- Μηνύματα
- 27.267
- Reaction score
- 25.272
Εχεις δεί πολλούς highendάδες να ισοσταθμίζουν?
Εδω ο άλλος σου λέει άλλαξα καλώδια και έλαμψε ο τόπος .
Τι δεγκαταλαβαίνς?
Εδω ο άλλος σου λέει άλλαξα καλώδια και έλαμψε ο τόπος .
Τι δεγκαταλαβαίνς?
Αν δυο καλώδια διαφέρουν ως προς τη μέτρηση στον χώρο (με ακίνητο μικρόφωνο και αγνοώντας τις αποδεκτές μετρητικά αποκλίσεις), τότε ενα απο τα δυο είναι χαλασμένο. Ή και τα δυο.αλλά σαν καμπύλη απόκρισης στον χώρο, δεν διαπίστωσα καμία διαφορά ανάμεσα στο 8TC και το Chord Carnival
επαναλαμβάνω λοιπόν:Απάντησα: ούτε εγώ έχω αποκλειστικό χώρο ακρόασης και μάλιστα, έχω ένα πολύ δύσκολο χώρο σε σχέση με του @gdresios ( όπως τον βλέπω τουλάχιστον ). Για τον @gdresios λοιπόν, τα πράγματα είναι σχετικά απλά: κάνει το mono test, το περνάει; Τέλεια, ας κάνει ό,τι θέλει με τα καλώδια. Δεν περνάει το τεστ; Να ασχοληθεί μέχρι να το πετύχει και τότε να ακούσει το αποτέλεσμα. Ίσως τον ικανοποιήσει τόσο που να μη χρειαστεί να ξοδέψει χρήματα για καλώδια και να επενδύσει σε κάτι άλλο.
Η απάντησή μου λοιπόν είναι: να ασχοληθεί μέχρι να επιτύχει τουλάχιστον τη συμμετρία. Διαφορετικά, δεν μπορεί να αξιολογήσει κανένα καλώδιο. Και πρόσεξε: ενώ αρχίζω να πίνω νερό στο όνομα της ισοστάθμισης, επαναλαμβάνω, δεν τη προτείνω. Αν θέλει να ασχοληθεί με καλώδια, be my guest. Αλλά ας φροντίσει πρώτα τα βασικά.
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη ως προς τις λεπτομέρειες στις μετρήσεις, αλλά σαν καμπύλη απόκρισης στον χώρο, δεν διαπίστωσα καμία διαφορά ανάμεσα στο 8TC και το Chord Carnival ( το οποίο είναι κάτι παρόμοιο με το belden, απλά έχει θωράκιση ). Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως όντως προέκυπταν σημαντικές διαφορές. Σκοπεύω να πάρω μέτρηση με τα 8TC στο sweet spot για να συγκρίνω.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο θρεντ, έκπληκτος διαπίστωσα εξ'αρχής πως επρόκειτο περί καβλωδίων ερσεά ρε φίλε, ερσεά, με τρακόσα εβρό. Τρακόσα εβρό για ερσεά.Α ρε ear πόσο δίκιο έχεις , κάποιες φορές.
Ε βέβαια ερσεά ρε φίλε , αφού τα κάνον είναι επαγγελματικά για μεγάλα μήκη που χρησιμοποιούν οι PAάδες.Πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο θρεντ, έκπληκτος διαπίστωσα εξ'αρχής πως επρόκειτο περί καβλωδίων ερσεά ρε φίλε, ερσεά, με τρακόσα εβρό. Τρακόσα εβρό για ερσεά.
Μετά απορείτε που έχουμε καραφλιασει κάποιοι κάποιοι γιατροί εδώ μέσα....
Αρρωστάκια, έ αρρωστάκια.... Χαλιεντάδες μουυυυυυυυυυυ
Το φουρνίζεις το ψωμί.Προσωπικά, έχω "ακούσει" πολύ μεγάλες διαφορές αλλάζοντας καλώδια.
Τώρα έχω εξελίξει σε ανώτερο επίπεδο αυτή την προσέγγιση, ώστε να μη συμμετέχει μόνο η ακοή στην εκτίμηση των καλωδίων, αλλά και άλλες αισθήσεις.
Εφόσον υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες, εκτελώ συγκριτικά τεστ καλωδίων τροφοδοσίας στον αρτοπαρασκευαστή, και καταγράφω τις διαφορές στη γεύση (αλλά και στη μυρωδιά) του ψωμιού, πέραν του ήχου λειτουργίας του, καταγράφω ανά συχνότητα τους θορύβους που βγάζει. Φυσικά τον έχω στηρίξει σε σοβαρά αντικραδασμικα... Εννοείται...
Στη σειρά έχω βάλει το ψυγείο, έχω 3 ανανάδες μέσα, και άφθονα πορτοκάλια, θα δω ποιο καλώδιο (στρωμένο ή άστρωτο) βγάζει περισσότερο χυμό, και πιο νόστιμες φέτες στον ανανά, αλλά και στο μίξερ που κάνω το χυμό δοκιμάζω παράλληλα διαφορετικά καλώδια, ώστε να δω ποιος συνδυασμός θα μου βγάλει τον καλύτερο χυμό μιξ.
Ταυτόχρονα εκτιμώ τον ήχο του μίξερ.
Μπάσα πρίμα και υγρά μεσαία. Όλα.
Ά, και Πρατ.
Φυσικά δε ξεχνάω την όραση, εκτιμώ την φωτεινότητα από τα λαμπάκια των συσκευών. Διαφορές, υπάρχουν. Λίγο πιο μπλε το μπλε λεντάκι, λίγο πιο μωβ το κόκκινο, σαφέστατες διαφορές.
Πως έχουν οι χαϊεντάδες άλλο καβλώδιο ρέβματως στον προ κι άλλο στην πηγή κι άλλο στον τελικό; Έτσι και γω, άλλο στο ψυγείο, άλλο στον στίφτη, άλλο στον αρτοπαρασκευαστή.
Stay tuned. Θα σας γράψω αναλυτικά όλες τις εμπειρίες μου, από όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο ακοής. Δηλαδή, συμπεράσματα που αποτελούν απτές ξεκάθαρες κι αναμφισβήτητες αποδείξεις. Αφού τα είδα, τα άκουσα, τα έφαγα, τα μύρισα, ξέρω.
Πάντα κι ανελλιπώς, χαϊδεύω τα καβλώδια. Η αφή, μετράει. Ιδίως με την άκρη του 3ου δακτύλου, του μακρύτερου.
Eat my dust.
View attachment 159249
Ποιά είπαμε είναι τα και γ@μώ τα καλώδια τροφοδοσίας που λέει και ο λέανδρος ? τα ακριβά ρε! όχι τα μαύρα της πλάκας, τα καλά στο ξύλινο κουτί απο ξύλο κυριλέ.και καλωδια τροφοδοσιας σε λαμπατερ τουαλετας θελω. δυσκολες ωρες
Το στίβει το πορτοκάλιΤο φουρνίζεις το ψωμί.
Το ζυμώνεις το ζυμάρι.
Την προσθέτεις τη μαγιά.
μη ξεχάσεις να ισοσταθμίσεις τον αρτοπαρασκευαστή με το trinnov για ομοιόμορφες φουσκάλες στη ψύχα του ψωμιού και να κουμπώσεις δύο subs στη κατάψυξη για να κατεβαίνει χαμηλότερα στις subzero θερμοκρασίες!Προσωπικά, έχω "ακούσει" πολύ μεγάλες διαφορές αλλάζοντας καλώδια.
Τώρα έχω εξελίξει σε ανώτερο επίπεδο αυτή την προσέγγιση, ώστε να μη συμμετέχει μόνο η ακοή στην εκτίμηση των καλωδίων, αλλά και άλλες αισθήσεις.
Εφόσον υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες, εκτελώ συγκριτικά τεστ καλωδίων τροφοδοσίας στον αρτοπαρασκευαστή, και καταγράφω τις διαφορές στη γεύση (αλλά και στη μυρωδιά) του ψωμιού, πέραν του ήχου λειτουργίας του, καταγράφω ανά συχνότητα τους θορύβους που βγάζει. Φυσικά τον έχω στηρίξει σε σοβαρά αντικραδασμικα... Εννοείται...
Στη σειρά έχω βάλει το ψυγείο, έχω 3 ανανάδες μέσα, και άφθονα πορτοκάλια, θα δω ποιο καλώδιο (στρωμένο ή άστρωτο) βγάζει περισσότερο χυμό, και πιο νόστιμες φέτες στον ανανά, αλλά και στο μίξερ που κάνω το χυμό δοκιμάζω παράλληλα διαφορετικά καλώδια, ώστε να δω ποιος συνδυασμός θα μου βγάλει τον καλύτερο χυμό μιξ.
Ταυτόχρονα εκτιμώ τον ήχο του μίξερ.
Μπάσα πρίμα και υγρά μεσαία. Όλα.
Ά, και Πρατ.
Φυσικά δε ξεχνάω την όραση, εκτιμώ την φωτεινότητα από τα λαμπάκια των συσκευών. Διαφορές, υπάρχουν. Λίγο πιο μπλε το μπλε λεντάκι, λίγο πιο μωβ το κόκκινο, σαφέστατες διαφορές.
Πως έχουν οι χαϊεντάδες άλλο καβλώδιο ρέβματως στον προ κι άλλο στην πηγή κι άλλο στον τελικό; Έτσι και γω, άλλο στο ψυγείο, άλλο στον στίφτη, άλλο στον αρτοπαρασκευαστή.
Stay tuned. Θα σας γράψω αναλυτικά όλες τις εμπειρίες μου, από όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο ακοής. Δηλαδή, συμπεράσματα που αποτελούν απτές ξεκάθαρες κι αναμφισβήτητες αποδείξεις. Αφού τα είδα, τα άκουσα, τα έφαγα, τα μύρισα, ξέρω.
Πάντα κι ανελλιπώς, χαϊδεύω τα καβλώδια. Η αφή, μετράει. Ιδίως με την άκρη του 3ου δακτύλου, του μακρύτερου.
Eat my dust.
View attachment 159249
Το ψήνει το κεικ.Τον στίβει τον χυμό
Το στίβει το πορτοκάλι
Την απλώνει την μαρμελάδα!Το ψήνει το κεικ.
Αμήν!Αν χρειάζεται προσαρμογή/αλλαγή της ισοστάθμισης μετά από αλλαγή καλωδίου, τότε τα καλώδια αυτά είναι για πέταμα.
ισε εισωπαιδωτικώς.Αμήν!
Speak for yourselfΜετά απορείτε που έχουμε καραφλιασει κάποιοι κάποιοι γιατροί εδώ μέσα....
Τι κατάλαβες τώρα; Τον τσίγκλισες, και εκεί που γινόταν σοβαρή συζήτηση μπήκε και τα έκανε πουταναόλακαλά έκανε ο Έαρ και την κοπάνησε από τη δεύτερη σελίδα,