ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Πρεπει να φταινε αυτα τα χαπια που μου εδωσε η γυναικα μου για το κρυωμα. 
Τα βλεπω ολα με κοτετσοσυρμα...

Τα βλεπω ολα με κοτετσοσυρμα...
Νίκος Τσαρουχάς said:Ρένο, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο βιντεοπροβολέας που έχω στο ταβάνι, είναι Hitachi...![]()
Τώρα, ρε φίλε για ορθολογισμό, μάλλον δεν είσαι ο καταλληλότερος να μιλάς. Εκτός κι αν είσαι σε θέση να μου εξηγήσεις γιατί ένα καλώδιο ρεύματος των 600€ παίζει καλύτερα από ένα των 300€.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά...
Το αν στο συγκεκριμένο θέμα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, είναι κάτι που ούτε εσύ το ξέρεις, ούτε εγώ, απλά διότι δεν είμαστε επαρκώς καταρτισμένοι. Οπότε ας αρκεστούμε και οι δύο, στις απόψεις όσων έκαναν την άμεση αντιπαράθεση η οποία είπε συγκεκριμένα πράγματα.![]()
Οχι αγαπητε μου . Προτεινω Optoma , Infocus , Benq κατα κυριο λογο και Panasonic , Hitachi κατα δευτερο λογο .RDoherty said:Κάτι μου λέει ότι ο LUXMAN πουλάει τον βιντεοπροβολέα που με τόσο πάθος υπερασπίζεται. Όπως πουλάει και όλα τα άλλα προϊόντα που, επίσης με πάθος, υπερασπίζεται. Εύχομαι να κάνω λάθος. Εύχομαι - δεν το προβλέπω 8)
Απλά θέμα marketing δυστυχώς, αλλά και επιθετικής κοστολόγησης του αντιπάλου δέους (Epson)..tazmania said:Παντως ρε παιδια εδω στην Ελλαδα ειμαστε οι μονοι μαλλον που θαψαμε ετσι τον hitachi εξω απο τοτε που βγηκε ο 200αρης μαλλον χαιρει καλων κριτικων!
Αλλα οπως σε ολα μας ειμαστε πολυ μπροστα
Μαλλον κατι παραπανω θα ξερουμε
Anyway εχω το hitachi απο τον περασμενο Δεκεμβριο με ενα oppo και πραγματικα πιστευω πως αξιζε και το καθε ευρω του.
Οσο για τον 300 δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν τον εχω δει αλλα στον ηχο γραφουν ξεκαθαρα πως υπερεχει σαφως απο τους 600,900,z4 αλλα μαλλον δεν υφισταται συγκριση αφου πρεπει να δουμε και τα αλλα μοντελα που θα ερθουν.
Μμμ, ειτε καποιος πει στοιχειοποιηση(pixelation) , ειτε δομη εικονοστοιχειων(pixel structure) ειτε SDE(screen door effect) στην γλωσσα των βιντεοπροβολεων τουλαχιστον εχει επικρατησει να ειναι το ιδιο και το αυτο πραγμα.Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ο ΤΧ200 δεν παρουσιάζει ορατό SDE (και όχι pixelation- στοιχειοποίηση, όπως λανθασμένα αναφέρεται