Αποριες Περι HTPC

Reaction score
14
το εστησα και σε λίγο θα τα πούμε απο άλλο thread. όλα καλά εκτός απο το τηλεκοντρόλ

Reaction score
0
Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Ρε εμενα δεν μου δουλευει η οθόνη!!!! Βοήθεια λεμεεεε!!!!

Reaction score
14
τα συνδυάζουμε να πάιξουν 2 σε 1 !!!! 330 ευρώ το σύνολο αλλά θα εχουμ ενα που θα παίζει!!!!

Reaction score
2
Παιδιά μια ερώτηση για επιλογή επεξεργαστή.Να επισημάνω πως είναι και οι δύο energy efficient και με ενδιαφέρει να αναπαράγουν άνετα mkv αρχεία.Σημαντικός παράγοντας το κόστος καθώς θέλω να είναι όσο γίνεται χαμηλότερο.Τι προτείνετε λοιπόν?

Τον AMD Athlon 64 X2 4050E 2.1Ghz κόστους 51 ευρώ ή
τον AMD Athlon 64 X2 4850E 2,5 Ghz κόστους 71 ευρώ??

Θα συνδιαστούν με mobo 780g.Αλήθεια για να έχω full επιδόσεις του chipset 780G πρέπει να πάω σε Phenom με HT 3.0?Μήπως δεν αξίζουν οι 2 παραπάνω και πρέπει να πάω σε Phenom Triple Core για να δουλεύει σωστά το εργαλείο??

Reaction score
0

Φιλε μου μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω. Δεν ξερω καθολου ομως... Ιδιαιτερα απο AMD...

Στην θεση σου ομως θα επαιρνα τον ακριβοτερο να ειμαι και σιγουρος... Αλωστε 20€ διαφορα εχουν..

Reaction score
0

Ειμαι λιγο προβληματισμενος με την καρτα γραφικων...
Νομιζω πως κανει καρε στο εργο... Εβαλα το die hard 2 να παιξει με το windows media player σε full screen και νομιζω πως διεκρινα καποια καρε... ειναι λετε η καρτα ή κατι άλλο?

Επισης να πω οτι την αναλυση στην καρτα γραφικων που να την βαλω? Αν την βαλω τερμα (ειναι κατι επι 1080) μηπως κουρασω την καρτα πολυ?

Reaction score
0

Κανεις δεν μπορει να υποθεσει γιατι μου κανει καρε η οθονη οταν βλεπω εργο ρε παιδες??

Reaction score
14
να πάς εδώ:

http://www.cccp-project.net/

και να κατεβάσεις αυτό:

http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp

να το τρέξεις και μετά αφού εγκατασταθεί το CCCP (Combined Community Codec Pack) θα τρέχεις για playback όλων των αρχείων σου το Media Player Classic που θα σου εχει εγκατασταθεί στο:

C:\Program Files\Combined Community Codec PAck\Media Player Classic\

Reaction score
0

Τι να πω πλεον βρε dream.... Πραγματικα.....
Χιλια μπραβο!!! Το δοκιμαζω αν μπορεσω αυριο και ξαναμιλαμε.
Νασαι καλα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Τι να πω πλεον βρε dream.... Πραγματικα.....
Χιλια μπραβο!!! Το δοκιμαζω αν μπορεσω αυριο και ξαναμιλαμε.
Νασαι καλα.
θα χρειασθείς να δηλώσεις στο open file with μονιμη σχέση των mpeg, mpg, avi, mp4, wmv, mov, m2t, mkv Κλπ κλπ με το MPC (media player classic) το οποίο κατα την δική μου γνώμη σε συνδυασμό με το CCCP εχει την καλύτερη εικόνα και το ομαλότερο playback σε High Definition αρχεία.

Reaction score
0

Ωραια. Για να δουμε τι θα κανουμε.

Να ρωτησω τωρα κατι αλλο.
Μπορω απο την μητρικη μου να βγαλω RCA εξοδους ηχειων για 7 ηχεια??
Θελω δηλαδη για να σας εξηγησω, να χρησιμοποιησω τον υπολογιστη μου ως προενισχυτη, και να οδηγησω με αυτον τον τελικο μου. Μπορω να κανω κατι τετοιο??? Αν ναι γλυτωνω πολλααααα λεφτα....!!!!
H μητρικη μου ειναι αυτη:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1080946

Reaction score
0

Μπορω απο την μητρικη μου να βγαλω RCA εξοδους ηχειων για 7 ηχεια??
Θελω δηλαδη για να σας εξηγησω, να χρησιμοποιησω τον υπολογιστη μου ως προενισχυτη, και να οδηγησω με αυτον τον τελικο μου. Μπορω να κανω κατι τετοιο??? Αν ναι γλυτωνω πολλααααα λεφτα....!!!!
H μητρικη μου ειναι αυτη:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1080946
Μωρε ουδεις??:122:

Reaction score
19
Η μητρική σου φίλτατε βγάζει μεταξύ άλλων και αναλογικό ήχο 7.1 άρα φυσικά και μπορείς να δώσεις.

Για την ακρίβεια, από πίσω έχει 6 χρωματιστά αναλογικά βύσματα mini-jack τα οποία είναι ταυτόχρονα και έξοδοι και είσοδοι και η λειτουργία τους καθορίζεται από το software της κάρτας ήχου που έχει η μητρική σου.
Από κάθε jack μπορείς να βγάλεις 2 θυληκά ή αρσενικά RCA με καλωδιάκι που θα βρεις σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών, ίσως και σε κομπιουτεράδικο. Από εκεί και πέρα, κοιτάς ποιος ήχος βγαίνει από κάθε jack και το συνδέεις ανάλογα με τον ενισχυτή σου.

Τώρα αν επιτρέπεται να οδηγήσεις κατ'ευθείαν τον τελικό από το PC δεν το γνωρίζω. Ποιός είναι ο τελικός σου; Ας απαντήσει κάποιος εμπειρότερος καλύτερα!

Attachments

Reaction score
14
φυσικά θα χρειασθείς μονοφωνικά σαν αυτά που σου πρότεινε ο Κώστας Δ.

κάτι σαν αυτο χ 7 φορές αν θές να πάρεις μια μία εξοδο χώρια..

Reaction score
0

Τελικα αυτο εκανα παιδες που προτεινετε. Αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποιημενος...
Μπερδευουν τα πραγματα...
Δεν μπορω να επεμβω στην καρτα ηχου και να ρυθμισω ουτε treble & bass!!! Βγαζει δυνατο ηχο, και ποιοτικο, αλλα δεν μπορω να αλλαξω καποια πραγματα που θελω... Οποτε δυστυχως δεν θα αρκεστω σε αυτο... Πρεπει να προχωρησω και στην αγορα προενισχυτη.... Δυστυχως....

Ευχαριστω πολυ παντως...

Dream, το εγκατεστησα το προγραμμα που μου ειπες, αλλα δεν εκανα καμια ρυθμιση! λοολ!! Οταν κανω τις ρυθμισεις και το δοκιμασω σε ενημερωνω.
Εχω ομως την υποψια οτι δεν πρεπει να την ''παλευει'' και πολυ η καρτα γραφικων...

Reaction score
19
Γιάννη είσαι σίγουρος για το μονοφωνικό;
Οι υποδοχές είναι 6, πώς θα πάρει 7+1 κανάλια;

Reaction score
14
Γιάννη είσαι σίγουρος για το μονοφωνικό;
Οι υποδοχές είναι 6, πώς θα πάρει 7+1 κανάλια;
εχω το ίδιο Mobo με τον sfinas το Gigabyte, αλλά δεν εχω ανοίξει το manual της...

GIGABYTE P35C-DS3R
6 x audio jacks (Center/Subwoofer Speaker Out/Rear Speaker Out/Side​
Speaker Out/Line In/Line Out/Microphone)

αρα παίζει με ενα stereo front, stereo rear, stereo side, mono center, mono sub μαλλον... αλλά...

δεν το εχω δουλεψει ποτέ ετσι αλλά ΜΟΝΟ με coaxial S/PDIF και γιατί να μην το κάνω ετσι όμορφα και απλά, όταν με 250 ευρω αγοράζεις ενισχυτή με προενισχυτή και με dolby decoders και κάνεις την δουλειά σου ομορφα και αμεσα... καθαρά και ανετα!!!:119::119::119::119:

sfinas μάλλον παιδευεσαι χωρίς πολυ ουσία....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.404
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis