Απιστία..Ένα θέμα που πονάει..

Reaction score
0
Υπάρχει ένα τραγουδάκι που λέει "Σε μοιραζόμουνα,όλα τα ήξερα και σε δεχόμουνα.."
Απιστία λοιπόν..Λίγο πολυ όλοι έχουμε απατήσει ή απατηθεί..Την συγχωρείτε?Δίνετε δεύτερη ευκαιρία??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Υπαρχει και ενα αλλο τραγουδακι που λεει
"Φωτια στα πρεπει και φωτια στην λογικη
αυτα που νοιωθεις μην τα κλεινεις φυλακη..."

Τσ, τσ , τσ, κυριε συντονιστα τι θεματα ειναι αυτα?
Εμεις που ειμαστε ασπιλα και αμολυντα παιδια μπορει να παρασυρθουμε... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Υπαρχει και ενα αλλο τραγουδακι που λεει
"Φωτια στα πρεπει και φωτια στην λογικη
αυτα που νοιωθεις μην τα κλεινεις φυλακη..."

Τσ, τσ , τσ, κυριε συντονιστα τι θεματα ειναι αυτα?
Εμεις που ειμαστε ασπιλα και αμολυντα παιδια μπορει να παρασυρθουμε... :lol: :lol: :lol:
πρωτακουστής.... πρωτοκλαστής... λένε στο χωριό μου...!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάντε ότι θέλετε, μόνο μη μας βάζετε ιδέες σας παρακαλώ... 8) :idea:

Reaction score
14
aporw... said:
Υπάρχει ένα τραγουδάκι που λέει "Σε μοιραζόμουνα,όλα τα ήξερα και σε δεχόμουνα.."
Απιστία λοιπόν..Λίγο πολυ όλοι έχουμε απατήσει ή απατηθεί..Την συγχωρείτε?Δίνετε δεύτερη ευκαιρία??
στον εαυτό μου ΝΑΙ στην γυνάικα μου ΟΧΙ....

Reaction score
0
dream_GR said:
aporw... said:
στον εαυτό μου ΝΑΙ στην γυνάικα μου ΟΧΙ....
Δεν είναι εγωιστικό?Απιστία θεωρείται και η σκέψη?

Reaction score
298
aporw, γιατί μιλάς με γρίφους? Πες μας για τις μύχιες σκέψεις και ενοχές που σε βασανίζουν.

Reaction score
0
Δεν έχω απατήσει ποτέ..Οχι με πράξεις τουλάχιστον..Γι'αυτο ρωτισα αν ως απιστία θεωρείται και η σκέψη..
Όσον αφορά το αν έχω απατηθεί..Θα αφήσω να μιλήσει το τραγούδι ''Σε μοιραζόμουνα ολα τα ήξερα και σε δεχόμουνα.."

Reaction score
298
Υπάρχουν πολλές αμαρτίες: αμαρτίες του μυαλού, των χεριών, των ποδιών, των ματιών, άλλων μερών του σώματος κλπ. Αν όμως δε γινεις πιο συγκεκριμένη, δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Reaction score
0
RDoherty said:
Υπάρχουν πολλές αμαρτίες: αμαρτίες του μυαλού, των χεριών, των ποδιών, των ματιών, άλλων μερών του σώματος κλπ.  Αν όμως δε γινεις πιο συγκεκριμένη, δεν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε. 
Για παράδειγμα οταν είσαι με κάποιον και σκέφτεσε κάποιον άλλον θεωρείται απιστία??
Όταν οτιδήποτε κάνεις μέσα στη σχέση σου σκέφτεσε και ονειρεύεσε να το κάνεις με κάποιον άλλον/η τον/την απατάς?

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Αν κανω αστατη ζωη
δικος μου ειναι λογαριασμος.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το στάδιο του φόβου της απιστίας δεν πρέπει κάποτε να το ξεπερνάμε;
Κανένας άνθρωπος δεν μας ανήκει. Ούτε ο σύντροφος, ούτε κανείς. Την αγάπη του και την αφοσίωσή του πρέπει να την κερδίζουμε κάθε μέρα. Μια μέρα να μην προσπαθήσουμε, εκείνη τη μέρα είναι ελεύθερος.
Αν πίσω από το φόβο της απιστίας είναι ο φόβος να μη φύγει το ταίρι μας, τότε κάποιο πρόβλημα έχει η σχέση.
Αν όμως δεν είναι αυτό και απλά θέλουμε αποκλειστικότητα, ας σκεφτούμε μήπως δεν αντέχουμε τη σύγκριση.

Ας πάει μ' όποια/όποιον θέλει. Κάθε φορά που θα επιστρέφει, ο μόνιμος / η μόνιμη σύντροφος θα κερδίζει μια μεγάλη νίκη: Ότι έπαιξε με αντίπαλο και κέρδισε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κατα τον κ.Γεωργιο Οργουελ το μεγαλυτερο εγκλημα ηταν αυτο της σκεψης!

Απο την αλλη οσο παω και εκτιμω τις σκεψεις της Μαριας ολο και περισσοτερο και θα τα τυπωσω για να τα δωσω σε ενα...εμμ..πολυ κοντινο μου προσωπο να τα διαβασει :lol: :lol:

Reaction score
298
Μου αρέσει αυτό το πλάνο.
Δευτέρα: "Αγάπη μου, νίκησες τη Σβετλάνα"
Τρίτη: "Αγάπη μου, νίκησες τη Ναταλία"
Τετάρτη: "Αγάπη μου, νίκησες την Ταμάρα"
κ.ο.κ.

Reaction score
14
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Κανένας άνθρωπος δεν μας ανήκει. Ούτε ο σύντροφος, ούτε κανείς. Την αγάπη του και την αφοσίωσή του πρέπει να την κερδίζουμε κάθε μέρα. Μια μέρα να μην προσπαθήσουμε, εκείνη τη μέρα είναι ελεύθερος.
Αν πίσω από το φόβο της απιστίας είναι ο φόβος να μη φύγει το ταίρι μας, τότε κάποιο πρόβλημα έχει η σχέση.
Αν όμως δεν είναι αυτό και απλά θέλουμε αποκλειστικότητα, ας σκεφτούμε μήπως δεν αντέχουμε τη σύγκριση.

Ας πάει μ' όποια/όποιον θέλει. Κάθε φορά που θα επιστρέφει, ο μόνιμος / η μόνιμη σύντροφος θα κερδίζει μια μεγάλη νίκη: Ότι έπαιξε με αντίπαλο και κέρδισε.
You recorded Maria!!!! Μακάρι να το έβλεπαν ετσι όλοι... θα είχαμε εναν πιό όμορφο κόσμο και θα καρατάγαμε στατιστική και σκόρ!!!! ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΣΙΑ 3-1 !!!!

Reaction score
14
Μαρία Παρασκευοπούλου said:

Εγκρίνω και επαυξάνω και συμφωνώ κι από πάνω!   :!: :!: :!:

Τίποτα δεν είναι αυθύπαρκτο. Όλα καλλιεργούνται. Και οι σχέσεις.

Reaction score
0
Με αυτό τον τρόπο όμως δεν είναι όλα πολύ χύμα?
Τελικα η φράση ''Κανείς δεν είναι κανενός δεν βγήκε τυχαία..''

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members