Απο καυσιμα πως πατε ?

Reaction score
51
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Το ένα αυτοκίνητο σήμερα γέμισε!!
Στη μηχανή έχω τα 3/4 του ρεζερβουάρ και άλλα 5-7 λίτρα καβάντζα!
Το scooter είναι γεμάτο!!!

Οπότε no problem.....
Έχω περιορίσει αρκετά τις μετακινήσεις μου και έχω εκπαιδεύσει το δεξί μου χέρι!!
Κατάφερα να μειώσω τη μέση κατανάλωση από 10lt/100km στα 8!!
Όλα υπό έλεγχο! :107:

Reaction score
14

Γιάννη βρήκες εκεί που σου είπα;

Reaction score
51

Γιάννη βρήκες εκεί που σου είπα;
Πήρα τηλέφωνο τον Καπλάνη και του είπα να ρωτήσει.
Δεν είχαν......

Αλλά ευτυχώς έφερε η "χήρα" στη γειτονιά οπότε έστειλα τη Δήμητρα και γέμισε την Α33 (αυτό το αυτοκίνητο με ενδιέφερε να είναι full λόγω της μικρής....Η Α156 είναι πλυμένη και κουκουλωμένη στο γκαράζ...)

Thanks πάντως.....
Αν καίγεσαι για βενζίνη (πχ στη μηχανή) θα έχει το βενζινάδικο δίπλα στη Χαρά το απόγευμα. Μετά τις 6 με 6:30

Reaction score
0
Χθες πρέπει να υπήρχαν αρκετά βενζινάδικα ανοιχτά στην Αττική. Το πρωί ήθελα να βάλω αλλά δεν προλάβαινα και το βράδυ που είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δε θα βρώ τελικά βρήκα βενζινάδικο στο δρόμο από τον οποίο συνήθως γυρίζω σπίτι. Παρότι αργά (9.30 περίπου) είχε ακόμη βενζίνη και η ουρά ήταν μόλις τρία αυτοκίνητα ενώ στη συνέχεια είδα άλλα δύο βενζινάδικα ανοιχτά επίσης με μικρές ουρές.
Γενικά η κατάσταση δεν πρέπει να είναι πολύ τραγική.

Reaction score
14

Με 200+ χλμ/μέρα λες να μην καίγομαι; Χθες έφαγα ένα 20 λεπτο έξω από τη Ναύπακτο.

Το μεγάλο είναι για ακόμα 120χλμ. Η μηχανή...μέχρι να πάει στο βενζινάδικο (λόγω κατηφόρας) και το μικρό έχει για ακόμα 300χλμ. Φαντάζομαι, ξέρεις βέβαια με τι ρυθμό.

Reaction score
51

Να αφήσεις τα κλειδιά της μηχανής στο σπίτι και αν πάρω γραμμή κάποιο βενζινάδικο να στην γεμίσω. Οι μηχανές γεμίζουν σε άλλη αντλία οπότε περιμένεις λιγότερο.
Το κακό είναι ότι συνήθως βάζουν μέχρι 10€, δηλαδή κάπου στα 7lt αν υπολογίζεις ότι "ξαφνικά" αυξήθηκε η τιμή της αμόλυβδης και βλέπω κάτι 1.35 και 1.40 και καίγομαι......:141: :141: :141: :141:

Reaction score
1
Η απεργια συνεχίζεται αλλα βενζινη βρισκεις πιο ευκολα πια,ειναι ολοι με τιγκαρισμενα τα ντεπόζιτα και εχουν περιορισει τις μετακινησεις.

Reaction score
60
Moλις ανακοινωθηκε η ληξη της απεργιας για τους βυτιοφορεις της αθηνας.

Για τους βυτιοφορεις της θεσσαλονικης δεν υπαρχει ακομα αποφαση για αναστολη της απεργιας

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μόλις έκανε δήλωση ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας βυτιοφορέων από το Σκαραμαγκά, και είπε ότι η απεργία αναστέλλεται.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει το ίδιο, γιατί έχει δικό της σύνδεσμο που συνεδριάζει τώρα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Αντε να τελειωνει η ιστορια να παω κανα ταξιδι!

Reaction score
4.855
Αν δεν περνας την μιση σου μερα μεσα σε ενα αυτοκινητο η ποιοτητα ζωης σου πιανει πατο;Μαλλον το αντιθετο γινεται.
Δεν είπαμε και τρείς ώρες την ημέρα να είσαι στο αυτοκίνητο. Εγώ 35-40 λεπτά κάνω για να πάω στην δουλειά. Χρόνος που για Θεσσαλονίκη είναι πολύς , παρόλα αυτά δεν μετάνιωσα ούτε μια μέρα που έκανα την απόσταση για να έρθω εδώ που μένω. Μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης και τώρα ούτε για βόλτα δεν μπορώ να πάω.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν είπαμε και τρείς ώρες την ημέρα να είσαι στο αυτοκίνητο. Εγώ 35-40 λεπτά κάνω για να πάω στην δουλειά. Χρόνος που για Θεσσαλονίκη είναι πολύς , παρόλα αυτά δεν μετάνιωσα ούτε μια μέρα που έκανα την απόσταση για να έρθω εδώ που μένω. Μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης και τώρα ούτε για βόλτα δεν μπορώ να πάω.
:615: :126:

Αν δεν περνας την μιση σου μερα μεσα σε ενα αυτοκινητο η ποιοτητα ζωης σου πιανει πατο;Μαλλον το αντιθετο γινεται.
Με συγχωρείς φίλε Γλυφαδιώτη, αλλά από τα λίγα που ξέρω από περιοχή Αθηνών, αν κρίνω από το nickname σου, εσύ π.χ. αν πηγαίνεις με τα πόδια στη δουλειά σου μια χαρά θα είσαι... αλλά δεν είναι όλοι οι εργασιακοί χώροι σε τέτοιες περιοχές...

Αν πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια ΕΠΕΙΔΗ μένεις με όλη σου την οικογένεια στο κέντρο μιας μεγαλούπολης μέσα στο τσιμέντο, ή δίπλα στη βιομηχανική περιοχή μέσα στους ρύπους, τότε δεν βλέπω πού είναι η αναβάθμιση σε σχέση με το να έμενες κάπου πιο καθαρά και ήσυχα και να έκανες μια Α διαδρομή σε αξιοπρεπείς συνθήκες...

Reaction score
1

Απο αυριο και η Θεσ/νικη θα εχει ανοιχτα πρατηρια με βενζινη.

Reaction score
264

Απο αυριο και η Θεσ/νικη θα εχει ανοιχτα πρατηρια με βενζινη.
Και τα δικα μας εδω κατω ανοιχτα ειναι,αλλα οχι για βενζινα,αλλα για να αλλαξουνε λαδια,να πλυνουνε κανενα αμαξι κτλ.:141:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.954

Τελικά καταλάβαμε καλά ότι χωρίς καύσιμα είμαστε ανίκανοι να ζήσουμε πλέον.

Reaction score
2
Οχι Μιχαλη. Ειμαστε εντελως ανικανοι να διαχειριστουμε μια ελλειψη, και δειξαμε σε αυτους που τους ενδιεφερε να δουν, οτι ειμαστε πιο προβατα απ' οσο νομιζαν, κατι που μαλλον τους χαροποιησε ιδιαιτερα.

Προφανως δεν μιλαω για αυτους που οι καθημερινες μετακινησεις τους με το αυτοκινητο ειναι οντως υποχρεωτικες.

Reaction score
3

Καλά τα λέει ο μικρός... :437:

Reaction score
1.213
Πλακα πλακα..πανικος ανευ λογου.Χτες ειχε μια σειρα απιστευτη σε ενα βενζιναδικο.Κανα δυο αυτοκινητα ειχαν μπει στον δρομο , ειχαν κλεισε το μισο..οι διερχομενοι οδηγοι βριζανε μπαινανε στο αλλο ρευμα..βριζανε και οι αλλοι...μια κατασταση για γελια .τη στιγμη που ουδεποτε υπηρξε πραγματικο προβλημα αφου παντα ειχαμε ενα δυο βενζιναδικα φουλ γεματα, και τα υπολοιπα εφοδιαστηκαν μετα απο κανα δυο μερες.Προβατα δεν λες τιποτα..

Reaction score
14
εγώ πάντως είμαι συνεχεια γεμάτος... βρίσκω βενζίνη αμεσως με 2 αυτοκίνητα ουρα... και την πληρωσα 1.12 το λίτρο σε ΕΛΙΝ...

Και αυτά εχθές με ανεση και με μεγάλη ευκολία...

Ομως να συμπληρώσω οτι τελικά πρέπει να υπάρχει πολύ μεγαλος αριθμός ανδρες/γυναίκες που είναι ασκοποι σουλατσαδόροι και που περιφέρονται αχρήστως και χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο στους δρόμους... είναι εισοδηματίες είναι καλοπερασακηδες είναι ανεπάγγελτοι, είναι γυνάικες πλουσίων, είναι πλούσιες ή πλούσιοι και απλά καλοπερνάνε? Δεν ξέρω τι είναι αλλά είναι οι ίδιοι που γεμιζουν μέρα νύχτα τα καφέ... και τους δρόμους μας και σπάνε τα νέυρα όλων όσων εργάζονται σκληρα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.922
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou