Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λουκά γιατί μιλάς στον πληθυντικό, είναι κι άλλοι με τέτοιο χάρισμα;

Για να σκάσετε, εγώ μπορώ με το αυτί (με το ένα μόνο) να αντιληφθώ αρσενικό κουνούπι από 3 χιλιόμετρα μακρυά. Ακούω τα π@πάρια του να κοπανιούνται καθώς πετάει.

...
με το άλλο αυτί τι ακούς? ότι πέρδεται?:143::143:

Πάω να φύγω τώρα γιατί θα με σκοτώσεις...:108:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τόσο.....εύκολα το...εξαντλήσατε?

Υγρό παίξιμο του βινυλίου είναι όταν η βελόνα (πλοίο) σχίζει τα αυλάκια του δίσκου μαλακά σαν να ''πρωτοσαλπάρει''...και αφήνει πίσω του τον ήχο της μελωδίας (αφρό της απέραντης θάλασσας) και αυτή η μυρωδιά της θάλασσας (μουσική) φτάνει στα αυτάκια μας.....την ''ακούμε'' κανονικά
Υγρό και σεχουαλικό μαζί
Αρχίζω και βλέπω με... άλλο μάτι τη κεφαλή μου...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102

με το άλλο αυτί τι ακούς? ότι πέρδεται?:143::143:

Πάω να φύγω τώρα γιατί θα με σκοτώσεις...:108:
όχι μάναμ, με το άλλο αυτί ακούει τις τρίχες από τα παπάρια του κουνουπιού που σκίζουν τον αέρα, ξέρεις... γουστάρει τα πρίμα κατά βάθος....

Reaction score
968

Σύντομη απάντηση:ΟΧΙ

Reaction score
40

όχι μάναμ, με το άλλο αυτί ακούει τις τρίχες από τα παπάρια του κουνουπιού που σκίζουν τον αέρα, ξέρεις... γουστάρει τα πρίμα κατά βάθος....
:108: Μπράβο doctor τώρα θα την ''ακούσουμε'' και οι δύο μας:114:

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τόσο.....εύκολα το...εξαντλήσατε?

Υγρό παίξιμο του βινυλίου είναι όταν η βελόνα (πλοίο) σχίζει τα αυλάκια του δίσκου μαλακά σαν να ''πρωτοσαλπάρει''...και αφήνει πίσω του τον ήχο της μελωδίας (αφρό της απέραντης θάλασσας) και αυτή η μυρωδιά της θάλασσας (μουσική) φτάνει στα αυτάκια μας.....την ''ακούμε'' κανονικά
Υγρό και σεχουαλικό μαζί
Φίλη, (κατά τεκμήριο), Φαίδρα είσαι υπέροχα ποιητική! Το κακό είναι πως πράγματι περιμένω μια απάντηση επί του θέματος! (Δεν μπορώ να το επαναλάβω σου λέω!). Όσο για την ... εξάντληση, ψιτ μεταξύ μας, δόλωμα είναι μην τυχόν και πάμε παρακάτω! Προσοχή! Δεν εννοώ ποιο χαμηλά!

:143::135::143:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Σύντομη απάντηση:ΟΧΙ
Ο πρωτάρης..:121: όχι? Γιατί?

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Φίλη, (κατά τεκμήριο), Φαίδρα είσαι υπέροχα ποιητική! Το κακό είναι πως πράγματι περιμένω μια απάντηση επί του θέματος! (Δεν μπορώ να το επαναλάβω σου λέω!). Όσο για την ... εξάντληση, ψιτ μεταξύ μας, δόλωμα είναι μην τυχόν και πάμε παρακάτω! Προσοχή! Δεν εννοώ ποιο χαμηλά!

:143::135:
Ψιτ...:138: αυτή είναι μια πολύ καλή απάντηση....μήπως θέλεις να ακούσεις τα κύματα του Δουνάβεως για να πειστείς?
Άσε τις χαμηλές συχνότητες και πιάσε τις υψηλές καλέ :142:

Reaction score
11.759

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ψιτ...
Άσε τις χαμηλές συχνότητες και πιάσε τις υψηλές καλέ
Κοίτα, δεν υπάρχει πρόβλημα... Δουλεύω χαμηλά και χωρίς sub... (Εννοώ από 30 hz...)

:142:

Reaction score
11
caravelle γεννησες η ακομα;

Αν μπορεις να διαβασεις Αγγλικα δες τα παρακατω:

http://www.plasticrevolver.com/wetplay.htm

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=188480

Αλλιως πες μου μπας και σου κανω καμμια περιληψη.

(και οχι, δε γραφω χωρις τονους απο αποψη, κατι εχουν παθει τα κ@λοΠαραθυρα στο PC μου)
Φίλε Petros Dalipis σε ευχαριστώ πολύ! Έψαχνα με το Google και δεν εύρισκα τίποτα! Τώρα επειδή σε βρήκαμε φιλότιμο μη σε βάλουμε να κάνεις και περιλήψεις...

Και πάλι ευχαριστώ!

:107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Eγω παλι λεω οτι αξιζει να δοκιμασει.Να του φυγει η καψα βρε αδελφε.Να δωσει 300-400 να παρει ενα low badget πικαπακι , να παρει εκει και δυο τρεις δισκους , και αν το γουσταρει να ακολουθησει το δρομο του βινυλιου.

Ωχου ρε αδελφε....σαμπως λιγοι ειναι αυτοι που δινουν αυτα τα λεφτα για να πουν ενα ''γεια'' στο σουπερ ντουπερ κινητο , μια καρτα γραφικων για να παιξουν ενα παιχνιδι (κανενα πιο σωστα..:142:) η δεν ξερω εγω τι αλλο....:142:

Πω , πω...τοση αναστατωση για απλα πραγματα....:142:

Reaction score
1.213

Υπαρχουν και οι αγγελιες εξαλλου...:137::138:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λουκά γιατί μιλάς στον πληθυντικό, είναι κι άλλοι με τέτοιο χάρισμα; :137:

Για να σκάσετε, εγώ μπορώ με το αυτί (με το ένα μόνο) να αντιληφθώ αρσενικό κουνούπι από 3 χιλιόμετρα μακρυά. Ακούω τα π@πάρια του να κοπανιούνται καθώς πετάει. :137:

...
Ναι Νίκο, μετά βαθείας λύπης μου. Έχουν και άλλοι αυτό το χάρισμα, ο ένας δε ονομάζεται Νίκος. Τί να κάνεις, εμείς γεννηθήκαμε προικισμένοι, δείξτε μας λίγη κατανόηση τους δυστυχείς. Λυπηθείτε μας που ζούμε ανάμεσά σας, ανεχθείτε μας. Λίγει συμπόνια!
Δεν ξέρεις τί γίνεται καμιά φορά μπορεί ο Γιαχβέ με τον Γιαχσούα και το μαύρο κοράκι να κάνουν κανένα θαύμα.
Παντώς εμείς ακούμε το κουνούπι σε απόσταση αναπνοής και μόνο το ζούισμά του, δεν έτυχε ποτέ να ακούσουμε τα κάκαλά του. Είναι τόσο μικροσκοπικά και καταλαβαίνεις έχουμε και μια ηλικία που δεν μπορούμε να ακούμε όταν όπως σε άλλες δεκαετίες. Αλλά και τότε δεν έτυχε ποτέ μου να ακούσω κάκαλα κουνουπιού.
Φίλτατε:Όσα δεν φτάνει η αλεπού δεν είναι κρεμαστάρια. Λ.Σ.

Reaction score
59

Λαμπατη η τρανσιστορατη ηχογραφηση;

Τι εκριβως εννοειτε; Για ποιο σταδιο μιλατε;
Τώρα το είδα. Τί ερώτηση είναι αυτή και είσαι του επαγγέλματος αν κατάλαβα. Χρειάζεται εξήγηση;; Λ.Σ.

Reaction score
3.497

Λουκά μας έχεις μπερδέψει όλους. Ξεχάσαμε και αυτά τα δέκα πράγματα που γνωρίζαμε για τον ήχο.

Reaction score
59

Λουκά μας έχεις μπερδέψει όλους. Ξεχάσαμε και αυτά τα δέκα πράγματα που γνωρίζαμε για τον ήχο.
Συγνώμη, απλά νόμιζα ότι βοηθούσα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Λ.Σ.

Reaction score
59

Eγω παλι λεω οτι αξιζει να δοκιμασει.Να του φυγει η καψα βρε αδελφε.Να δωσει 300-400 να παρει ενα low badget πικαπακι , να παρει εκει και δυο τρεις δισκους , και αν το γουσταρει να ακολουθησει το δρομο του βινυλιου.

Ωχου ρε αδελφε....σαμπως λιγοι ειναι αυτοι που δινουν αυτα τα λεφτα για να πουν ενα ''γεια'' στο σουπερ ντουπερ κινητο , μια καρτα γραφικων για να παιξουν ενα παιχνιδι (κανενα πιο σωστα..:142:) η δεν ξερω εγω τι αλλο....:142:

Πω , πω...τοση αναστατωση για απλα πραγματα....:142:
Συμφωνώ απόλυτα. Απόλυτα σωστό. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Φίλτατε:Όσα δεν φτάνει η αλεπού δεν είναι κρεμαστάρια. Λ.Σ.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι ζηλεύω. Στα 36 μου θα ήθελα πολύ να έχω το ακουόγραμμα ενός 58άρη. Δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένω 22 χρόνια. :137:

Ψοφάς για πείραγμα βρε. :114:

...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517