Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..θα ψαξω να βρω ποιος τα εχει και τηλ αυριο για τιμη....Brebo με τίποτα , είναι πια made in china και βγαίνουν off. Θα πήγαινα σε zimerman με καλά τακάκια όπως τα ferodo
..θα ψαξω να βρω ποιος τα εχει και τηλ αυριο για τιμη....Brebo με τίποτα , είναι πια made in china και βγαίνουν off. Θα πήγαινα σε zimerman με καλά τακάκια όπως τα ferodo
Οι χαρακτοί είναι νομίζω καλύτεροι και στην απαγωγή θερμότητας.Τρυπητους δε θα εβαζα, αν και πολλοι πιστευουν οτι απαγουν καλυτερα τη θερμοτητα...
Τις σκούντηξες να δεις αν σαλεύουν;;
Δεν είναι. Οι τρυπημένοι είναι ελάχιστα καλύτεροι στην ψύξη απο τους απλούς αεριζόμενους, αλλά ο λόγος ύπαρξης των χαραγμένων και των τρυπημένων δεν είναι αυτός και δεν αφορά καθημερινή χρήση ούτε κανονικά τακάκια. Έχουν και σημαντικά μικρότερη διάρκεια.Οι χαρακτοί είναι νομίζω καλύτεροι και στην απαγωγή θερμότητας.
Μετάφραση: Τα μπόσικα από τα σάιλεντ μπλοκ των ψαλιδιών.τα μποσκα από τα συνεμπλοκ των ψαλιδιών
...σαφως Κωστα και δεν θα παω σε "αγωνιστικες" λυσεις, δεν αφορουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο, απο την αλλη βεβαια δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω κατι εξοργιστικα ακριβα μονο και μονο επειδη ειναι της επισημης αντ/πειας. Επειτα δεν ειναι μονο το κοστος των υλικων, ειναι και το κοστος της εργατοωρας, ξερεις ποσο χρεωνουν; Ισως μπορω να βρω της ιδιας, η και καλυτερης ποιοτητας, με τις ιδιες, η καλυτερες προδιαγραφες των υπ' οψιν ανταλλακτικων απο αλλες καταξιωμενες εταιριες του χωρου με πολυ λιγοτερα χρηματα.Οι χαρακτοί είναι νομίζω καλύτεροι και στην απαγωγή θερμότητας.
Παρόλα αυτά, σε τέτοιο αυτοκίνητο, δε θα έβαζα ποτέ "αγωνιάρικα" φρένα, κι όποια τροποποίηση κάνεις, θα έχει συνέπειες, πχ μπορεί να μη πέφτει η απόδοση των φρένων με συνεχή φρεναρίσματα, αλλά τα φεροντο πχ λιώνουν για πλάκα, ενώ το όλο σύστημα, αν είναι κρύο, απλά δε πιάνει.. θέλει ζεσταμα για να έρθει στα καλά του.
Ταυτόχρονα, με φρένα που δε κοροϊδεύουν, μπορεί να βγουν στη φόρα προβλήματα που αλλιώς δεν εμφανίζονται, όπως τα μποσκα από τα συνεμπλοκ των ψαλιδιών.
Πιο σημαντικό είναι να αλλάξεις τα υγρά φρένων, και να τσεκάρει τα σωληνάκια ο μάστορας.
Για τυπική χρήση, τα μαμά ανταλλακτικά είναι η καλύτερη επιλογή συνολικά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε επιμέρους τομείς δεν πάσχουν ή ότι δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές).
Aς είναι απλά (ούτε τρυπητοί, ούτε χαραγμένοι) "high carbon" δίσκοι αξιόπιστης εταιρίας με μαμά τακάκια (έχουν το αρχικό δάγκωμα ακόμη και κρύα, αν και υπολείπονται σε άλλους τομείς) και θα είσαι κομπλέ κατά τη γνώμη μου....σαφως Κωστα και δεν θα παω σε "αγωνιστικες" λυσεις, δεν αφορουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο, απο την αλλη βεβαια δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω κατι εξοργιστικα ακριβα μονο και μονο επειδη ειναι της επισημης αντ/πειας. Επειτα δεν ειναι μονο το κοστος των υλικων, ειναι και το κοστος της εργατοωρας, ξερεις ποσο χρεωνουν; Ισως μπορω να βρω της ιδιας, η και καλυτερης ποιοτητας, με τις ιδιες, η καλυτερες προδιαγραφες των υπ' οψιν ανταλλακτικων απο αλλες καταξιωμενες εταιριες του χωρου με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Το θεωρεις αδυνατο;
...θα δω Σταυρο, θα δω, νομιζω οτι αξιζει να αφιερωσω λιγο χρονο για αυτο το ζητημα..Aς είναι απλά (ούτε τρυπητοί, ούτε χαραγμένοι) "high carbon" δίσκοι αξιόπιστης εταιρίας με μαμά τακάκια (έχουν το αρχικό δάγκωμα ακόμη και κρύα, αν και υπολείπονται σε άλλους τομείς) και θα είσαι κομπλέ κατά τη γνώμη μου.
Δεν υπάρχει ΑΤΕ πλέον.Την πηρε η ΠειραιωςATE.
Δοκίμασε ότι θές απλά να είναι επώνυμο, μήν είναι Κινέζικο...ATE ΖΙΖΙΚ φοραει απο τη μανα του. Κοιτα τωρα τι γινεται: 120 € στοιχιζει η προμηθεια απο το εμποριο, συν το κοστος εργασιας απο ενα συνεργειο, 25€. Το ολον 145 € . Στην αντ/πεια η δαπανη εκτοξευεται στο ποσο των 290€! Ακριβως τα διπλασια χρηματα!!!
Ελεος!!!!!
Σκεπτομαι να δoκιμασω Zimmerman αυτη τη φορα..γιατι οχι;
Αφού είναι και τα πιο οικονομικά, δε βλέπω λόγο να βάλεις κάτι άλλο.ATE φοραει απο τη μανα του.