- Reaction score
- 298
Λίγα λόγια για την Ολυμπιονίκισσα, ε! 

Καμια σχέση καλέ!Για χαβαλε είπα την ιστορία!!RDoherty said:Δηλαδή είσαι μία 19χρονη που μπήκε σε ένα φόρουμ χαϊφιντελιστών για να εκμυστηρευθείς τις ερωτικές σου εμπειρίες? What's wrong with this picture?
Ε δεν είναι και για απογοήτευση.....that's real life my dear.aporw... said:Πωπω Θεέ μου τι συνειδητοποιώ στα 19 μου χρόνια..Και που ειμαι ακόμα..Απογοητεύομαι..Τα φανταζόμουνα πιο ρόδινα τα πράγματα.. :?
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Υπαρχει και ενα αλλο τραγουδακι που λεει
"Φωτια στα πρεπει και φωτια στην λογικη
αυτα που νοιωθεις μην τα κλεινεις φυλακη..."
Τσ, τσ , τσ, κυριε συντονιστα τι θεματα ειναι αυτα?
Εμεις που ειμαστε ασπιλα και αμολυντα παιδια μπορει να παρασυρθουμε...![]()
![]()
![]()
Ναι, κι άμα το παρακάνει κανείς με τους πειρα(ματι)σμούς, την Κυριακή έχει: "Αγάπη μου, μάλλον νίκησες το Μποπουτσάνα αλλά πρέπει να μείνω λίγο μόνη μου, συγγνώμη μόνος μου, για να σκεφτώ...Όχι αγάπη μου, δεν μπορώ να καθίσω να το συζητήσουμε... Δεν μπορώ να καθίσω γενικώς..."RDoherty said:Μου αρέσει αυτό το πλάνο.
Δευτέρα: "Αγάπη μου, νίκησες τη Σβετλάνα"
Τρίτη: "Αγάπη μου, νίκησες τη Ναταλία"
Τετάρτη: "Αγάπη μου, νίκησες την Ταμάρα"
κ.ο.κ.
Eeee... OXI. Αμα δε λαδωθει ο αξονας δεν ειναι απιστια...aporw... said:Δεν είναι εγωιστικό?Απιστία θεωρείται και η σκέψη?
Και το ..επιστεγασμα...exile said:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Υπαρχει και ενα αλλο τραγουδακι που λεει
"Φωτια στα πρεπει και φωτια στην λογικη
αυτα που νοιωθεις μην τα κλεινεις φυλακη..."
Τσ, τσ , τσ, κυριε συντονιστα τι θεματα ειναι αυτα?
Εμεις που ειμαστε ασπιλα και αμολυντα παιδια μπορει να παρασυρθουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Και μουσικη υποκρουση Σακελλαριου...
Να πεθαινες να γλυτωναααααααααααααα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως και να έχεις δίκιο..Αλλά δεν είναι και λίγο εγωιστικό.. μην ξεχνάς..καμια φορά και οι γυναίκες έχουν ανάγκες..Αντώνης K. said:Υπάρχουν δύο ειδών απιστίες, η απιστία του άντρα και η απιστία της γυναίκας.
Η απιστία του άντρα είναι βιολογική ανάγκη όπως πολλά αλλά πράγματα στην ζωή μας. Η απιστία της γυναίκας έστω απλά στην σκέψη αν το έχει αποφασίσει είναι η αρχή του τέλους για τον γάμο η την σχέση. Και ο λόγος είναι απλός ο άντρας εκτονώνεται σωματικά και επιστρέφει με τα ίδια αισθήματα αγάπης στην σύντροφο του, ενώ η γυναίκα με την απιστία έχει ήδη δώσει τέλος στην σχέση αφού δεν την ικανοποιεί πλέον ψυχοσωματικά. Το τέλος είναι ζήτημα χρόνου.![]()
υπάρχουν και αυτά... ειδικά τώρα λόγω ΜΟΥΝΤΙΑΛ:aporw... said:Ίσως και να έχεις δίκιο..Αλλά δεν είναι και λίγο εγωιστικό.. μην ξεχνάς..καμια φορά και οι γυναίκες έχουν ανάγκες..Αντώνης K. said:Υπάρχουν δύο ειδών απιστίες, η απιστία του άντρα και η απιστία της γυναίκας.
Η απιστία του άντρα είναι βιολογική ανάγκη όπως πολλά αλλά πράγματα στην ζωή μας. Η απιστία της γυναίκας έστω απλά στην σκέψη αν το έχει αποφασίσει είναι η αρχή του τέλους για τον γάμο η την σχέση. Και ο λόγος είναι απλός ο άντρας εκτονώνεται σωματικά και επιστρέφει με τα ίδια αισθήματα αγάπης στην σύντροφο του, ενώ η γυναίκα με την απιστία έχει ήδη δώσει τέλος στην σχέση αφού δεν την ικανοποιεί πλέον ψυχοσωματικά. Το τέλος είναι ζήτημα χρόνου.![]()
dream_GR said:υπάρχουν και αυτά... ειδικά τώρα λόγω ΜΟΥΝΤΙΑΛ:aporw... said:Ίσως και να έχεις δίκιο..Αλλά δεν είναι και λίγο εγωιστικό.. μην ξεχνάς..καμια φορά και οι γυναίκες έχουν ανάγκες..Αντώνης K. said:Υπάρχουν δύο ειδών απιστίες, η απιστία του άντρα και η απιστία της γυναίκας.
![]()
Σαν τι να γράψω??δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να ανφερθώ στο θέμα.RDoherty said:Έχεις ανάγκες "σαν αυτές του άντρα", αλλά για το Μουντιάλ δεν έγραψες λέξη!