- Reaction score
- 8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;
Θα ακουσεις μονο σου τις ατελιες και πολυ πιθανον να πεις. "μα κουφος ειμαι; γιατι δεν το ακουγα;"
Η απαντηση ειναι: Οχι δεν εισαι κουφος. Μια χαρα ακους, μονο που δεν εχεις ειδικευτει να προσεχεις καποιες λεπτομερειες οι οποιες μπορει να ειναι πολυ σημαντικες μπορει και οχι.
Για το συνολο ομως μιας ηχογραφησης και ενος τελικου αποτελεσματος τα παντα παιζουν σημαντικο ρολο.
Αν κατσεις και ακουσεις προσεκτικα μια ηχογραφηση Μελετη μαζι με καποιον ο οποιος ειναι σε θεση να σου υποδειξει καποιες λεπτομερειες, δεν υπαρχει λογος να μαζευτει καμια ομαδα για ακροαση.Αμα καποιος μου βρει τα ''λαθη '' , ''τα βιτσια '' , ''την τεχνικη'' ενος ηχοληπτη απο ενα αρχειο flac (θα ελεγα δισκο βινυλιου αλλα το κανω απο κακια ) τοτε θα τον παραδεχθω.Επειδη ομως μπορει να κανει και λαθος θα πειστω αν μια ομαδα ακροατων βρουν τα παραπανω...και συμφωνησουν ολοι.
Θα ακουσεις μονο σου τις ατελιες και πολυ πιθανον να πεις. "μα κουφος ειμαι; γιατι δεν το ακουγα;"
Η απαντηση ειναι: Οχι δεν εισαι κουφος. Μια χαρα ακους, μονο που δεν εχεις ειδικευτει να προσεχεις καποιες λεπτομερειες οι οποιες μπορει να ειναι πολυ σημαντικες μπορει και οχι.
Για το συνολο ομως μιας ηχογραφησης και ενος τελικου αποτελεσματος τα παντα παιζουν σημαντικο ρολο.