Απάτη μέσω των αγγελιών

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786
Απάντηση: Re: Απάτη μέσω των αγγελιών.

ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ!!!!!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
Χα χα! Αυτός ήταν και τσιφούτης.
Ούτε 1 € για σαπούνι δεν ξόδεψε.

Reaction score
0
Απάντηση: Απάτη μέσω των αγγελιών.

Εγώ προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την ιστορία με ένα παλικάρι απο το φόρουμ του gamato που είχε αγοράσει με αντικαταβολή απο ένα τύπο ένα ps3 και όταν πήγε σπίτι και άνοιξε το δέμα είχε μέσα ένα κούτσουρο!
Απο τότε ότι και να αγοράζω ή πουλάω, προτιμώ μέσω κούριερ με εντολή αγοράς....τούς δίνεις τα λεφτά και τούς λες τί ακριβώς θέλεις να αγοράσεις....πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να είναι χαλασμένο άλλα τουλάχιστον ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες.

Τί να λέμε βέβαια τώρα, εδώ τα παιδιά παραλίγο να καταλήξουν φυλακή, με λερωμένο ποινικό μητρώο και χωρίς δουλειά.....και ο απατεώνας απο πάνω!!!!
Πάλι καλά που η παρέμβαση σας τούς βοήθησε, τί να πώ, όλη μέρα αυτό συζητάω!!!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Απάτη μέσω των αγγελιών.

Τί να λέμε βέβαια τώρα, εδώ τα παιδιά παραλίγο να καταλήξουν φυλακή, με λερωμένο ποινικό μητρώο και χωρίς δουλειά.....και ο απατεώνας απο πάνω!!!!
μα αυτό είναι!!!ο άνθρωπος αυτός τους "σκότωσε"!!!
Τελικά τί κόστος έχει η ανθρώπινη ζωή?ένα κινητό?δύο?Πόσα να ξέρουμε και εμείς οι νεώτεροι?
Παιδιά αυτό είναι το τραγικό.το να μου φάν την τηλεόραση δέν μου λέει τίποτα...έχουμε και τις παλιές τις χοντρές.μια χαρά είναι.η ζωή όμως τελικά κοστίζει όσο μία τηλεόραση?

Reaction score
33
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απάτη μέσω των αγγελιών.

μα αυτό είναι!!!ο άνθρωπος αυτός τους "σκότωσε"!!!
Τελικά τί κόστος έχει η ανθρώπινη ζωή?ένα κινητό?δύο?Πόσα να ξέρουμε και εμείς οι νεώτεροι?
Παιδιά αυτό είναι το τραγικό.το να μου φάν την τηλεόραση δέν μου λέει τίποτα...έχουμε και τις παλιές τις χοντρές.μια χαρά είναι.η ζωή όμως τελικά κοστίζει όσο μία τηλεόραση?
+ 1000

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Eνα μεγαλο μπραβο κι απο μενα, τωρα ειδα την ιστορια και στους 3 σας και βεβαια πανω απ ολα στο Μιχαλη Μελιδη για την ανθρωπια του και τη συμπαρασταση του στα παιδια.Τετοια παραδειγματα σπανιζουν κ πρεπει να τα μιμουμαστε ολοι μας!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:107::107::107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.188

Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Μελίδης... (και για κάποιους πανηλίθιους που κάποτε το αμφισβήτησαν). Μιχάλη... :622:
Αλλά και για κάπχιους άλλους πανηλίθιους, ιδίως σε παραδιπλανά "στέκια", που ακόμα και τώρα που μιλάμε, νομίζουν οτι ο Μιχάλης είναι σα τα μούτρα τους! (χειρότερη βρισιά δε βρήκα, κι έψαχνα πολλή ώρα...:138:)

Βέβαια εμείς ξέρουμε καλά πχιός είναι ο Πρόεδρός μας, γι'αυτό κι έχουμε κάνει στέκι μας το (ανα πάσα στιγμή και ώρα της ημέρας) φιλόξενο μαγαζί του!:126:

Ζήτω η ΕΒΒΕ!

Ζήτω ο Πρόεδρος!

Ζήτω!

ΥΓ Μιχάλη κανόνισε το μίτινγκ, το σόι πρόεδρος είσαι! έχεις κι υποχρεώσεις! όχι μόνο να βγάζεις κάπχιους από τη φυλακή και να αφήνεις όλους τους άλλους νηστικούς! :137:

Μέχρι κι ο kotsidisjohn αρχίζει να μας τη λέει που αργούμε... Ο δε βλασοπουλίδης κοντεύει να βγάλει σπυριά που δε σε έχει δει ακόμα! Άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Reaction score
3

Παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη ανάρτηση.
Μου ήταν δύσκολο να γράψω κάτι και να μην είναι υβριστικό.

Τώρα που το θέμα φαίνεται να παίρνει καλή τροπή, αποφάσισα να καταθέσω και τις δικές μου ευχές για ταχύτατη απεμπλοκή των "συναδέλφων" από το πρόβλημα, να προσθέσω και το δικό μου μπράβο στο ΜιχΜελ και να μεταφέρω προς όλους έναν προβληματισμό:

Αλήθεια πως μέσα σε λίγα χρόνια η θέση το κάθε ένστολου από τελείως αξιόπιστη έγινε τελείως αναξιόπιστη;
Παλιά λέγαμε ότι αρκεί η μαρτυρία ενός αστυνομικού ή δυο πολιτών.
Τώρα δυο αστυνομικοί εύκολα λογίζονται ως πιθανή σπείρα και ένας οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να πει την παπαριά του και να τους χώσει στην ψυρρού με συνοπτικές διαδικασίες.

Μακάρι τα παιδιά να μην έχουν άλλα μπλεξίματα και ο εκβιαστής να νιώσει πόσο όμορφο είναι να σε περνάει σουβλάκι κατάδικος...

Reaction score
1.841

Αλλά και για κάπχιους άλλους πανηλίθιους, ιδίως σε παραδιπλανά "στέκια", που ακόμα και τώρα που μιλάμε, νομίζουν οτι ο Μιχάλης είναι σα τα μούτρα τους! (χειρότερη βρισιά δε βρήκα, κι έψαχνα πολλή ώρα...:138:)

Βέβαια εμείς ξέρουμε καλά πχιός είναι ο Πρόεδρός μας, γι'αυτό κι έχουμε κάνει στέκι μας το (ανα πάσα στιγμή και ώρα της ημέρας) φιλόξενο μαγαζί του!:126:

Ζήτω η ΕΒΒΕ!

Ζήτω ο Πρόεδρος!

Ζήτω!

ΥΓ Μιχάλη κανόνισε το μίτινγκ, το σόι πρόεδρος είσαι! έχεις κι υποχρεώσεις! όχι μόνο να βγάζεις κάπχιους από τη φυλακή και να αφήνεις όλους τους άλλους νηστικούς! :137:

Μέχρι κι ο kotsidisjohn αρχίζει να μας τη λέει που αργούμε... Ο δε βλασοπουλίδης κοντεύει να βγάλει σπυριά που δε σε έχει δει ακόμα! Άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Χαλάρωσε ρε γιατρέ και μη γενικεύεις!

Που ξέρεις, αύριο μπορεί να πίνουμε μπύρες όλοι μαζί, και οι "απο εδώ", και οι "απο εκεί".

Έχει τίποτα καλό εκεί στη μαυροβάλτα?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Που τη βρήκες αυτή τη φωτο βρε;
Για Τετάρτη καλά είναι;
Τετάρτη θα είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη μετά της συμβίας. Θα την στείλω καμιά βόλτα και θα περάσω κι εγώ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786

Στείλε την στην Τσιμισκή να γυρνάει να χαζεύει τις βιτρίνες και θα έχεις όλο τον χρόνο ελεύθερο. :137:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
ΑΑντεεεε εεεεε!!!! Περιμενουμε!!! Στειλτε σημαααα!!!

Παιρνω τον Κακαλιο κι ερχομαστε παρεαααα!!!
(ps...Κακαλιε και στ αμαξι κρεμ δερματινα εχει....εκει να δεις....ερχεσαι???)

Reaction score
313

Πρώτα από όλα, καλή δύναμη στα παιδιά! Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν και επισήμως... :126:

Έπειτα, συγχαρητήρια και στους "τρεις"! :607:
Μιχάλη... :624:

...Αμεσως σκεφτηκα εαν θα εκανα το ιδιο.
Να ανεβαινα δηλαδη Θεσ/νικη για να καταθεσω.
Με εζωσαν οι αμφιβολιες...
Θα σου θέσω κάτι πιο δύσκολο:
Εάν ήταν "γαύρος" και έπρεπε να κατέβεις στον Πειραιά, θα το έκανες;

Και απαντώ: φέτος, ναι...από λύπηση!

Γμτ...χάνονται τα smilies...

Reaction score
0

και γώ μέσα, άντε να γνωριστούμε κι απο κοντά.
πέστε μόνο που να μαζευτούμε...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786

Α ναι την Τετάρτη γίνομαι 18 χρονών. :137: :137:

Θα μπορώ επιτέλους να μπαίνω ελεύθερα στους σινεμάδες που παίζουν τσόντες.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Α ναι την Τετάρτη γίνομαι 18 χρονών. :137: :137:

Θα μπορώ επιτέλους να μπαίνω ελεύθερα στους σινεμάδες που παίζουν τσόντες.
Τι, έχεις γενέθλια την Τετάρτη; Θάρθω κι εγώ :114:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale