- Reaction score
- 19

Αν ποτε αποφασίσεις να τα δώσεις τα θέλω όλα! Αν φυσικά δεν στα έχει ζητήσει άλλοςIntermission!
Μερικά Disney LDs, πριν τα πάρει η ανακύκλωση... :121:
![]()
Fantasia box set. Με βιβλίο, λιθογραφίες.
![]()
![]()
Lion King box set με λιθογραφίες. Snow White box set με βιβλίο, λιθογραφίες.
EDIT: Αχχχ, η ομορφιά του αναλογικού. Κατάλοιπα από άλλες εποχές, πιό όμορφες, πιό αγνές. Με πολύ καλύτερη εικόνα (αφού είναι αναλογικό, χωρίς ψηφιακίλα).
Σοβαρά προτιμας τα παλιά χρώματα;; Είναι απαίσια! Απορώ πως μπορει κάποιος να τα θεωρεί "ακριβή". Προφανώς δεν είναι τα κανονικα χρώματα αλλα ο,τι καλύτερο μπορούσαν να δώσουν τότε σε home video. Οι αλλαγές που έγιναν το 2001 στο dvd δεν είναι επειδη αποφάσισαν να το αλλάξουν. Είναι είδη η ταινία για πρώτη φορά πέρασε απο το ψηφιακό αρχείο στο δισκακι. Το ότι τα χρώματα είναι γενικά πιο ακριβή στο παλιό ξεχνά το.Οκ. Μην κοιτάς το screenshot.
Δες τα βίντεο από το bluray στο youtube.
To γεγονός παραμένει ότι οι δημιουργοί άλλαξαν ριζικά τα χρώματα και ανακοίνωσαν και οι ίδιοι ότι το έκαναν..
ορίστε πάντως πιό official screenshots:
Συγγνώμη αλλΑ αυτο είναι άθλιο. Φαντάσου όλη την ταινία έτσι, θα σ άρεσε;και εδώ έχουμε άλλη μια σύγκριση (δυστυχώς δεν είναι ακριβώς το ίδιο screenshot)
Πάνω: screenshot από το bluray
κάτω: screenshot με "φτιαγμένα" τα χρώματα από έναν φαν όπως θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με το theatrical version:
![]()
![]()
Το κατα πόσο είναι εντάξει σε όλα τα αλλα ασ'το..Ναι. Τουλάχιστον ως προς όλα τα άλλα η Disney είναι εντάξει.
Μόνο στο Beauty and the Beast μου τα χάλασε και με ενόχλησε πολύ επειδή είναι η αγαπημένη μου ταινία ever!
(αν πχ το έκανε αυτό σε κανά Black Cauldron, δε θα καθόμουν να το συζητάω :103
λίγο βέβαια τα χαλάει και σε κάτι aspect ratios που ενώ κανονικά στο σινεμά βγήκαν 4:3 (πχ Jungle Book, Robin Hood) , στα DVD τα κάνει 1:85:1 για να ταιριάζουν καλύτερα στις widescreen οθόνες, οπότε χάνουμε πληροφορίες εικόνας.