Αυριο πρωτες εντυπωσεις απο Hitachi PJ TX300

Reaction score
38
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
Να μαντέψω;
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
harisma23 said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οσο για την δικη σου(αιρετικη) καταταξη monsoon , θα μου επιτρεψεις να σου πω πως απεχει ετη φωτος απο την δικη μου(αιρετικη) καταταξη.
Να μαντέψω;
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;
Eπεσες μεσα 100%
Αλλα δεν το εκρυψα και ποτε :wink:

Reaction score
0
αληθευει οτι παιρνεις δωρο χαπια κατα της γρυπης των πτηνων μιας και το πρωινο κοτετσοσυρμα ειχε τον υποπτο υιο

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.852
Τι?... Έχει γιό το κοτετσόσυρμα? :shock:
Ποιός είναι ο κοτετσακοπετονιάς? :mrgreen:

Reaction score
0
προσοχη κυκλοφορει παλι ο γιος των πτηνων επυκαθεται στο κοτετσοσυρμα και στο σφυρι που τα dlp σπας. Αντρεα με κολλησες και κανεις το κοροιοδο. Για την ιατροφαρμακευτικη μου περιθαλψη .Για να μην αναφερω την ολικη ελειψη ενδιαφεροντος .Προσοχη στην ελσιντιτιδα τεινει να γινει εξαρτηση ( οχι στρατιωτικη)

Reaction score
38
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
harisma23 said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να μαντέψω;
1. ΑΕ900
2. Ζ4
3. TW600
4. TX200.
Κοντά έπεσα;
Eπεσες μεσα 100%
Αλλα δεν το εκρυψα και ποτε :wink:
Εγώ πάντως απλώς το μάντεψα ως εξής: Πρώτος ο ΑΕ900 λόγω SmoothScreen άρα πρακτικά αμελητέου SDE και επιπλέον περισσότερο "κινηματογραφικής" ρυθμίσης. Τελευταίος ο ΤΧ200 για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Λίγο αμφιταλαντεύτηκα στις θέσεις 2-3, αλλά θεώρησα ότι ακόμα και ισάξια να ήταν κατά τα άλλα τα μηχανήματα (που μάλλον δεν είναι, καθώς οι περισσότεροι φαίνεται να προτιμούν το Ζ4), το μεγαλύτερο zoom του φακού του Ζ4 θα έπρεπε να του δώσει ένα πλεονέκτημα.
Κι όλα αυτά χωρίς να έχω δει κανένα απ' όλα, απλώς με βάση το τι έχω διαβάσει και ακούσει από ανθρώπους που πιστεύω ότι η γνώμη τους μετράει.

Reaction score
0
LUXMAN said:
90" οθονη απο 3 μετρα θεαση και η εικονα ειναι συμπαγης και μιλαω για τον PJ-TX 200 που εχω σπιτι μου . Αν μη τι αλλο το D5 σε οποιο προβολεα και να το δεις δεν παρουσιαζει κοτετσοσυρμα απο τετοιες αποστασεις . Μην εισαστε υπερβολικοι .
Επειδη καποιοι ειμαστε ευαισθητοι στο rainbow και στα εγγενη προβληματα των DLP δεν πρεπει να εκφραζομαστε απαξιωτικα για τις DLP υλοποιησεις .
Με μια ISF ρυθμιση και μια ATI X1300 ο PJ-TX 200 τσακιζει κοκκαλα .
Ειμαι κατοχος του PJ-TX 100 και σε γενικα πλαισια ειμαι ευχαριστημενος. Pixelation σε 70 ιντσες απο 3μ. δεν ειναι ορατο. Το μονο "ενοχλητικο" σε αυτον τον προτζεκτορα ειναι το vertical bending αν το λεω και σωστα.
Η ερωτηση μου αφορα τις ρυθμισεις που αναφερεις εδω. Αν ειναι εφαρμοσιμες και στον 100, μπορεις να εξηγησεις λιγο παραπανω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.427
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim