Αυτό,το...κάτι άλλο...

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Επόμενο στάδιο στο κάτι άλλο,το plugin χάρη στο οποίο οποιοσδήποτε μηχανικός ήχου - ή και...ερασιτέχνης - θα μπορούσε να προσδώσει επέκταση ηχητικής σκηνής και στις τρεις διαστάσεις.
Δηλαδή άμα βάλω να ακούσω το purple rain με αυτο το plug in Θα ψηλωσει ο Prince; :tongue:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Δηλαδή άμα βάλω να ακούσω το purple rain με αυτο το plug in Θα ψηλωσει ο Prince; :tongue:
Σιγά μην παίζει μέχρι και...basketball. 🤡
H ηχητική σκηνή επεκτείνεται σε διαστάσεις και βαθμό διαστρωμάτωσης,όχι οι ίδιοι οι ερμηνευτές.
 



Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
Αρμονικό πλούτο που κανένα καλώδιο δεν θα μπορούσε να προσδίδει με τόσο παραμετροποιημένο τρόπο.
Αυτό παίζει και χωρίς παρεμβάσεις; Δηλαδή, μπορώ να το δοκιμάσω χωρίς να κάνω τα υπόλοιπα καλά που περιγράφεις στο άλλο θέμα;
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Αυτό παίζει και χωρίς παρεμβάσεις; Δηλαδή, μπορώ να το δοκιμάσω χωρίς να κάνω τα υπόλοιπα καλά που περιγράφεις στο άλλο θέμα;
Ο αρμονικός πλούτος αφορά σε διαφορετικές συχνοτκές ζώνες ανάλογα με το θετικό ή αρνητικό πρόσημο.
Επηρεάζει δε την περιβόητη αχλύ που επενδύει διάφορα περιγράμματα και τον αέρα ανάμεσα σ'εκείνα.

Άμα προτίθεσαι ν΄αγοράσεις,μπορείς οτιδήποτε...να δοκιμάσεις.Θεωρώ όμως αντικανονική ενέργεια να μην έχεις ακόμα δοκιμάσει τη δωρεάν κι εύκολα εφαρμόσιμη μέθοδο ισοστάθμισης για το χώρο που παρουσιάστηκε πρόσφατα.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Ας το πούμε καθαρά...
Το ότι έχεις αυτιά δεν σε κάνει αυτοματως
και ικανό να κρινεις
(και να διακρινεις)
Να τα μας!


Έχω αρχίσει να νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές, τότε που ο Σκαρλουμπακας
Τι μπάρμπας κι αυτός...μάγκας του πληκτρολογίου ( για αυτόν γράφτηκε πρώτη φορά ο όρος)αλλά κότα στο live.

Δηλαδή άμα βάλω να ακούσω το purple rain με αυτο το plug in Θα ψηλωσει ο Prince;
Δεν είναι ψηλός ο Πρινς?
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Αυτό το νήμα άνοιξε κυρίως για να προσφέρει ιδέες και λύσεις σε θεμελιώδη προβλήματα που ίσως και να μην είχαμε συνειδητοποιήσει ότι υφίστανται.Το αντιστρόφως ανάλογο αρκετών παρελκομένων δηλαδή. :sneaky:

Ο παρακάτω σύνδεσμος δίνει πρόσβαση σε πρόγραμμα εκμάθησης πάνω στην αναγνώριση βασικών μουσικών οργάνων.Θα συνιστούσα όμως τουλάχιστον στα πρώτα βήματα οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιούσαν ποιοτικά ακουστικά με εφηρμοσμένη καμπύλη ισοστάθμισης...


Αρχείον επίδειξης

Πρόγραμμα εκμάθησης
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Εξαιρετικό πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης πάνω σε θεμελιώδεις τομείς για την ακροαματική μας αντίληψη με δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη...
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Τα πρόσθετα υπό μορφή vst plugins που υπόσχονται αυξημένο λυχνιακό ή γενικώς αναλογικό χαρακτήρα εκτελούν την αποστολή τους συνήθως εμπλουτίζοντας τα αναπαραγόμενα σήματα ή ζώνες αυτών με ενέργεια από αρμονικές συνιστώσες πάνω στις περιεχόμενες θεμελιώδεις.Παράπλευρα παρέχεται από τα λογισμικά δυνατότητα για υποβαθμιστικές επεμβάσεις στο αυθεντικό δυναμικό εύρος,αφού ο εμπλουτισμός με αρμονικές τείνει ν'αυξάνει την ακουστότητα στις εμπλεκόμενες ζώνες.

Target group σε τέτοια πρόσθετα δεν είναι κανονικά οι τελικοί χρήστες ηχοσυστημάτων,αλλά ηχητικοί μηχανικοί και παραγωγοί.Αρκετές από τις σύγχρονες παραγωγές έχουν πιθανότατα δεχθεί ανάλογες φροντίδες,συνήθως σε συγκεκριμένες συχνοτικές ζώνες ή οργανικές δομές υπαγόμενες σε ανεξάρτητα tracks κατά τη διαδικασία μίξης - λ.χ. συνθετητές στους οποίους θα ήθελαν να δοθεί vintage χαρακτήρας,κρουστά όπου θα ήθελαν να προκύπτουν ιδιαίτερα εφέ,φωνητικά με επιδιωκόμενη ενίσχυση της παρουσίας τους σε δεδομένη μίξη,κτλ.

Δεν γίνεται ν'αναπαραχθεί πλήρως η αυθεντική συμπεριφορά λυχνιακών ενισχυτών από αλγορίθμους,αφού στη λειτουργία των πρώτων εμπλέκονται χαοτικές παράμετροι συναρτώμενες κάθε φορά και προς το συνδεδεμένο στην έξοδό τους φορτίο.

Χάρη σ'ένα καλοσχεδιασμένο vst plugin όμως μπορεί να προσεγγιστούν σε ικανοποιητικό βαθμό απολαυστικά χαρακτηριστικά του λεγόμενου λαμπάτου ήχου χωρίς διάφορα ανεπιθύμητα παρελκόμενα ή ταλαιπωρία ενσωμάτωσης από εμπλοκή αυθεντικών λυχνιακών σταδίων.Η ακροαματική μας αντίληψη είναι εξελιγμένη κατά τρόπον ώστε ν'απολαμβάνει αρμονικές πολυπλοκότητες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις,όπως λ.χ. την ύπαρξη τονωμένης δεύτερης και τρίτης αρμονικής χωρίς όμως διακριτή ενέργεια από αρμονικές ανώτερης τάξης.

Διακύβευμα ενδιαφέροντος για τον μέσο ακροαματικόφιλο είναι ποιο plugin θα έδινε δυνατότητα για ήπιο αρμονικό εμπλουτισμό σε καθολικό επίπεδο,χωρίς υπερβολές που θα επέφεραν διακριτές αλλοιώσεις.Η δε επιτυχία του εγχειρήματος θα στηριζόταν εξίσου στη συγκρατημένη χρήση των ρυθμιστικών που θα περιλάμβανε το plugin.Ας θυμόμαστε ότι οποιαδήποτε επέμβαση μπορεί ν'ακούγεται εντυπωσιακή κατά την πρώτη επαφή,αναμένεται να κουράσει σε βάθος χρόνου.
Επόμενο ζητούμενο να μην επιβαρύνεται σοβαρά με την εμπλοκή του ο επεξεργαστικός φόρτος,ώστε να μην προκύπτουν κρασαρίσματα και κολλήματα κατά την αναπαραγωγή των αρχείων.

Τελικό ζητούμενο να ήταν και δωρεάν διαθέσιμο,αφού κρίνεται παράλογο να ξοδευόμασταν και από πάνω προκειμένου να υποβαθμιζόταν τρόπον τινα η πιστότητα στο αυθεντικό σήμα.Εκτός και αν είμαστε ήδη χρήστες λυχνιακών ενισχυτών,οπότε πάμε πάσο... :sneaky:

Προτού συνεχίσουμε,πρέπει να γνωρίζουμε ότι η προσαρμογή ενός vst plugin στην αλυσίδα αναπαραγωγής χρειάζεται ψηφιακούς αναπαραγωγούς οι οποίοι να δέχονται τέτοια πρόσθετα,καθώς και τις ιδιαίτερες μορφές στις οποίες μπορεί αυτά να κυκλοφορούν (VST2,VST3,AAX,κ.α.).Εφόσον δεν είμαστε ηχητικοί μηχανικοί,αποκλείεται η χρήση των γνωστών DAW...Εάν χρησιμοποιούμε διαμεταγωγό αρχείων του οποίου το λογισμικό δεν επιδέχεται vst plugin,θα γινόταν εναλλακτικά να ενεργοποιούσαμε APO equalizer υπό global εφαρμογή σε end-point PC.Οι δε κάτοχοι Mac δεν χρειάζεται ν'ανησυχούν,αφού τα vst plugins στη συντριπτική τους πλειοψηφία παρέχουν εκδόσεις αφιερωμένες σε περιβάλλον Mac και συνήθως με ακόμα καλύτερη εφαρμογή από τα σχετικά προγράμματα...

Έτερο προαπαιτούμενο ότι το επιλεγμένο plugin πρέπει να λειτουργεί σε ίδιο φορμά με το λειτουργικό σύστημα ή ειδικώς τον επιλεγέντα αναπαραγωγό.Υπάρχουν λ.χ. plugins που λειτουργούν σε 32bit ή 64bit.

Για τις ακροαματικές εκτιμήσεις ο υποφαινόμενος χρησιμοποίησε foobar 2000 που λειτουργεί σε format 32bit ,ενώ για τα 64 bit format το επίσης γνωστό JRiver Media Center (version27 ).
Ειδικά στην περίπτωση του foobar,χρειάζεται επίσης να κατεβάσουμε και ακολούθως να φορτώσουμε στη λίστα των components το VST adapter 2.4 από τον παρακάτω σύνδεσμο :
(Προσοχή κατεβάζουμε αποκλειστικά το αρχείο με τη version 0.9.0.3 )
Κατόπιν το plugin μπορεί να προσαρμοστεί με την ακολουθία : File > Preferences > Components/VST plugins > Add (το directory στα εγκατεστημένα plugins για το browsing συνιστάται για λόγους ευταξίας να έχει οριστεί ως Τοπικός Δίσκος > Αρχεία εφαρμογών(χ86) > Steinberg > VST για plugins 32bit και Τοπικός Δίσκος > Αρχεία εφαρμογών > Common Files για τα 64bit plugins)

Έχοντας πειραματιστεί τις τελευταίες εβδομάδες με δεκάδες από τα διαθέσιμα plugins,θα δούμε στη συνέχεια τις καλύτερες - κατά τη γνώμη του γράφοντος - δωρεάν εφαρμογές που θα ήταν εφάμιλλες γνωστών επί πληρωμή...
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Δεύτερο επιλαχόν η ΄΄χαρά του βελτιωτή΄΄,ένα plugin (έκδοση αποκλειστικά για PC) που προσομοιώνει προενισχυτική βαθμίδα βασισμένη σε τρίοδο λυχνία 12AU7 παρέχοντας στον χρήστη δυνατότητα να τροποποιεί ΄΄αναίμακτα΄΄ ιδιότητες και απόδοση αλλάζοντας τιμές που θα λαμβάνουν τα χαρακτηριστικά από τα επιμέρους εξαρτήματα (πυκνωτές-πηνία- αντιστάσεις) στο εικονικό κύκλωμα

1623171231744.png



Προσοχή με τον διακόπτη Drive να τίθεται σε ΄΄σεμνές΄΄ τιμές.Δεν θέλουμε ΄΄καταιγίδα΄΄ αρμονικών με το επακόλουθο κομπρεσάρισμα.

Πρώτο επιλαχόν,το Voxengo Tube Amp (στην έκδοση 2.7 ) που προσομοιώνει ουσιαστικά λυχνιακή προενισχυτική βαθμίδα περιλαμβανόμενη σε μικρόφωνα ...


1623172103013.png



Αναλυτικές οδηγίες χρήσης με ανάλυση των ρυθμιστικών στον παρακάτω σύνδεσμο :

Όσοι θα βιάζονταν ν'αποκομίσουν εντυπώσεις με επιβεβλημένες ήπιες πάντα ρυθμίσεις ,ας κλικάρουν το εικονίδιο Presets επιλέγοντας από τα προεγκατεστημένα το Master Warmer...

Συστήνονται γενικώς για τον τύπο χρήσης που μας αφορά τα εξής :

- Drive όχι ανώτερο του 4
- Bias μέχρι 50
- Low Pass Freq όλο σχεδόν το ακουστό φάσμα
- Ο διακόπτης Dry Mix μεταξύ 0-50 % - με την τιμή 0% ν'αντιστοιχεί σε ανόθευτη...΄΄υγρασία΄΄ (νά τα μας)
- Ρυθμιστικό Out Gain εννοείται προσαρμοσμένο ώστε να προκύπτουν στάθμες ισοδύναμες παρουσία και απουσία του plugin.

- To εικονίδιο Mode σταθερά σε MODE 1 που αντιπροσωπεύει τη διακριτική παρέμβαση σε συγκεκριμένο προφίλ
- Το εικονίδιο του Oversampling στην κορυφαία γραμμή δεύτερο από δεξιά στην ανώτατη τιμή 8X ώστε να ισχύει ανώτερη ποιότητα επεξεργασίας και ν'αποφεύγονται φαινόμενα aliasing από τις παραγόμενες αρμονικές.

Το Voxengo Tube Amp παρέχει επιπλέον δυνατότητα Routing καναλιών για...πολυκαναλικές εφαρμογές.
 
Last edited:


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Παρένθεση μ'ένα άλλο κορυφαίο plugin που προσομοιώνει χαρακτήρα από δημοφιλή μπομπινόφωνα...

Ferric TDS...Το επίπεδο στον αρμονικό εμπλουτισμό ρυθμίζεται κυρίως με τον διακόπτη saturation κι εφόσον μιμείται εκείνον από μαγνητικές ταινίες,αναμένεται να κυριαρχείται από περιττές αντί αρτίων συνιστωσών.
1623178843104.png


Οδηγίες χρήσης:

Σε ό,τι θ'αφορούσε κυρίως τον μέσο ακροαματικόφιλο,ένα ωραίο και διακριτικό αποτέλεσμα προκύπτει με το ρυθμιστικό saturation στο μέσον της διαδρομής του,limiter on και το Mode κάτω αριστερά του saturation σε θέση modern.Σε θέση classic ο χαρακτήρας τείνει περισσότερο προς vintage μαγνητοταινίες.Καλύτερα να μην παίζουμε με το σκέλος του dynamics...Προσοχή στα trim ρυθμιστικά ούτως ώστε οι βελόνες να φτάνουν ίσα-ίσα στο όριο του κόκκινου.
 

Μηνύματα
27.076
Reaction score
25.011
Αν και δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα έχει περισσές περιττές αρμονικές .
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Το ένα εκ των δύο - κατά τη γνώμη του γράφοντος πάντα - κορυφαίων δωρεάν plugins είναι το Tube Driver :
1623181288333.png



Παρέχεται εξαιρετική ευελιξία με τα δεδομένα ενός plugin γι αρμονικό κορεσμό...Το αριστερό σκέλος ρυθμιστικών αφορά ζώνες όπου εφαρμόζονται φίλτρα ισοστάθμισης και shelving.Κανονικά αυτό δεν απασχολεί τον μέσο ακροατή...

Το μεσαίο σκέλος περιλαμβάνει τα κυρίως ρυθμιστικά για τον αρμονικό εμπλουτισμό.Το Bias προτιμότερο να μένει στο μέσον της διαδρομής όπου θα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε άρτιες και περιττές αρμονικές.Απόκλιση αντίστροφη προς τους δείκτες ρολογιού αυξάνει τις άρτιες,ενώ ομόστροφη θ'αυξάνει τις περιττές...Όποτε όμως φεύγει από τη μέση και την τιμή 5.00 αυξάνονται παράλληλα και τα ποσοστά στην ολική αρμονική παραμόρφωση,στοιχείο που δεν εξυπηρετεί τη δική μας χρήση.Σκοπός είναι τα φωτισμένα τμήματα στις οριζόντιες μπάρες με τα ποσοστά ίσα-ίσα να ξεπερνάνε κατά την κίνησή τους τη μηδενική τιμή.Σε περίπτωση που τσιμπάνε σε τιμές από 10% και άνω,εντάσσεται η ακροαματική εμπειρία στην κατηγορία...παραμορφωσιομηχανής,σαν εκείνους τους τριοδικούς που σατίριζε κάποτε ο ημίθεος...

To volume προτιμότερο να μένει στο μηδέν,με το Drive μετακινούμενο προς μικρές αρνητικές τιμές ώστε να διατηρείται ισοδυναμία στην αντιλαμβανόμενη στάθμη...

Το δεξί σκέλος περιλαμβάνει ρυθμιστικά για τη ζώνη δράσης - καλύτερα να μένουν ως έχουν - το γνωστό διακόπτη που ρυθμίζει ποσοστό μίξης μεταξύ επεξεργασμένου και αυθεντικού σήματος - προτιμότερο να λαμβάνει η ΄΄υγρασία΄΄ τιμές όχι ανώτερες του 50% .Το ρυθμιστικό Oversample στην ανώτερη δυνατή τιμή (16Χ) ,ενώ περιλαμβάνεται και διακόπτης αναστροφής στην πολικότητα του σήματος,στοιχείο πολύ χρήσιμο για αποκατάσταση σε όσους θα γνώριζαν ότι κάποιος κρίκος στην αλυσίδα του ηχοσυστήματος αντιστρέφει την αυθεντική πολικότητα.

Το πλήκτρο bypass χρησιμεύει για ταχείες συγκρίσεις μεταξύ επεξεργασμένου και αυθεντικού σήματος....
 
Last edited:


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
To Klanghelm IVGI2 κατακτά την κορυφή όχι μόνο για το ξεχωριστό αποτέλεσμα που προσφέρει στο χρήστη,αλλά για έναν ακόμα λόγο : ο αλγόριθμος επεξεργασίας του συνυπολογίζει ισχυρά τον αυθεντικό δυναμικό χαρακτήρα στο εκάστοτε σήμα...Γι αυτό και ο τρόπος χρήσης του είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με τα υπόλοιπα...
Υπ'όψιν ότι η διαθέσιμη δωρεάν έκδοση είναι ουσιαστικά η ενότητα DESK από το περίφημο αλλά φθηνό (22 ευρά) πρόσθετο SDRR,ενώ χρειάζεται για τη λειτουργία format 64 bit...
edit: στον παρακάτω σύνδεσμο και η δωρεάν version 32bit

1623248797991.png



Αφότου θα έχει ενσωματωθεί στο λειτουργικό σύστημα του player,εμφανίζεται ο ανωτέρω εικονιζόμενος πίνακας ελέγχου...
Για τον βέλτιστο τρόπο εφαρμογής σε συνάρτηση με τις παραμέτρους λειτουργίας,συστήνεται η εξής ακολουθία δράσεων:

- Ξεκινάμε με το διακοπτάκι trim και την υποενότητα IN επιλεγμένη...Ανάλογα με το δυναμικό εύρος του αναπαραγόμενου αρχείου περιστρέφουμε το trim μέχρι το σημείο όπου θα διαπιστώνεται ότι η βελόνα του VU φτάνει στην τιμή 0 dB χωρίς να καταλήγει παραπέρα κατά τις κορυφώσεις του σήματος.

- Περνάμε στον διακόπτη OUTPUT έχοντας τώρα επιλέξει από την κορυφαία σειρά το φωτάκι OUT-IN...
Περιστρέφουμε μέχρι το σημείο όπου η βελόνα του VU θα μένει σταθερά σχεδόν πάνω στην τιμή 0 dB.

- Το διακοπτάκι X-TALK το γυρνάμε τέρμα αντίστροφα προς τους δείκτες ρολογιού.

- Ο περιστροφικός διακόπτης DRIVE να μη φτάνει σε τιμές ανώτερες του 4 για τη δική μας χρήση.

- Ο διακόπτης ASYM MIX συστήνεται για τη δική μας χρήση να τεθεί τέρμα δεξιόστροφα.

- Με το διακόπτη RESPONSE ορίζεται η ζώνη δράσης στην πραγματοποιούμενη επεξεργασία.Ο γράφων συνιστά να μένει στη μέση πάνω στην ένδειξη N για τη δική μας χρήση καθολικά επί δεδομένου master.

Προσοχή κατά το χειρισμό των κατώτερων περιστροφικών,άμα η βελόνα του VU αποκλίνει αισθητά πέρα από τη μηδενική τιμή με επιλεγμένο το φωτάκι OUT-IN ,ν'αντισταθμίζεται ακολούθως αυτό με τον διακόπτη OUTPUT.

Κλικάροντας τέλος το κεντρικό κουμπάκι RELAXED παρέχεται μια ελαφρώς κομπρεσαρισμένη εκδοχή της επεξεργασίας, αντιστοιχούσα στην παλαιότερη έκδοση του plugin...

Καλή διασκέδαση...
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Ως ΄΄κερασάκι΄΄ θα μπει στη λίστα κι ένας αναπάντεχος υποψήφιος...το Ignite Amps PΤΕq-X :

1623256610224.png


Αυτό το πρόσθετο προσομοιώνει έναν vintage παθητικό ισοσταθμιστή και τα ρυθμιστικά του αφορούν σε ευρυζωνικές επεμβάσεις...Το ενδιαφέρον όμως για τον απλό ακροαματικόφιλο είναι ότι μπορεί ν'απενεργοποιήσει αυτές τις ενότητες αφήνοντας αποκλειστικά την αυτόνομη υποενότητα TUBE,με την οποία προσομοιώνεται τρίοδος προενισχυτική βαθμίδα,παρέχουσα εναλλακτική επιλογή ανάμεσα σε λυχνίες ECC81 ,ECC82 , ECC83 , ECC88 αντίστοιχα...

Οι τύποι 81 & 83 εμπλουτίζουν το σήμα με ισοδύναμες δόσεις δεύτερης και τρίτης αρμονικής,με την ECC83 να τις παρέχει σε στάθμη ανώτερη κατά 20 dB συγκρινόμενη με την 81.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με την υπο-ομάδα 82 & 88,όπου υπερισχύει στα μέλη της η δεύτερη έναντι της τρίτης αρμονικής,με την ECC88 να την παρέχει αυξημένη κατά 20 dB σε σχέση με την 82.

Παρέχεται επίσης με εικονίδιο στην κατώτατη σειρά εντολών υπερδειγματοληψία 2Χ .

Όλα τα προαναφερθέντα plugins χαρακτηρίζονται από ικανοποιητική διαφάνεια,υπό την έννοια ότι δεν δίνεται εντύπωση δυσάρεστης υποβάθμισης στο σήμα κατά τη μεσολάβησή τους.Ως γενικό συμπέρασμα,οι πιο διακριτές διαφοροποιήσεις προέκυπταν έχοντας κάποια αξία ως εναλλακτική επιλογή σε setup με ουδέτερο τον δικό τους χαρακτήρα.Με άλλα λόγια δεν είχαν τόσο ουσιαστική συμβολή σε ηχοσυστήματα όπως εκείνο με το MFA1000 & Ta'us ή εκείνο των Vecteur & YBA που έχουν ιδιαίτερη αρμονική υπογραφή από μόνα τους,όντας κιόλας διορθωμένα με έντονες παρεμβάσεις στην απόκριση...Αντιθέτως έλαμπαν δια της παρουσίας τους (pun intented) με τα Yamaha HS8 χωρίς εφαρμογή Συνέλιξης όπως είχε επιτευχθεί στο τελικό του στάδιο,ενώ άφηναν υποψία ευφωνικού χαρακτήρα να διαφαίνεται ευχάριστα σ'εκείνο με τα Triton - υπό μορφή που θα παρουσιαστεί προσεχώς.
 
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.664
οι πιο διακριτές διαφοροποιήσεις προέκυπταν έχοντας κάποια αξία ως εναλλακτική επιλογή σε setup με ουδέτερο τον δικό τους χαρακτήρα
:drinks:


Βεβαίως, όσο πιο ουδέτερος είναι ο χαρακτήρας του σεταπ, τόσο περισσότερο θα ακούγεται κάθε τέτοια διαφορά, και τόσο λιγότερο θα είναι.. επιθυμητή. 8-)
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.207
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top