- Reaction score
- 2.852
Ασχετα με το παρόν σου πρόβλημα, διαβάζοντας όλο το θέμα απ την αρχή μιας κι η πρώτη μου απάντηση σ αυτό ήταν πριν πάρω κι εγώ Denon, διαφωνώ κάθετα με τη μη χρησιμοποίηση του Dynamic Equaliser. Στα δικά μου αυτιά και ψάχνοντας πάντα ως ανήσυχο πνεύμα, κατέληξα ότι η καλύτερη ρύθμιση για ταινίες είναι: Audyssey flat, το Dynamic Equaliser στο on με το Dynamic volume στο light. Στη μουσική προτιμώ το σκέτο Audyssey που έχει πιο μαλακά πρίμα να μη ξυρίζουν με το Dynamic Equaliser πάλι στο on και το Dynamic volume στο light κι αν πάλι ξυρίζει σε μεγάλες εντάσεις το γυρίζω στο medium. Μ αυτές τις ρυθμίσεις προσωπικά σε μένα παίζει πιο ανοιχτά στη μουσική, με πιο καθαρές μεσαίες κι ιδανικές χαμηλές, η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με direct και απενεργοποιημένο το Audyssey, στις ταινίες δε με την ρύθμιση που προτείνω έχει καλύτερη απόδοση το κεντρικό ηχείο των διαλόγων και μεγαλύτερη έκταση στις χαμηλές. Έχοντάς το στο off όπως είπατε στην αρχή του νήματος η μουσική δεν μου άρεσε καθόλου ενώ και στις ταινίες το κεντρικό κι οι χαμηλές ήταν υποτονικές, προσωπική άποψη πάντα αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το δοκιμάσεις.