Αλλαγη?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σας δηλωνω ευθαρσως πως δεν μου αρεσει καθολου που θα γραψω οσα γραψω σε αυτο το μηνυμα.
Και αυτο διοτι ειναι κατι που αφορα την προσωπικη μου ζωη και καλο θα ηταν να εμεναν για δικη μου χρηση.
Πριν ξεκινησω ομως αυτο το μηνυμα μιλησα με καποιους υψηλα ισταμενους στο φορουμ και με συμβουλεψαν να το κανω καθως τυγχανω και ιδιοκτητης αυτης της σελιδας.
Σαφως λοιπον αυτα που ακολουθουν τα γραφω με μιση καρδια.

Απο την περασμενη εβδομαδα εδωσα την παραιτηση μου στον υπευθυνο της εταιρειας με την οποια συνεργαζομουν εως σημερα.
Ο λογος ειναι πως θα προ(σ)χωρησω σε ενα νεο σχημα του χωρου σε συνεργασια με φιλο που γνωριζετε ηδη καλα μεσα απο αυτες τις σελιδες.
Αυτοματως, η κινηση μου αυτη θα εχει τις εξης συνεπειες:
1)Αυτοι που μιλουσαν εως τωρα για δηθεν συμμετοχη του ιδιοκτητη της Ηχοεκφρασης στην ιδιοκτησια του AVSite θα πρεπει προφανεστατα να καταπιουν την γλωσσα τους
2)Θα ανοιξουν ενα σωρο αλλα στοματα τα οποια θα δουν την νεα μου συνεργασια ως "μαγαζοποιηση" του AVSite,
Αυτο δεν ειναι κακο.Εχω συνηθισει τετοιου ειδους αντιδρασεις τα τελευταια 7 χρονια που ασχοληθηκα επαγγελματικα με τον χωρο του ηχου και της εικονας.Ισως ο καθενας κρινει αναλογα με αυτο που θα εκανε εκεινος εαν ηταν στην θεση μου.
Και διαθετω παντα την απεραντη υπομονη για να τους βλεπω να καταπινουν την γλωσσα τους στο τελος.Η να προσποιουνται πως ξεχασαν αυτα που ελεγαν.

Τιποτα δεν προκειται να αλλαξει στο AVSite.
Κανεις δεν μπορει να αλλαξει το AVSite.
Ανηκει και θα ανηκει εξισου σε ολα τα μελη του, σε ολα τα καταστηματα που συμμετεχουν, σε ολες τις αντιπροσωπειες που παρακολουθουν.
Εαν με δειτε καποια στιγμη να παραβω τους κανονες που εχουμε θεσπισει, παρακαλω παρα πολυ να μου το υποδειξετε και εαν οι συντονιστες κρινουν αναγκαιο να κανουν αυτο που πρεπει.Δεν προκειται να με δειτε να διαμαρτυρηθω ποτε.
Εχετε τον προσωπικο λογο της τιμης μου!

Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε

Reaction score
14
μιας και με πέτυχες Online, και κυριολεκτικά τα νέα μου ήρθαν λίγο απότομα καθώς αν και μιλάμε τακτικά, δεν μου είχες αναφέρει τίποτε περι του θέματος... οφείλω να πώ οτι κάθε βήμα που σχετίζεται με επαγγελματική επιτυχία οφείλει να είναι πάντα προσεκτικό και μελετημένο πολυ καλά πρίν γίνει. Ειδικά αν αυτό το βήμα είναι σημαντικό για το μέλλον και την ευημερία μιας οικογένειας.

Εγώ θα σου δώσω με όλη μου την καρδιά τις θερμότερες ευχές να πετύχετε επαγγελματικά και να συνεχίσετε και εσύ και ο συνέταιρος που φαντάζομαι ποιός είναι, την ειλικρινή και σωστή εξυπηρέτηση των φίλων πελατών σας...!!!

Είμαι σίγουρος οτι θα εχετε μια καλή πελατεία, και σίγουρα εναν πανέμορφο χώρο παρουσιάσεων...!!!!

Οσο αφορά το φορουμ, και αυτό θα συνεχίσει την καλη του πορεία, όντας ενα αληθινό και ειλικρινές φόρουμ.

Καλή τύχη φίλε Ανδρέα... την αξίζεις εσύ η γυναίκα σου και οι κορούλες σου...!!!

Reaction score
0
Ανδρέα καλή επιτυχία στη νέα σου επιχειρηματική κίνηση σου εύχομαι.

όλα τα υπόλοιπα περί στομάτων μπορείς να τα γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου!

Reaction score
60
Τις καλυτερες μου ευχες για το νεο σου επαγγελματικο ξεκινημα !!

Ολα θα πανε καλα !!!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Kαλη Επιτυχια στο νεο ξεκινημα Ανδρεα...
Εγω δεν αιφνιδιαστηκα γιατι ηταν κατι που το περιμενα και κατι που επρεπε κατα την γνωμη μου να γινει...
Οσο για τα στοματα ,ποιος τ'ακουει???

Reaction score
4
Τι να πω δεν ξερω γιατι και εγω νιωθω λιγο παγωμενος απο τις εξελιξεις.
Ενα ξερω, οτι δεν σε φοβαμαι και σε οτι και να κανεις ειναι σιγουρο οτι θα επιτυχεις.
Οποτε μπροστα φιλε και καλη επιτυχια :bravo:

Reaction score
1
Απάντηση: Αλλαγη?

Ανδρέα go go go , μην κολλάς πουθενά ! κανένας δεν μπορεί να σε αδικήσει , εκτός άμα κάνεις λάθος ...

Reaction score
164
Αντρέα, μικρό παιδί δεν είσαι (κάθε άλλο :happy_8: ). Είμαι σίγουρος ότι ζύγισες καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις.
Φίλε, καλή επιτυχία! :cool_4:

Reaction score
5
Ως συνηθισμένος στις αλλαγές, παντός είδους, λέω ότι "κάθε αλλαγή για το καλό"! Λιμνάζοντα νερά, δεν κάνουν ούτε για πότισμα...
Better be a 'rolling stone'...

Reaction score
5
Ανδρέα κι εμείς μιλάμε συχνά αλλά δεν είχες αναφέρει κάτι. Ένα πράγμα έχω να πω και τίποτε άλλο. Από καρδιάς ο,τι καλύτερο για το νέο ξεκίνημα και κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας.

Τα υπόλοιπα (για τις κακές γλώσσες) προσωπικά, με αφήνουν αδιάφορο. Αστους να λένε!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Με ξάφνιασε ο Ανδρέας με αυτά που γράφει. Φυσικά σε επαγγελματικά θέματα μας ξαφνιάζει συχνά. Οι παλιότεροι θα θυμούνται τι είχε γίνει τον Αύγουστο του 2004 αλλά και αργότερα όταν πήγε στην Ηχοέκφραση.

Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία και καλή δύναμη...

Reaction score
77

Αγαπητέ φίλε Αντρέα,

Επειδή είδα μια πικρία σ΄ αυτά που έγραψες, θα ήθελα να καταθέσω τη δική μου, προσωπική άποψη.

Στα χρόνια που συμμετέχω στο φόρουμ ποτέ δεν είδα κανενός είδους «μαγαζοποίηση» όπως ανέφερες. Μάλιστα, καταθέτοντας την προσωπική μου εμπειρία, θέλω να βεβαιώσω ότι ποτέ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο στο AVSITE.

Όσες φορές χρειάστηκε να κάνω μια αγορά, εάν η Ηχοέκφραση δεν είχε αυτό που ζητούσα ή δεν μπορούσε να μου δώσει τις τιμές που έβρισκα αλλού, πάντα με οδήγησες προς το συμφέρον μου.

Στη νέα σου δουλειά, δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχεις και πάλι μεγάλη επιτυχία. Το ήθος, οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός, ποτέ δεν πάνε χαμένα.

Φίλε Αντρέα,

Θέλω να σε ευχαριστήσω, για μία ακόμη φορά, για το κανάλι επικοινωνίας που άνοιξες για όλους εμάς, γιατί αυτή η επικοινωνία είναι αυτό που λείπει από τη σημερινή ζωή.

Μέσα από αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη ότι οι υπολογιστές, το Home Cinema, η Μουσική, δεν είναι απλώς προσωπικά χόμπυ, αλλά μέσα αμφίδρομης επικοινωνίας, που κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Σου εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία στη νέα σου θέση, επιτυχία για την οποία δεν έχω καμία αμφιβολία. Το ηθικό και ψυχικό κέρδος που εισέπραξες από τους φίλους σου στο AVSITE δεν πληρώνεται ούτε διαγράφεται με τίποτα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φίλε Ανδρέα καταρχήν σου εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια!

Πιστεύω ότι έχετε δημιουργήσει έναν πραγματικά εντυπωσιακό χώρο, πρωτοποριακό για την Ελλάδα!

Όσον αφορά τα του avsite.gr η μέχρι σήμερα πορεία σου επί 8 ολόκληρα χρόνια μας δείχνει ότι ποτέ δεν έχεις έχεις "μπλέξει" τα επαγγελματικά σου με την μεγάλη σου "αγάπη" που δεν είναι τίποτε άλλο από την δημιουργία και την στήριξη μιας μεγάλης on-line κοινότητας με διάθεση προσφοράς και γνώσης.

Καλή επιτυχία και πάλι!

Reaction score
62
Ανδρέα καλή σου επιτυχία. Να πώ κι εγώ ότι με ξάφνιασε η απόφασή σου!!! Να ξέρεις πάντως ότι ό,τι χρειαστείς στο νέο σου αυτό ξεκίνημα, αλλά και γενικά, εμείς θα είμαστε δίπλα σου. Μην πάς πολύ βόρεια εεε????:happy_9:

Reaction score
1.988

Ανδρέα, καλη επιτυχία και από εμένα και ότι καλύτερο!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas