Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Άρα φίλε μου καλά το κατάλαβα νομίζω. Κι ο Βασίλης νομίζω πως θα συμφωνήσει.

Παιδιά καμμιά καλή ιδέα για ακουστικά κλειστού τύπου έχετε?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Σωστά, και τα ηχεία παρατάσσονται με τα τουήτερ προς τα μέσα.
Ποιος το λεει αυτο;

Sierra Studio C:

Genelec 1036A:

Και ενα ακομα:

Reaction score
0

Παιδιά τι έχετε να πειτε για τα samson_resolv_a6 ?
http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_a6.htm

κι εδώ υπάρχουν τα χαρακτηριστικά τους.
http://s3.amazonaws.com/samsontech/related_docs/ResolvA6.pdf

Τα στοιχεία τους δείχνουν αρκετα καλα. Τα γνωρίζετε? εγώ πάντως πρώτη φορά τα άκουσα.
Περιμένω την άποψή σας

Reaction score
8

Παιδιά τι έχετε να πειτε για τα samson_resolv_a6 ?
http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_a6.htm

κι εδώ υπάρχουν τα χαρακτηριστικά τους.
http://s3.amazonaws.com/samsontech/related_docs/ResolvA6.pdf

Τα στοιχεία τους δείχνουν αρκετα καλα. Τα γνωρίζετε? εγώ πάντως πρώτη φορά τα άκουσα.
Περιμένω την άποψή σας
Σακη, απ' οτι βλεπω τα ηχεια ειναι πολυ καλα. Τουλαχιστον απ' οτι δειχνουν τα χαρακτηριστικα τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Ποιος το λεει αυτο;

Sierra Studio C:

Genelec 1036A:

Και ενα ακομα:

Βασίλη, τα μεγάφωνα μεσαίων και υψηλών πρέπει να μπαίνουν προς τα μέσα, όταν συντρέχουν ανάλογες συνθήκες, βασικά όταν τα ηχεία είναι σχετικά κοντά στους πλαϊνούς τοίχους. BTW, γιατί είθισται τα near field να τοποθετούνται σε οριζόντια θέση;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Βασίλη, τα μεγάφωνα μεσαίων και υψηλών πρέπει να μπαίνουν προς τα μέσα, όταν συντρέχουν ανάλογες συνθήκες, βασικά όταν τα ηχεία είναι σχετικά κοντά στους πλαϊνούς τοίχους. BTW, γιατί είθισται τα near field να τοποθετούνται σε οριζόντια θέση;
Κωστα,ο πως βλεπεις στην πρωτη φωτογραφια στο sierra studio c τα near field ειναι οριζοντια, το ιδιο και στη τελευταια φωτογραφια.

Δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι τοποθετησης, εκτος φυσικα του βασικου, ο οποιος ειναι ο χωρος.

Στην δευτερη δε βλεπεις τα γαιδουρια της genelec με τα τουιτερ εξωτερικα. Δεν υπαρχει καποιο must. Γνωριζεις πολυ καλα (ισως καλιτερα απ' ολους) οτι αυτα στον ηχο εχουν καταρριφθει εδω και πολλα χρονια.

Reaction score
8

Βασίλη καλησπέρα. Πήρα αυτά:
http://www.thomann.de/gr/akg_k77.htm?sid=0ef7bed3408cd43dd30236ec566fc503

τώρα τα ακούω για πρώτη φορά. Θα σου πω πως μου φάνηκαν
Ρε παιδι... Για ηχεια μιλαγαμε. Τι ειν, τουτ'.:138:
Αντε καλοριζικα.

Παρε μονιτορακιαααααααααααααααααα:138:

Reaction score
0

Βασίλη ασε το κανόνισα ήδη. Θα πάρω τα Samson Resolv A6. Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Από το Artsound εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω σύντομα να έχω νέα επί του θέματος.
Πήγα για μπάσκετ σήμερα και πονάω ολόκληρος. "Ου γαρ έρχεται μόνον"............:121:

Reaction score
8

Βασίλη ασε το κανόνισα ήδη. Θα πάρω τα Samson Resolv A6. Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Από το Artsound εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω σύντομα να έχω νέα επί του θέματος.
Πήγα για μπάσκετ σήμερα και πονάω ολόκληρος. "Ου γαρ έρχεται μόνον"............:121:
Αντε με το καλο.

Μην κανεις τετοια πραματα βρε συ. Αυτα ειναι αντρικια σπορ λεμε. Τι τα θελουμε εμεις.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζητώ ένα ζευγος ηχειων μεχρι 150 €

Συμφωνώ και εγώ με τον Βασίλη, αναλόγως.
Σημαντικότερο είναι να στηθούν συμμετρικά - στη πλάγια θέση.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335

Kynegeiros τα παρέλαβες τα Resolv;
Για γράψε εντυπώσεις.

Reaction score
0

Φίλε μου όχι ακόμη. Μπλέξαμε με νοσοκομεία και ανεβλήθη για λίγο. Μόλις τα πάρω θα επανέλθω σίγουρα με εντυπώσεις αν και δεν ξέρω πόσο μπορεί κανείς να βασιστεί στην άποψή μου καθ'οτι τυγχάνει να έχω απαίδευτα αυτιά ακόμη.:121:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335

Ωχχ. Εύχομαι σιδερένιοι το ταχύτερο δυνατόν.

Σημ: Αυτά τα "απαίδευτα" και τα παιδεμένα αυτιά αρχίζουν και μου την δίνουν. Εντάξει, υπάρχουν και από τα δύο, αλλά τόχουμε ξεχειλώσει το θέμα. Ανθρώπους έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου σου να μιλούν και να τραγουδούν; Κιθάρα που θέλεις να μάθεις, ζωντανή; Πες μας εσύ την προσωπική σου γνώμη, κάνε και καμιά σύγκριση με κάποιο σύστημα που έχεις, περιγράφοντας λίγο αυτό και τον χώρο και τις μουσικές, και θα την βγάλουμε εμείς την άκρη, εντελώς στο περίπου εννοείται (που σημαίνει: μην ανησυχείς... κανέναν δεν παίρνουμε τοις μετρητοίς :103: :103:)

Reaction score
0

ΟΚ τότε φίλε μου. Μόλις είμαι έτοιμος θα σας πω την άποψή μου. Στο ARTSOUND όπου βρήκα την καλύτερη τιμή πάντως μου τα παινέψανε πολύ.Εντός του μηνός θα τα κτυπήσω πρώτα ο Θεός. Να πέσει και το δώρο Πασχα πρώτα και να τα πάρω. Δεν μου αρέσει να χρωστάω γι'αυτό και δεν θέλω πιστωτικές και τέτοια χαζά. Πάντως επειδή δεν μπορούσα να περιμένω ως το Πασχα πήρα ένα ζευγάρι AKG ακουστικά που έχουν ωραίο ήχο. Είναι τα Κ-77.
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.....που νομίζω το ξανασυζητήσαμε.
Μπορώ να συνδέσω την κιθάρα απ' ευθείας στα ηχεία ε? Δεν νομίζω να απαγορεύεται.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335

Δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά εξόδου μιας ηλεκτρικής. Μόνο για "προπόνηση" με τα ηχεία κοντά σου, και χωρίς ιδιαίτερες ηχητικές απαιτήσεις δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά για το "παραπάνω" καλύτερα να μιλήσουν οι εμπειρότεροι.

Reaction score
0

Ναι θα ρωτήσω και κανέναν άλλο.
Φίλε μου αυτή τη στιγμή ανεβάζω ένα νέο videaki που τραβηξα σημερα. Θελεις να σου στειλω το λινκ στο youtube?

Reaction score
5

για τα περί σύνδεσης κιθάρας κατευθείαν στα ενεργά ηχεία ρωτάς στο noiz.gr και παίρνεις απάντηση από ψαγμένα άτομα

πάντως μην είσαι πολύ αισιόδοξος

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335

Βιντεάκι; Στείλε!

Reaction score
0

Φίλε μου καλησπέρα. Χτές το έφτιαξα. Είμαι όμως ακόμη στην αρχή. Προσπαθώ μονάχος μόλις 18 μήνες. Γι αυτό παρακαλώ για επιείκεια.

http://www.youtube.com/watch?v=deCtxaUeP6c

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll