Αποριες για pioneer vsx-423

Reaction score
52
ωπα,ωπα..πολλες απαντησεις και με μπλοκαρατε!!:errwhat:
Λοιπον,ο χωρος του σαλονιου ειναι περιπου 30 τετραγωνικα,το sub το εχω ρυθμιση και ετσι και αλλιως,δηλαδη..
Οταν το πρωτορυθμισα ειχα το volume στην μεση,οποτε οταν μετα το ανοιγα τερμα ισα ισα που επαιζε.
Μετα το ρυθμισα στο 0,το ανοιγα απειροελαχιστα,παραεπαιζε δυνατα και παραμορφωνε με το παραμικρο.
Τωρα το ρυθμισα στο 1/4 αλλα και παλι δεν!!
Λες και ο pionner σε οποια ρυθμιση και να κανω,η' δεν του δινει πολυ ρευμα και δεν ζωντανευει, η' του δινει παρα πολυ και δεν μπορει να το επεξεργαστει το sub!
(Δεν νομιζω ο συγκεκριμενος pioneer να εχει λειτουργια να μου 'πει' να χαμηλωσω)

Reaction score
52
Το μικροφωνο μπαινει πανω στον καναπε,πανω σε σκαμπο,που πανω του εχει δυο μεγαλα,,ταπερ!!.ωστε να ειναι ακριβως στο υψος του αυτιου!!.χαχαχα,τι αλλο να κανω?
Κατι που θυμηθηκα μολις τωρα,οταν ο pionner αρχιζει το mcacc λεει 2 channel,αν και ρυθμιζει 5.1

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κάποιο λάθος κάνεις στις ρυθμίσεις.
Ερώτηση:
Η πηγή/πηγές πως είναι συνδεδεμένη στον ενισχυτή;
Έχεις βάλει να κάνει auto decoding;Κανονικά δεν πρέπει να σου εμφανίζει 2 channel παρ΄εκτός και αν έχεις μόνο 2 ηχεία συνδεδεμένα.

Reaction score
52
Εχεις δικιο,δικο μου λαθος,μονο στο manual μου το βγαζει(φωτο),ειναι και παλι σωστο?.βεβαια ρυθμιζει και τα πεντε καναλια.
Η πηγη,media player ειναι σωστα συνδεμενη με hdmi.
Το auto decoding οχι, τι ειναι και πως γινεται?

Attachments

Reaction score
43
2:Στην τηλεοραση (lg lm615s) ειναι συνδεμενος με οπτικη,αλλα ηχο δεν παιρνω με τιποτα ενω τον βαζω στην εξοδο tv,πρεπει να επιλεξω και κατι αλλο?

Ευχαριστω
Πρέπει να ρυθμίσεις την τηλεόραση να βγάζει ήχο σε οπτική.

Reaction score
52
Καπου διαβασα για τοποθετηση του μικροφωνου για το mcacc σε τριποδο η με πατεντα πχ,πανω σε μολυβι-στιλο.
Εγω το εβαζα χυμα πανω στο σκαμπο,λετε να παιζει τοσο ρολο?

Reaction score
52
Και ομως..μια τοση μικρη διαφορα στην τοποθετηση του μικροφωνου χαλαγε ολο το αποτελεσμα!
Αντι λοιπον να ακουμπησω το μικροφωνο πανω στο σκαμπο,το ''καρφωσα'' πανω σε ενα στυλο..και ιδου!!.
Ο διαχωρισμος οπως και πριν τελειος,αλλα επιτελους,εδεσε στο συνολο και το sub!!!:lol:
Τελειο απο καθε αποψη,εβαλα καμια εργα αναφορας και υπαρχει παντου και το κυριοτερο,με ελεγχο!!
Ειλικρινα τον ειχα αδικησει τον pioneer,τουλαχιστον κινηματογραφικα,στην μουσικη δεν αλλαξε κατι,αλλα δεν μασαω..θα φερω τον denon διπλα του για δικαναλη ακροαση!!

Σας ευχαριστω για αλλη μια φορα ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας!!

Reaction score
228
Ευχαριστούμε και εμείς που μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας και μαθαίνουμε και εμείς.
Και εγώ την τελευταία ρύθμιση με το μικρόφωνο (σε Yamaha βέβαια όσι pioneer) την είχα κάνει έχοντας το μικρόφωνο να ακουμπάει πάνω στην πλάτη του καναπέ. Και δεν είχα μείνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα οπότε μετά το ρύθμισα με το αυτί...
Τώρα θα το επαναλάβω βάζοντάς το πάνω σε τριποδάκι ή στυλό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster