Ανδρέας Καφάτος, 1961-2020

Μηνύματα
127
Reaction score
134
Δεν τον γώριζα.
Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους ανθρώπους του.
 

Μηνύματα
709
Reaction score
10
Κατάφερες να φέρεις κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος για την εικόνα και τον ήχο από κάθε γωνιά της χώρας, και ουσιαστικά να φτιάξεις παρέες, συντροφιές, δυνατές φιλίες!

Υπάρχει καλύτερο έργο να αφήσει κανείς από αυτό;

Αντίο Ανδρέα
 



Μηνύματα
7.015
Reaction score
6.046
Αν και πολύ νέο μέλος στο φόρουμ αυτό, ας μου επιτραπεί να εκφράσω τα πλέον εγκάρδια συλλυπητήρια μου σε όλους εκείνους που άφησε πίσω.
Είθε η ψυχή του να έχει ένα καλό ταξίδι και να βρει τη Shangri-La.
 


Μηνύματα
900
Reaction score
1
Δυστυχώς δεν τον γνώρισα ποτέ προσωπικά. Γνώρισα όμως το έργο του μέσα από το avsite.gr. Συλλυπητήρια σε φίλους και οικογένεια.
 



Μηνύματα
125
Reaction score
33
Τα θερμά μου συλλυπητήρια, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.
 



Μηνύματα
463
Reaction score
575
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, θερμά συλλυπητήρια στο σάιτ, θερμά συλλυπητήρια στους φίλους του
 

Μηνύματα
905
Reaction score
2
καλο ταξιδι Αντρεα.... τον ξερω πανω απο 20 χρονια και ηταν ενας ανθρωπος γεματος χαρα και δημιουργικοτητα !
Κριμα που εφυγε τοσο νωρις....
 


Μηνύματα
4.544
Reaction score
3.085
Επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά στον φίλο Αντρέα.

Πριν από αυτό όμως θέλω να πω ότι δεν είχα πάρει χαμπάρι το γεγονός και μόλις τώρα που το είδα, συγκλονίστηκα, μάλλον επειδή δεν γνώριζα ότι είχε περάσει μακρόχρονη περιπέτεια με την υγεία του.

Λοιπόν, με τον Αντρέα γνωριστήκαμε τυχαία, σε κάποιο Hi-End Show, την εποχή του αλήστου μνήμης AVForum.gr. Ήταν εκεί, μαζί με τον τότε συνεργάτη του (και συνεταίρο του στη Laserland), έχοντας στήσει ένα ξεχωριστό στασίδι για το AVForum. Πλησίασα, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μου είπε:
"Πρέπει να γραφτείς μέλος στο AVForum".
"Μα είμαι ήδη μέλος" του απάντησα.
"Σοβαρά; Με τι όνομα;" με ρώτησε
"Μα με το πραγματικό μου όνομα" του είπα.

Ήταν η αρχή της γνωριμίας μας. Μετά αποφάσισα ότι πρέπει να καταθέτω πιο συχνά τις απόψεις μου σ' εκείνο το φόρουμ, ώσπου κάποια στιγμή, γύρισε ο τροχός, ανταλλάξαμε και τηλέφωνα, άρχισα να επισκέπτομαι τη Laserland, γίναμε φίλοι. Από την αρχή, έγραφε πολύ κολακευτικά για τα μηνύματά μου, ώσπου κάποια στιγμή, εκεί κοντά στο 2001-2002, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο τότε Γενικός Διαχειριστής του φόρουμ, ο καθηγητής Βλ. Βλασίδης είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί πλέον να ασκεί τα καθήκοντά του ως Γ.Δ. Ταυτόχρονα, με παρακάλεσε να αναλάβω εγώ τη Γενική Διαχείριση, πράγμα που φυσικά δεν είχα καθόλου κατά νου. Αρνήθηκα ευγενικά, αλλά ο Αντρέας ήταν επίμονος και αρκετά πειστικός. Μετά από αρκετές μέρες "διαπραγματεύσεων" υποχώρησα και δέχτηκα, με την προϋπόθεση να έχω και κάποια βοήθεια. Τότε αποφασίστηκε μαζί με τον Γενικό Διαχειριστή να οριστεί και Αναπληρωτής του, καθήκον που ανέλαβε τότε ο καλός μου φίλος Γιώργος. Αυτή ήταν και η αρχή μιας πολύ καλής φιλίας με τον Αντρέα, με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ, μα ποτέ, ανταλλάξει ούτε μια πικρή λέξη, ούτε μια κακή κουβέντα. Βέβαια, το καθήκον της Γενικής Διαχείρισης δεν κράτησε πολύ για μένα, αφού το καλοκαίρι του 2003 έχασα τον αδελφό μου και χάθηκε κάθε δυνατότητα να μπορώ να ασκώ αυτό το καθήκον.

Ακόμα κι όταν διαλυόταν το AVForum, ενώ προσπάθησα ως Γ.Δ., λίγο πριν διαλυθεί οριστικά, να περισώσω ότι μπορούσε να περισωθεί, με τον Αντρέα δεν πικραθήκαμε ποτέ, μολονότι ήμουν υποχρεωμένος να κρατώ "ίσες αποστάσεις" ανάμεσα σ' αυτόν και τον μέχρι τότε συνεργάτη του, που κατά τον Αντρέα, υπέκλεψε την ιδιοκτησία του φόρουμ.

Τελευταία είχα απορήσει που δεν έβλεπα αναρτήσεις του. Πραγματικά δεν ήξερα τίποτα για την υγεία του. Και το έμαθα μόλις πριν λίγο, τυχαία, από μιαν ανάρτηση του Νίκου Αρβανιτάκη στο Facebook.

Έμεινα άναυδος!

Καλό ταξίδι, φίλε Αντρέα.
Θα σε θυμόμαστε πάντα.
:frown:

Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές για πολλά κουράγια.
 

Μηνύματα
1.375
Reaction score
4.149
Είναι σπουδαίο ο εκλιπών να έχει καταφέρει ξεκινώντας από το μηδέν να έχει πραγματοποιήσει (δυο φορές) το όραμα του, την δημιουργία αυτής της ξεχωριστής και ιδιαίτερης κοινότητάς, με τόση μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση…

Το να μετουσιώνεις το μεράκι και την τρέλα σου σε κάτι απτό, χειροπιαστό, μοναδικό είναι μια ευλογιά που ο αείμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΦΑΤΟΣ την κατείχε απόλυτα…

Δεν είχα την τιμή να σε γνωρίσω προσωπικά, αλλά το όραμα σου είναι το αλατοπίπερο της καθημερινότητάς μου…

Σε ευχαριστώ!

Εκφράζω σε τούτον τον φιλόξενο χώρο τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια σου, σε όλους τους οικείους σου, τους φίλους σου, τους ανθρώπους που σε σέβονταν σε εκτιμούσαν σε αγαπούσαν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.



Νίκος Φαμέλης
 

Μηνύματα
55
Reaction score
31
Συλλυπητηρια στην οικογενεια , να ζησουν για να τον θυμουνται.
Κριμα να χανεις εναν δικο σου ανθρωπο τοσο νεο.

Καλο ταξιδι !!
 

Μηνύματα
181
Reaction score
93
Συλληπητήρια στην οικογενεια του.

Μας αφήνει πίσω το Avsite και είμαστε ευγνώμονες.
 

Μηνύματα
184
Reaction score
127
Δεν τον γώριζα ούτε εγώ.
Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους ανθρώπους του.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.718
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top