- Reaction score
- 11.756
:143::142::135:
Γιατί?Αλλάζει κάτι?Δλδ άμα έχει λεφτά δεν πειράζει να τα χαλάσει?:121:Ενώ αν δεν έχει θα τον λυπηθούμε και θα του πούμε όχι?:121:Για να μπορέσω να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα, για το αν δηλαδή αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο, θα πρότεινα ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να διευκρινιστεί εάν μιλάμε για πρωτάρη με λεφτά ή για πρωτάρη χωρίς λεφτά.
Μην χάνουμε δηλαδή το χρόνο μας να απαντάμε
Αμα έχει λεφτά, καλό είναι αυτό να το ξέρουμε για να στέλνουμε την απάντηση με p.m.Γιατί?Αλλάζει κάτι?Δλδ άμα έχει λεφτά δεν πειράζει να τα χαλάσει?:121:Ενώ αν δεν έχει θα τον λυπηθούμε και θα του πούμε όχι?:121:
Το ψηφιακό δεν θέλει πολύ χρήμα, με την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεσαι πραγματικά ένα εξωτερικό clock που θα συγχρονίζει το DAC σου με τις υπόλοιπες ψηφιακές οικιακές συσκευές του σπιτιού.Το ψηφιακό όμως δεν θέλει χρήμα? Όλα τσάμπα να τα κατεβάζει?Είναι σωστό αυτό?(ΔΕΝ είμαι υπέρ τoυ πάρανομου downloading,αλλά απ την άλλη δεν γουστάρω οι δισκογραφικές να δίνουν ψίχουλα στους καλλιτέχνες-δημιουργούς)
Συγγνώμη δεν είναι λίγο αντιφατικό αυτό ..? είμαι υπερ αλλά τα δικά μου οχι ...:118:Αν και τα δικά μου δεν τα δίνω, είμαι υπέρ του κατεβάσματος και υπέρ του να μοιραζόμαστε τα ψηφιακά μας δεδομένα
Αν πρόκειται για εγγραφές από τη σειρά Mercury Living Presence, στο τρανσφερ σε ψηφιακή μορφή έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.Αξίζει, είτε έχει πολλά είτε λίγα. Υπάρχουν σήμερα πραγματικές ευκαιρίες να φτιάξεις την καλύτερη δισκοθήκη με μεταχειρισμένους πολύ προσιτής τιμής δίσκους και σε καλή κατάσταση. Κάποτε ένας Εγγλέζος ματσωμένος, μου πούλησε όλες τις συμφωνίες του Haydn με Dorati για ένα κομμάτι ψωμί και μετά πήγε στο απέναντι κατάστημα και τους χρυσοπλήρωσε τους ίδιους ακριβώς σε cd, γιατί ήθελε τέλειο ήχο για παντα. Με κοιτούσε με τέτοια περιφρόνηση ο δυστυχής!!!! που δεν περιγράφεται. Εγώ ο κακομοίρης ο Έλληνας, ο καθυστερημένος...... που αγόραζα τα σκουπίδια του!!!!! Λ.Σ.
Όχι, αυτά είναι ηχογραφήσεις της Decca. Λ.Σ.Αν πρόκειται για εγγραφές από τη σειρά Mercury Living Presence, στο τρανσφερ σε ψηφιακή μορφή έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.
Εν τούτοις, τα βινύλια (17 έχω εγώ) που έχουν επανεκδοθεί της MERCURY από αναλογικό master είναι σαφώς... καλυτερότερα...Αν πρόκειται για εγγραφές από τη σειρά Mercury Living Presence, στο τρανσφερ σε ψηφιακή μορφή έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.
Είναι κανένα από τα 17 που έχεις της Classic records;Εν τούτοις, τα βινύλια (17 έχω εγώ) που έχουν επανεκδοθεί της MERCURY από αναλογικό master είναι σαφώς... καλυτερότερα...