Απορίες ρύθμισης ενισχυτή Denon AVR 4311

Reaction score
2.852
Ασχετα με το παρόν σου πρόβλημα, διαβάζοντας όλο το θέμα απ την αρχή μιας κι η πρώτη μου απάντηση σ αυτό ήταν πριν πάρω κι εγώ Denon, διαφωνώ κάθετα με τη μη χρησιμοποίηση του Dynamic Equaliser. Στα δικά μου αυτιά και ψάχνοντας πάντα ως ανήσυχο πνεύμα, κατέληξα ότι η καλύτερη ρύθμιση για ταινίες είναι: Audyssey flat, το Dynamic Equaliser στο on με το Dynamic volume στο light. Στη μουσική προτιμώ το σκέτο Audyssey που έχει πιο μαλακά πρίμα να μη ξυρίζουν με το Dynamic Equaliser πάλι στο on και το Dynamic volume στο light κι αν πάλι ξυρίζει σε μεγάλες εντάσεις το γυρίζω στο medium. Μ αυτές τις ρυθμίσεις προσωπικά σε μένα παίζει πιο ανοιχτά στη μουσική, με πιο καθαρές μεσαίες κι ιδανικές χαμηλές, η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με direct και απενεργοποιημένο το Audyssey, στις ταινίες δε με την ρύθμιση που προτείνω έχει καλύτερη απόδοση το κεντρικό ηχείο των διαλόγων και μεγαλύτερη έκταση στις χαμηλές. Έχοντάς το στο off όπως είπατε στην αρχή του νήματος η μουσική δεν μου άρεσε καθόλου ενώ και στις ταινίες το κεντρικό κι οι χαμηλές ήταν υποτονικές, προσωπική άποψη πάντα αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το δοκιμάσεις.

Reaction score
29.556
Χμμ εδώ είναι όντως το πρόβλημα. Το audyssey βγάζει μια καμπύλη όπως του αρέσει , αυτού. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να είναι σωστή ή να αρέσει σε όλους.

Reaction score
2.852
Εγώ δεν ξέρω αν είναι σωστή, δεν ξέρει κανένας καν πιστεύω αν υπάρχει αντικειμενικά σωστή και αν υπάρχει δεν είναι κι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, εγώ είπα ξεκάθαρα στο τέλος της πρότασής μου "προσωπική άποψη" απ αυτό που εγώ άκουσα στο δικό μου χώρο γιατί είναι κι αυτό μια σημαντική παράμετρος. Γι αυτό το λόγο προτείνω απλά να δοκιμάσει με το επιχείρημα ότι δεν έχει να χάσει τίποτα όπως το χω προτείνει και σ άλλους κατόχους Audyssey ισοστάθμισης και τελικά συμφώνησαν μαζί μου ότι όντως είναι καλύτερα έτσι, αν δεν του αρέσει γυρίζει στις προηγούμενες δικές του ρυθμίσεις δεν χάθηκε κι ο κόσμος έτσι δεν είναι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Χμμ εδώ είναι όντως το πρόβλημα. Το audyssey βγάζει μια καμπύλη όπως του αρέσει , αυτού. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να είναι σωστή ή να αρέσει σε όλους.

το οντισι βγαζει οτι του δινεις
αν εισαι (οχι εσυ) κουλος δεν φταιει το οντισι
hate the player not the game
λενε οι αμερικανοι
καθε τυχαρπαστος που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει να μετραει (και κανει καμποσα λαθη )
βγαζει και τα συμπερασματα του............
Δεν σημαινει οτι πρεπει να περνουμε σοβαρα τον καθε ενα που μεταφερει
εδω (και καθε εδω) τις ματσολιες του........
γιαυτο ειναι οι ματσολιες να μας προσφερουν και καμποσο φαν.........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
......ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα
και γυρισε ο κοκορας και του ρειξε ροχαλα
φτου σου
ευτυχως εχω ντεσιμπελομετρο πριν αποκτησεις ζαχαρο και προσεχως καταρακτη......
(για το οτι εισαι κουφαλο δεν το συζηταμε)
ρωτα εκει που πας και χεριαζεις αυτα που πριν χεριαζουν οι καλιμπρειτορς
τι λενε μετα πισω απο τη πλατη σου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut