Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Σόρρυ αν ακούγομαι απόλυτος, αλλά όχι. Η υγεία, σήμερα, είναι μετρήσεις και απεικόνιση. Και ψηλάφιση της συμπεριφοράς (για την ιχνηλάτιση της ψυχικής υγείας και της ευεξίας, του πώς νιώθει κανείς). Τόσους αιώνες στο παρελθόν, εντάξει, αλλά σήμερα πια;
Συμφωνώ... Μάλλον το γράφω μπερδεμένο γιατί κάποια πράγματα ίσως είναι καλύτερο να μην συζητιούνται...
''Υγεία πλέον είναι πως νιώθεις'' εννοώ όταν υπάρχουν δυστυχώς τα ευρήματα κι όταν μετρήσεις κι εξετάσεις είναι πλέον ρουτίνα και πολύ μακριά από το να τις ακολουθούν ιατρικές πράξεις...

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

δε μπορεί, όλο και κάτι θα εννοείς-υπονοείς, το οποίο το άφησες υπερβολικά πολύ χαλαρό θα έλεγα. Νομίζω πως ίσως θα ήταν καλό λιγάκι να αποσαφηνίσεις το λόγο ύπαρξης του κειμένου σου, διότι δε καταλαβαίνω ούτε γω τι ακριβώς στοχεύεις με αυτό, γιατί έκατσες και το έγραψες, τι κατά βάθος εννοείς, τι ήθελες να πεις, κλπ κλπ κλπ, και αδυνατώ να φανταστώ πως έγραψες κάτι χωρίς να έχεις κανένα απολύτως στόχο/νόημα, δηλαδή πως απλά παράθεσες κάποιες λέξεις που όλες μαζί έχουν κάποιο ειρμό.

Να το κάνω λίγο πιο λιανά:

Επειδή ο ειρμός σου αναμφίβολα εννοεί πως αυτός που είναι επώνυμος δεν έχει άνεση να αθυροστομεί, ενώ αυτός που είναι ανώνυμος έχει την άνεση αυτή, θα ήθελα ας πούμε να εκφράσεις πως αυτό το έγραψες διότι πχ ως επώνυμος σε αυτό το φόρουμ δυσκολεύεσαι να βρίσεις κάποιον. πχ λέω, έτσι? Ή πχ ότι ζηλεύεις κάποιον που λόγω της ανωνυμίας του μπορεί αυτό που δε μπορείς, και μετανιώνεις που δεν έχεις πια αυτή την "άνεση" της ανωνυμίας. Πχ λέω, ΟΚ? Είδες? Δε βγάζω άκρη. Μπορώ να κάνω χιλιάδες εικασίες, αλλά άκρη δε βγαίνει. Οπότε, ίσως θα ήταν καλό να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα που εσύ έχωσες.:116:

ΥΓ προσωπικά, δεν έχω τη "μύγα" για να "μυγιαστώ" που λένε, ασχέτως αν κυκλοφορώ με ψευδόνομα (βλέπε nickname). Και δεν "απαιτώ" καμιά απάντηση, κάθε άλλο, είπα πως "ίσως" να είναι καλό να αποσαφηνίσεις το γραπτό σου. Ίσως. Τίποτα περισσότερο. "Γιου νόου" που λεν..:116: άστο κι έτσι! νόου πρόμπλεμ!
Ειναι σαφές τι εννοώ με το γραπτό μου, και δεν νομίζω πως χρειάζεται περισσότερη αποσαφήνιση το ..σαφές. Οσον αφορα τον λόγο υπαρξης του γραπτού μου, μπορει πράγματι και να μην ειχε λόγο ύπαρξης.
Απο κει και περα, προσωπικά δεν ζηλεύω τον ανώνυμο διότι μεχρι τώρα δεν ειχα καποια περαιτέρω πρόθεση την οποία και δυσκολεύει η επωνυμία μου.
Οπως και απο ότι ίσως αντελήφθεις απο τα μεχρι σήμερα γράφόμενα μου, η αναφορά μου στους ψευδώνυμους δεν περιλάμβανε το σύνολο, αλλά συνήθως εκείνους που βασιζόμενοι και σε αυτό, αλλά κυρίως στον χαρακτήρα τους, προβαίνουν σε τακτικές όπως οι προηγηθείσες, με μεγαλύτερη άνεση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους και προς αποκαταστασης των προσβολων
που δεχτηκα,
το παρακατω ειναι το pm απο τον Νικο Τσαρουχα

"Μιας και οι χαρακτηρισμοί μου υπερέβησαν τα εσκαμμένα, σου ζητώ συγνώμη.
Η είσοδός σου στο φόρουμ είναι πάλι ελεύθερη αλλά θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχοληθούμε με αυτά τα τόσο ευαίσθητα θέματα."
Ευχαριστώ,
Νίκος

Νικο δεκτη η συγνωμη σου για τους απρεπεις χαρακτηρισμους

Περιμενα ομως συγνωμη και για τον αδικαιολογητο και ακομψο
αποκλεισμο μου

Παρακαλω τον διαχειρηστη του νηματος να διαγραψει ολα τα post που αφορουν
προσβλητικους χαρακτηρισμους προς εμενα

Δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το thread ως ενδειξη διαμαρτυριας

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπ

lionking7. θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Για τη δημοσιοποίηση του pm ζήτησες τη σύμφωνη γνώμη του αποστολέα του;
Αν ναι, καλά κάνεις και το δημοσιεύεις και παρακαλώ μην παρεξηγήσεις την παρέμβασή μου, που οφείλεται σε λόγους τάξης.
Αν όχι, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν ιδιωτική αλληλογραφία και εμπίπτουν στο χώρο των προσωπικών δεδομένων, οπότε έχεις υποπέσει σε σοβαρό σφάλμα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να κάνεις μια εξαίρεση στην αποχή σου από το thread για να διευκρινίσεις αυτό ακριβώς το σημείο.
Ευχαριστώ.

Reaction score
33
Ο "αποκλεισμός σου" (διότι δεν επρόκειτο για τέτοιον), το ban δηλαδή κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητο ήταν όταν έφτασες στο σημείο να δημοσιεύεις link εναντίον των εμβολιασμών.
Και μάλιστα όχι προς συζήτηση αλλά για "διαφώτιση" των υπολοίπων, αφού ο ίδιος είχες πει ότι δεν έχεις κάνει κανένα εμβόλιο στο παιδί σου.

Αν έκανες δε, το κόπο να διαβάσεις παρακάτω το νήμα θα έβλεπες ότι ρίξαμε γέλιο με τις αναφορές στις "brownian" κινήσεις των ατόμων ....που δεν είναι εκεί.
Δεν έχουν αφήσει επιστήμη για επιστήμη που δεν έχουν κανιβαλήσει, αλλά δεν πειράζει εσύ προχώρα ακάθεκτος ζητώντας και τα ρέστα από πάνω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομοιοπαθητική

Ο "αποκλεισμός σου" (διότι δεν επρόκειτο για τέτοιον), το ban δηλαδή κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητο ήταν όταν έφτασες στο σημείο να δημοσιεύεις link εναντίον των εμβολιασμών.
Αρμόδιος να σχολιάσει τα του αποκλεισμού είναι αποκλειστικά και μόνο όποιος τον επέβαλε.Φυσικά είναι στην ευχέρια του το αν θα το κάνει αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε κάθε φορά τον λόγο της ποινής απο το εκάστωτε μέλος της Σ.Ο. ή της Δ.Ο.

Reaction score
33
Το ανέφερα μόνο και μόνο γιατί ο Νίκος έχει ήδη δώσει επαρκέστατη εξήγηση (που υπάρχει σε post ετούτου του νήματος) και μάλιστα μετά από προσβολή του lionking7 και προς το Νίκο και προς όλους μας .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδιά ας το αφήσουμε.
Μαρία δεν πειράζει, δεν με ενοχλεί η δημοσιοποίηση του pm παρόλο που έχεις δίκιο, πρόκειται για προσωπική επικοινωνία.
Ας πάμε παρακάτω.

...

Reaction score
51
Δεν επιτρέπονται και πρέπει να απαγορεύονται δημοσιεύσεις Pm.
Αποτελεί προσβολή προς όλα τα άλλα μελη που συνετά, ακολουθούν και ενστερνιζονται τις βασικότερες αρχες προστασίας προσωπικών δεδομένων του φόρουμ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας με Ομ

lionking7. θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Για τη δημοσιοποίηση του pm ζήτησες τη σύμφωνη γνώμη του αποστολέα του;
Αν ναι, καλά κάνεις και το δημοσιεύεις και παρακαλώ μην παρεξηγήσεις την παρέμβασή μου, που οφείλεται σε λόγους τάξης.
Αν όχι, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν ιδιωτική αλληλογραφία και εμπίπτουν στο χώρο των προσωπικών δεδομένων, οπότε έχεις υποπέσει σε σοβαρό σφάλμα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να κάνεις μια εξαίρεση στην αποχή σου από το thread για να διευκρινίσεις αυτό ακριβώς το σημείο.
Ευχαριστώ.
Για τη δημοσιοποίηση του pm δεν ζήτησα τη σύμφωνη γνώμη του αποστολέα του
Ισως εκανα λαθος αλλα ηταν πραγματικα πολυ μεγαλη η αγανακτηση μου απο τις πολλες
και μεγαλες προσβολες οι οποιες εντελως αδικαιολογητα κατεληξαν σε ban

Reaction score
0
Δεν επιτρέπονται και πρέπει να απαγορεύονται δημοσιεύσεις Pm.
Αποτελεί προσβολή προς όλα τα άλλα μελη που συνετά, ακολουθούν και ενστερνιζονται τις βασικότερες αρχες προστασίας προσωπικών δεδομένων του φόρουμ.
Ολα τα άλλα μελη που συνετά, ακολουθούν και ενστερνιζονται τις βασικότερες αρχες αυτες του forum
θα επρεπε να ειναι πιο συγκρατημενοι σε χαρακτηρισμους και ιδιαιτερα οταν αφορουν οικογενεια
και κυριως οι συντονιστες

θα ηθελα να επισημανω την επιθυμια μου να διαγραφουν ολοι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι
που αφορουν εμενα προσωπικα εκτος αν
Ολα τα άλλα μελη που συνετά, ακολουθούν και ενστερνιζονται τις βασικότερες αρχες αυτες του forum
θεωρουν οτι ειναι τιμη να συνεχισουν να υπαρχουν σε αυτο το thread

Reaction score
51
θα επρεπε να ειναι πιο συγκρατημενοι σε χαρακτηρισμους και ιδιαιτερα οταν αφορουν οικογενεια
Μπορειτε να μου εξηγησετε την σχέση που εχει το δικο μου πόστ, με την προσβολή καποιας οικογένειας??

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Lionking7, θα σε παρακαλούσα να μην είσαι προκλητικός. Παρέβης ένα σημαντικότατο κανόνα, όχι του φόρουμ αλλά της ανθρώπινης επικοινωνίας όπως ορίζεται από τη λογική ΚΑΙ τον ίδιο το νόμο, και ειρωνεύεσαι και ένα συντονιστή που στο επισημαίνει (αν ξαναδιαβάσεις την πρώτη σειρά του τελευταίου σου μηνύματος με τον τρόπο που επαναλαμβάνεις τα γραφόμενα του συνομιλητή-συντονιστή, θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ). ΟΚ, σε κάποιο σημείο αν προσεβλήθης προσωπικά σου ζητήθηκε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν σε βάζει αυτομάτως στο "απυρόβλητο" για οποιαδήποτε άλλη σου συμπεριφορά μη αποδεκτή στα πλαίσια μιας συζήτησης.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Mέγα λάθος.

θα ηθελα να επισημανω την επιθυμια μου να διαγραφουν ολοι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι
Μετά κι απ αυτό, από μένα ban.

Reaction score
49

Για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους και προς αποκαταστασης των προσβολων
που δεχτηκα,
το παρακατω ειναι το pm απο τον Νικο Τσαρουχα

"Μιας και οι χαρακτηρισμοί μου υπερέβησαν τα εσκαμμένα, σου ζητώ συγνώμη.
Η είσοδός σου στο φόρουμ είναι πάλι ελεύθερη αλλά θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχοληθούμε με αυτά τα τόσο ευαίσθητα θέματα."
Ευχαριστώ,
Νίκος

Νικο δεκτη η συγνωμη σου για τους απρεπεις χαρακτηρισμους

Περιμενα ομως συγνωμη και για τον αδικαιολογητο και ακομψο
αποκλεισμο μου

Παρακαλω τον διαχειρηστη του νηματος να διαγραψει ολα τα post που αφορουν
προσβλητικους χαρακτηρισμους προς εμενα

Δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το thread ως ενδειξη διαμαρτυριας
Ισως εκανα λαθος αλλα ηταν πραγματικα πολυ μεγαλη η αγανακτηση μου απο τις πολλες
και μεγαλες προσβολες οι οποιες εντελως αδικαιολογητα κατεληξαν σε ban

Θα σας ενημερώσω για κάτι.....
Και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πως θα χαρακτηρίσετε την άποψή μου και αυτά που θα σας γράψω.....
Είναι επιεικέστατα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δημοσιοποιούμε μηνύματα που μας στάλθηκαν επί προσωπικού. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!!!
Πόσο μάλλον όταν το κάνατε χωρίς καν να το έχετε συζητήσει με τον συγγραφέα του πμ και να του ζητήσετε την άδειά του.

Σας ενημερώνω πως αυτή μόλις τη στιγμή, ζήτησα από όλη την ΣΟ και ΔΟ του AVsite την επανεξέταση του θέματος, με την προοπτική μόνιμου ban προς τον λογαριασμό σας.
Προσωπικά, όχι απλά θα το ζητήσω, αλλά θα επιμείνω προς αυτή την κατεύθυνση και αν περνούσε μόνο από τα χέρια μου θα το είχα κάνει ήδη.....

Reaction score
51
...δεν νομίζω πως είναι σωστό να κανει κανείς edit το μηνυμα του, όταν καποιο άλλο μελος έχει ήδη απαντήσει με quote στο ποστ!!!
Πάμε παρακάτω να δούμε που θα βγει.....:109:

Reaction score
1

:121:

Reaction score
49

@lionking7

Από αυτή τη στιγμή, επισήμως, δεν είστε μέλος του AVsite.gr
Η απόφαση για την μόνιμη διαγραφή σας πάρθηκε κυρίως για την απαράδεκτη κίνησή σας να δημοσιοποιήσετε προσωπικό μήνυμα.
Δεν σεβαστήκατε τον χώρο, τον συνομιλητή σας στο πμ και όλους όσους διαβάζουν το παρόν thread.

Η δημοσιοποίηση πμ, είναι ίσως η χειρότερη ενέργεια ενός μέλους σε οποιοδήποτε forum.

Είναι δε προφανές πως δεν θα διαγράψουμε κανένα post στο thread (είναι άλλωστε πάγια τακτική της Σ.Ο. & Δ.Ο. του AVsite) γιατί τα γραπτά οφείλουν να παραμένουν στη θέση τους, ώστε κάθε συγγραφέας, οποιοδήποτε κειμένου, να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είτε τώρα είτε αργότερα.

Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε.

Εκ μέρους της Σ.Ο. & Δ.Ο. του AVsite

Γιάννης Δημητρόπουλος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663

ε, μα ναι ρε συ, πι-εμ είναι πράιβατ μέσετζ, όχι για τα μάτια όλου του κόσμου με το "έτσι θέλω" και χωρίς να ρωτήσεις κανένα!

Reaction score
49

ε, μα ναι ρε συ, πι-εμ είναι πράιβατ μέσετζ, όχι για τα μάτια όλου του κόσμου με το "έτσι θέλω" και χωρίς να ρωτήσεις κανένα!

Και μια παράκληση:

Από τη στιγμή που ο Pleo δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, θα ήθελα να μη συνεχιστεί η κουβέντα, ιδιαίτερα αν γίνονται αναφορές στο πρόσωπό του!
Ειλικρινά, θα ήθελα να σεβαστούμε το δικαίωμα υπεράσπισης του και αν όντως θέλετε να συνεχίσετε, να το κάνετε όταν θα είναι εδώ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση :107:

Ας αντικαταστήσουμε το Pleo με lionking7

Ευχαριστώ! :126:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.817
Members
38.498
Νεότερο μέλος