Να μαντέψω;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;
Να μαντέψω;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
Eπεσες μεσα 100%harisma23 said:Να μαντέψω;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;
Εγώ πάντως απλώς το μάντεψα ως εξής: Πρώτος ο ΑΕ900 λόγω SmoothScreen άρα πρακτικά αμελητέου SDE και επιπλέον περισσότερο "κινηματογραφικής" ρυθμίσης. Τελευταίος ο ΤΧ200 για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Λίγο αμφιταλαντεύτηκα στις θέσεις 2-3, αλλά θεώρησα ότι ακόμα και ισάξια να ήταν κατά τα άλλα τα μηχανήματα (που μάλλον δεν είναι, καθώς οι περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν το Ζ4), το μεγαλύτερο zoom του φακού του Ζ4 θα έπρεπε να του δώσει ένα πλεονέκτημα.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Eπεσες μεσα 100%harisma23 said:Να μαντέψω;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;
Αλλα δεν το εκρυψα και ποτε![]()
Ειμαι κατοχος του PJ-TX 100 και σε γενικα πλαισια ειμαι ευχαριστημενος. Pixelation σε 70 ιντσες απο 3μ. δεν ειναι ορατο. Το μονο "ενοχλητικο" σε αυτον τον προτζεκτορα ειναι το vertical bending αν το λεω και σωστα.LUXMAN said:90" οθονη απο 3 μετρα θεαση και η εικονα ειναι συμπαγης και μιλαω για τον PJ-TX 200 που εχω σπιτι μου . Αν μη τι αλλο το D5 σε οποιο προβολεα και να το δεις δεν παρουσιαζει κοτετσοσυρμα απο τετοιες αποστασεις . Μην εισαστε υπερβολικοι .
Επειδη καποιοι ειμαστε ευαισθητοι στο rainbow και στα εγγενη προβληματα των DLP δεν πρεπει να εκφραζομαστε απαξιωτικα για τις DLP υλοποιησεις .
Με μια ISF ρυθμιση και μια ATI X1300 ο PJ-TX 200 τσακιζει κοκκαλα .