Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Είμαι ο Σάκης από την Θεσσαλονίκη. Με προσεκάλεσε στην παρέα σας ο φίλος noisemaker. Είμαι ένας 46 χρονος και πολύ αρχάριος της κιθάρας αλλά με πολύ όρεξη για να μάθω πράματα για την μουσική αλλά και τον ήχο. Παίζω τώρα πια με μια ηλεκτρακουστική Washburn D-10 SCE και σκεφτομαι να αρχίσω να γράφω κιόλας κάποια πραματάκια. Έχω κάρτα ήχου m-audio εξωτερική. Έχω και μικρόφωνο AKG-100 πυκνωτικό. ...(Έχω και φυστίκι Αιγίνης, παίζω και μονά-ζυγά που έλεγε και ο ανεπανάληπτος Νίκος Φέρμας.) Αναζητώ λοιπόν κι ένα ζευγάρι ηχειάκια να τα βάλω εδώ κοντά μου στο γραφειάκι μου για να ακούω αυτά που γράφω αλλά και να ακούω και μουσική γενικώτερα.Επειδή μας κτύπησε κι εμάς η κρίση θα ήθελα να περιοριστώ στα 150 €. Θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας. Ευχαριστώ

Reaction score
8
Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Καταρχας καλως ηρθες στο σαιτ μας φιλε.

χμ, μαλλον κατι σε αυτοενισχυομενο μονιτορ θα προτεινα για την δουλεια που το θες

Reaction score
8
Re: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Καλως τον Σακη..........

Εδω, να εισαι σιγουρος, οτι θα παρεις τις σωστες απαντησεις, οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο.:126:

Ακουσε τους. Ειναι ολοι τους, γνωστες του αντικειμενου (βαρεμενοι) και θα σε βοηθησουν πολυ.....αν δεν σε μπερδεψουν........:137:

Πλακα κανω φυσικα.... η γνωμη τους μετραει παρα πολυ, γιαυτο και σου συστησα το site. Ειναι σοβαρο:101:και προπαντων ενημερωμενο για πασης φυσεως θεματα, γυρο απο το Audio Visual.:615:

Καλως ηλθες στην παρεα μας.

Φιλικα
Βασιλης.

Reaction score
4

Αν και δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου θα σου προτεινα σε αυτα τα χρηματα να κινηθεις σε καποιο Fostex ιδιοκατασκευη.
Ο ηχος που θα παρεις σε αυτα τα χρηματα διακρινεται απο την φυσικοτητα , ισορροπια και την ταχυτητα.
Χαρακτηριστικα που θα χρειαστει να δωσεις αρκετα παραπανω για να τα παρεις απο καποιο ετοιμο ηχειο.
Ακομη δεν θα δυσκολευτεις να τα οδηγησεις αφου και 5-20 watt ενισχυτης ειναι συνηθως υπεραρκετος.

Εδω μπορεις να δεις και αρκετα σχεδια.
http://www.fostexinternational.com/docs/speaker_comp/rec_enc_1.shtml

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Καλώς ήρθατε!

Λοιπόν,για ενεργό μόνιτορ μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς από εδώ:
http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=active_nearfield_monitors&oa=pra

Μόνο που καλό θα ήταν να τους στείλετε και ένα email γιατί δεν ξέρω ποιές τιμές αναφέρονται σε ζεύγη ηχείων και ποιές σε τεμάχιο.

Reaction score
1.213

Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Είμαι ο Σάκης από την Θεσσαλονίκη. Με προσεκάλεσε στην παρέα σας ο φίλος noisemaker. Είμαι ένας 46 χρονος και πολύ αρχάριος της κιθάρας αλλά με πολύ όρεξη για να μάθω πράματα για την μουσική αλλά και τον ήχο. Παίζω τώρα πια με μια ηλεκτρακουστική Washburn D-10 SCE και σκεφτομαι να αρχίσω να γράφω κιόλας κάποια πραματάκια. Έχω κάρτα ήχου m-audio εξωτερική. Έχω και μικρόφωνο AKG-100 πυκνωτικό. ...(Έχω και φυστίκι Αιγίνης, παίζω και μονά-ζυγά που έλεγε και ο ανεπανάληπτος Νίκος Φέρμας.) Αναζητώ λοιπόν κι ένα ζευγάρι ηχειάκια να τα βάλω εδώ κοντά μου στο γραφειάκι μου για να ακούω αυτά που γράφω αλλά και να ακούω και μουσική γενικώτερα.Επειδή μας κτύπησε κι εμάς η κρίση θα ήθελα να περιοριστώ στα 150 €. Θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας. Ευχαριστώ

Καλωσηρθες φιλε μου !

Εχεις ηδη καποιον ενισχυτη ?

Reaction score
0

Θα σου πρότεινα ενα σετ monitor Behringer MS-40 (2x20W) τα οποια εχουν και 2 ψηφιακές εισόδους για σύνδεση με πηγές DVD,CD κλπ και πολύ αξιοπρεπή ήχο για τα χρήματά τους (125€ Πλαίσιο http://www.plaisio.gr

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.934

Μμμμ, κόψε το τσιγάρο για δυό μήνες και πάρε αυτά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.934

Δες επίσης και αυτό, (χωρίς να χρειαστεί να κόψεις το τσιγάρο)...

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.333

Aν έχεις ενισχυτή, θα έλεγα να δεις τα Νο2, Νο4, εδώ:

http://adamco.buy.gr/scategories.asp?scid=68465

Βέβαια μια χαρά δείχνει αυτό το στρογγυλεμμένο ΚRK με το 6ιντσο και το ψιλοwaveguide στο tweeter, που προτείνει ο Ημίθεος στο post9, αλλά δεν το γνωρίζω. Επειδή με ενδιαφέρει κι' εμένα, ας μας πει δυό κουβέντες όποιος το έχει ακούσει.

Reaction score
0

Αγαπητοί φίλοι γειά σας. Λυπούμαι ειλικρινά που μόλις τώρα ΄κατάλαβα οτι πρέπει να επισκεφτώ την σελίδα αυτή για να δώ αν έχω απαντήσεις στο θέμα που έθεσα. Ειχα την εντύπωση οτι θα επαιρνα ειδοποιηση με e-mail πως καποιος εχει απαντησει στο θεμα μου. Βλέπω με χαρά πως τόσοι πολλοί φίλοι μου απάντησαν. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Θα κάνω έναν έλεγχο σε αυτά που μου προτείνετε και θα επανέλθω αμέσως.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

... Ειχα την εντύπωση οτι θα επαιρνα ειδοποιηση με e-mail πως καποιος εχει απαντησει στο θεμα μου.
Off topic:
Αυτό όντως γίνεται, αλλά τη δυνατότητα την επιλέγεις ο ίδιος μέσα από το προφίλ σου (ενότητα Edit Options).

Reaction score
0

Λοιπόν επανέρχομαι. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Βασίλη κι έσένα ιδιαίτερα. Έχω έναν ενισχυτή FISHER INTEGRATED STEREO DC AMPLIFIER με κωδικό CA - 2030. Είναι αρχαίος. Τον έχω να φανταστείτε από τότε που ήμουν 15 χρονών και είχανε πρωτοβγεί οι IRON MAIDEN. Η χρήση του ενισχυτή φαντάζομαι πως συνεπάγεται passive monitors? Αλλά και η χρήση ενεργών μια χαρά μου ακούγεται. Λέτε αν συνδέσω passive στον δικό μου ενισχυτή (δεν ξέρω καν αν γίνεται) να πάρω καλύτερο ήχο? Πάντως η ιδέα του φίλου freddie 2065 πολύ καλή μου φαίνεται. Τα Ηχεία Tannoy Fusion που προτείνει ο φίλος toulou είναι passive από ότι αντιλαμβάνομαι ε? Φίλε Ημίθεε κι αυτά τα IQ Roister μου αρέσανε πολύ. Βέβαια δεν καπνίζω και αναρωτιέμαι πόσα πακέτα τσιγάρα θα κοστίζουν άραγε?

Reaction score
0

Μαρία ευχαριστώ για την υπόδειξη. Θα το κάνω αμέσως. Αλήθεια είμαστε συνομήλικοι και γείτονες? μένεις στην Περαία?

Reaction score
1.213

Reaction score
0
Φιλε μου μια πολυ προσιτη λυση ειναι και τα
Behringer MS40 αυτοενισχυομενα.
http://www.behringer.com/EN/Products/MS40.aspx#manual

Εγω οσο καιρο τα χρησιμοποιουσα τα καταευχαριστηθηκα
Εντυπωσιακο πακετο εισοδων rca digital optical
και λοιπων χαρακτηριστικων.

Αν σε ενδιαφερουν στειλε πμ

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.333

Φίλε μου, κάτι μου λέει οτι αν δεν τον έχει πάρει η κάτω βόλτα λόγω γήρατος, αυτός ο Fisher πρέπει να ακούγεται εξαιρετικά. Τέτοια κατασκευή και διάταξη σασί (και... κιλά) δεν βρίσκεις σήμερα στις φθηνές κατηγορίες. Οπότε πας οπωσδήποτε για κανονικά passive ηχεία (ναι, τα Tannoy είναι τέτοια, αλλά και τα ΚRK που προτείνει ο Coyias φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα στα χαρτιά).
Όποιος ξέρει τον CA-2030 ας πει...

Reaction score
8
Re: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Σακη καλημερα, οπως βλεπεις και τα παιδια εδω προτεινουν τα Behringer. Εινα καλα ηχεια. Αν βεβαι δεν θες να παραγγονισεις τον fisher μπορεις να παρεις τα KRK. Δεν τα γνωριζω, μια και ειναι πολυ φρεσκα, αλλα τα χαρακτηριστικα τους δειχνουν να ειναι καλα.

Reaction score
0

Βασίλη και τ'αλλα παιδια καλησπέρα. Ό FISHER πιστεύω πως πρέπει να αντέχει ακόμη. (Εγώ δεν αντέχω να τον κουβαλάω αφού είναι ασήκωτος. ΄Τον είχα κάπου παροπλισμένο και μετά από χρόνια πήγα να τον πάρω και στην αρχή νομισα πως κάποιος τον γεμισε με μολυβι). Μου άρεσε πολύ η λύση του BEHRINGER με τις πολλαπλές επιλογές εισόδου που έχει. Κι η σχέση ποότητος / τιμής θα έλεγα πως γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του. Παράλληλα πιστεύω πως θα μπορώ να τα βάλω σε ένα μικρό σακκίδιο και να τα πάρω μαζί μου με το laptop στο εξοχικό στην Χαλκιδικη το καλοκαίρι΄, ενώ με τα passive θα πρέπει να ....πάρω και το κλαρκ για να μεταφέρω και τον FISHER μαζί. Με προβλημάτισες λιγάκι Βασίλη με την φωτογραφία των BEHRINGER στου THOMANN http://www.thomann.de/gr/behringer_ms40_multimedia_lautsprecher.htm που δείχνει τα tweeters να είναι και στα δύο ηχεία αριστερά και όχι όπως θα έπρεπε συμμετρικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο musicorama.gr http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_21_2105&products_id=4191Στο ΠΛΑΙΣΙΟ όμως http://www.plaisio.gr/product.aspx?...D2D783DCAB7AB6C111D448AE1430978EEC7104E1B0A54 τα δείχνει όπως πρέπει να είναι. Τι συμβαίνει άραγε? κάποιος έχει λάθος φωτογραφίες ή αλλάξανε σχεδιασμό?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός