melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.552
ποιο τηλέφωνο είπαμε πήρες; 

Λογικά τώρα οι Vivitek είναι καλιμπραρισμένοι...εντυπώσεις;...... επειδή έχω καιρό να πάω μια βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη έχω προγραμματίσει να είμαι εκεί από την Παρασκευή 13/04 έως την Κυριακή 15/03 για κάποια προγραμματισμένα ραντεβού.(εκτός και εαν χρειαστεί να αλλάξει)
Πιστεύω ότι με χίλια τρακόσια ευρώ αγόρασαν έναν πολύ καλό προβολέα-εξαιρετικό για τα χρήματα που ζητάει και θα ευχαριστηθούν τις ταινίες τους.Βέβαια με πολύ περισσότερα αγοράζεις τους γνωστούς + τον laser και απολαμβάνεις και τις μαύρες καρτέλεςΤι εντυπώσεις περιμένεις;
DLP είναι βρε!![]()
Συμφωνώ βρε Μανωλιό, δεν είπα το αντίθετο.Πιστεύω ότι με χίλια τρακόσια ευρώ αγόρασαν έναν πολύ καλό προβολέα-εξαιρετικό για τα χρήματα που ζητάει και θα ευχαριστηθούν τις ταινίες τους
...και τις ταινίες φιλαράκι!Βέβαια με πολύ περισσότερα αγοράζεις τους γνωστούς + τον laser και απολαμβάνεις και τις μαύρες καρτέλες
Πέτρο μου ότι και να κάνεις το μαύρο που βγάζει ο προβολέας σου ίδιο θα παραμένει. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να βελτιώσεις το ansi contrast, πράγμα διόλου κακό, αλλά μην περιμένεις και θαύματα.Θα τοποθετηθώ στο θέμα μαύρου όταν τελειώσω με την κατασκευή και το βάψιμο της οθόνης μου.
EDIT: Γιατί όλοι θέλετε να ακούσετε τη γνώμη του αρχάριου, που πήρε το πιο φτηνό προβόλι ...χτες, σε σχέση με τους υπολοίπους!![]()
Ο.Κ. σύντομα.![]()
Αν γινεται και καποιο σχολιο για την πτωση των lumens μετα το καλιμπραρισμα . Ειναι αισθητο?Οι προβολείς μας καλιμπραρίστηκαν!
Ώστε θέλετε εντυπώσεις ε;
Ο.Κ. σύντομα.![]()
Να σου πω εγώ!Η πτώση της φωτεινότητας είναι μικρή, αλλά πως γίνεται και τα λευκά αστράφτουν!!
πόσο χαμένος δε μπορείς να φανταστείς.Που είσαι εσύ βρε Στέργιο;
Δεν είναι μόνο οι δικοί σου, dont feel alone ρε παιδάκι μου.Όχι τόσο από την πολλή δουλειά όσο από το "τι χρειάζομαι? τσάντες? ε, ας περιμένω λίγο ακόμα, μη τα παραγγείλω νωρίς-νωρίς..." (=πελάτες μου)....