Αστέρια παντού...

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Φυσικα και δεν εχω ουτε και θελω καμια αντιπαραθεση με κανενα forum και site!!!!Με ενοχλει το γεγονος παντως οτι καποιοι θελοντας και μη,ξεροντας και μη ,να ψαχνουν την IP μου,ISP PROVIDER,ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΝΤΕΜ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΩΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ...ΚΛΠ,ΚΛΠ...Αυτο τι ειναι τελικα;;
ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ τουλαχιστον να μην κουραζονται...

Ενας server ,τρια desktop pc´s σε παραλληλη συνδεση,2 laptop ,τρια μονιτορ..
Α παρελειψα το 6,1 ηχητικο συστημα που ειδοποιει για οτιδηποτε εισερχομενο...

:wink: Οκ τωρα;;;
Παντως με τρωει ακομα το χερι μου... :mrgreen: :mrgreen: :wink:
PUSH THE BUTTON!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

B' εθνική???... ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ....
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλό θα ήταν εμείς που γνωρίζουμε να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση η έχθρα η ανταγωνισμός με κανένα από τα μέλει του AVFORUM απλός καμία φορά τα κακά στραβά και ανάποδα που υπάρχουν εκεί για κάποιο με λίγο σκεπτικισμό καμία φορά ξεπερνούν τα όρια του παραλόγου.
Αντωνη , δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου :wink:

Εχω ομως ενα quiz για σενα:
Εαν ο... Αλογοσκουφης αρχιζει και λεει δεξια και αριστερα πως ειναι αυτος ο ιδρυτης της Νεας Δημοκρατιας και οχι ο Κων/νος Καραμανλης τοτε :
1)Εσυ θα μεινεις με το στομα κλειστο?
2)Αυτοι που ισχυριζονατι πως οντως ο Αλογοσκουφης ιδρυσε την Νεα Δημοκρατια(παντα θα υπαρχουν και τετοιοι) , πως ονομαζονται? :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ορισμένοι τίτλοι είναι πολύ βαριοί φίλτατε και δυστυχώς για κάποιους είναι ΜΟΝΙΜΟΙ. Εκτός κι αν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο....

Δεν θέλει διδακτορικό στην πυρηνική φυσική, κοινή λογική θέλει...

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Ναι ,αλλα εγω που ειμαι ολιγον τι κουτος(αγορασα κουτοσυνη σε τιμη ευκαιριας),τι θα μπορουσα ν’απαντησω που δεν εχω ουτε την στοιχειωδη λογικη;;;
Απο ορθογραφια παντως ..ΣΚΙΖΩ!! :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βεβαίως κοινή λογική δεν πουλάνε στα φαρμακεία.

Κατά συνέπεια λίγο θράσος θέλει μαζί με χοντροπετσιά και κοτσάρεις ότι τίτλο σου γουστάρει....

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Οσο γι’αυτο που ρωτατε,μαλλον-λεω μαλλον-εχει να κανει με το πως καποιος αποκαλει συγγενικο του προσωπο.Δηλαδη,ΘΕΙΟ η ΜΠΑΡΜΠΑ.. :wink:

Reaction score
5
Αντρέα ξέρεις ότι προσωπικά εγώ δεν θα το έκανα τότε και δεν το κάνω ακόμα και σήμερα, απόδειξη ότι εγώ τόλμησα να μιλήσω για δικτατορία μέσα στο AVFORUM ακόμα και σήμερα πράγμα που είναι πολύ αισθητό για κάποιον που το έχει γνωρίσει παλαιοτέρα και δεν εννοώ μόνο τα αστεράκια.

Τώρα αν κάποιοι ισχυρίζονται αυτά που αναφέρεις δεν θέλω να τους ονομάσω διότι οι άνθρωποι καμία φορά κάνουν λάθη η τους συμφέρει η απόκρυψη τις αλήθειας.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Oλα αυτα μου θυμιζουν τον ακηρυχτο πολεμο Ελλαδας -Τουρκιας-Ελλαδας την διετια 1998-2000!!!!Τα προσπερναω ολα αυτα ,ακομη και τωρα που δεχομαι καταιγισμο απο e-mail....Οσο για το ποιος ιδρυσε την Ν.Δ Ανδρεα,ο λυκος κι αν εγερασε κι αλλαξε το μαλλι του....κλπ,κλπ....Γι’αυτο κι εχει χοντρο σβερκο γιατι κανει τις δουλειες μονος του.... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αντώνη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μάλιστα εσύ αποτελείς και ένα ζωντανό παράδειγμα ότι δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει καμμία αντιπαράθεση μεταξύ των διαφόρων forum αλλά και site.

Εσύ είσαι Συντονιστής εδώ και ταυτόχρονα γράφεις και στο avforum αλλά φαντάζομαι και σε άλλα φόρα με παρόμοιο αντικείμενο και πολύ καλά κάνεις. Πιστεύω ότι και οι περισσότεροι εδώ μέσα το ίδιο κάνουμε... Μάλιστα κάποια μέλη μας είναι και Διαχειριστές σε άλλα Ελληνικά φόρα που ασχολούνται με την τεχνολογία και που έχουν και παρόμοιες κατηγορίες θεμάτων με εμάς. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτοί οι άνθρωποι, είναι ενεργά μέλη και στο avsite!

Εμείς (πιστεύω όλα τα μέλη του avsite) έτσι το βλέπουμε... Αλοίμονο αν είχαμε νοοτροπία ανταγωνισμού...

Τώρα όσοι το βλέπουν ανταγωνιστικά το θέμα (ή και εχθρικά) κακό του κεφαλιού τους... Νομίζω ότι η πλειοψηφία των μελών ενός φόρουμ με τέτοια νοοτροπία δεν στηρίζει μια τέτοια πολιτική.

Όσον αφορά στους τίτλους νομίζω ότι ο κόσμος έχει μνήμη... Τελικά δεν χάνει αυτός που του έκλεψαν τον τίτλο (και ταυτόχρονα και πολλά χρόνια καθημερινής ενασχόλησης) αλλά αυτός που τον χρησιμοποιεί χωρίς να τον κατέχει... και χάνει το σημαντικότερο πράγμα που υπάρχει σήμερα... την σοβαρότητα...

Reaction score
5
Τώρα να το πω να μην το πω δεν ξέρω, από το περασμένο Σάββατο μετά που ξεκίνησε το θέμα στο avforum μου συμβαίνουν κάτι περίεργα όπως είναι κάτι log out τα οποία δεν έχω κάνει εγώ και στην προσπάθεια μου να ενωθώ ξανά λέει ότι έχω βάλει λάθος κωδικό.

Μπορεί να είμαι καχύποπτος ίσως γιατί πιστεύω τίποτα στην ζωή μας δεν είναι τυχαίο.

Μακάρι να κάνω λάθος.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
μία από τα ίδια και με εμένα...

λες να μας προειδοποιούν "διότι δεν συννεμορφώθην προς τας υποδείξεις";

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα είναι ή κάτι με τον server...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται επίτηδες...

Θα ήταν απίστευτο κάτι τέτοιο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Μπα δεν πιστεύω Χρήστο....

Πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε το e-mail για να αλλάξω κωδικό. Παραείναι τυχαίο να συμβαίνει μόνο σε μένα και τον Αντώνη και όλοι οι άλλοι να μπαίνουν κανονικά...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound