ΑVR με Klipsch RP-160m?

Reaction score
495
υπαρχει ενα παραθυρο πισω απο το καναπε 1Χ1 περιπου.

αυτη τη στιγμη εχω βαλει τους μπροστινους δορυφορους του τρεχων ηχοσυστηματος στις γωνιες ψηλα οπως μου περιγραφεις ενα σε καθε γωνια. για τα πισω εχω πατενταρει και εχω φτιαξει stands.

στην οροφη αυτου του δωματιου εχω βαλει κρυφο φωτισμο με λευκο led με dimmer για πιο ξεκουραστες θεασεις.

πολυκαναλο θελω να βαλω,μιας και λατρης ταινιων (ειδικα δρασης, εκρηξης πυροβολισμοι κτλ)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
Χμ... οκ..ακυρη η σκεψη μ.. δεν το βγαζω το σχεδιο σε πολυκαναλο..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.576
Τα πίσω surround ηχεία μπορούν να εγκατασταθούν ψηλότερα και μέχρι τα 1,80-2 μέτρα το πολύ.
Τα τρία μπροστινά πρέπει να τοποθετηθούν στο ύψος περίπου της συσκευής αναπαραγωγής αν θέλουμε να ακούμε απο εκεί που βλέπουμε. Αν δε θέλουμε, κάνουμε ό,τι μας καπνίσει.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
Τα πίσω surround ηχεία μπορούν να εγκατασταθούν ψηλότερα και μέχρι τα 1,80-2 μέτρα το πολύ.
Τα τρία μπροστινά πρέπει να τοποθετηθούν στο ύψος περίπου της συσκευής αναπαραγωγής αν θέλουμε να ακούμε απο εκεί που βλέπουμε. Αν δε θέλουμε, κάνουμε ό,τι μας καπνίσει.
- ναι όντως , εγώ τα πάνω τα χρησιμοποιώ για ποιο Γενικές καταστάσεις

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Όπως βλέπω και εγώ τον χώρο θα μπορούσαν τα ηχεία να τοποθετηθούν ψηλά, όπως στα στούντιο.
Λάθος φίλε Βάκη , τα ηχεία όταν τα βάζεις ψηλά , πρέπει να δώσεις συγκεκριμένη κλίση , αλλά και πάλι ποτέ δεν θα είναι σωστά.
Τα tweeter πρέπει να είναι στο ύψος του αυτιού ενός μέσου καθήμενου ακροατή.
Οποιο ''studio'' το κάνει αυτό , πρέπει να κλείσει και να γίνει μπακάλικο.

Reaction score
495
Αυτος ο Ιταλος στο Hifi Prestige πολυ με ζαλιζει! προηγουμενη Τριτη εκανα την πληρωμη, τα λεφτα μπηκαν Πεμπτη βαση της τραπεζας μου και ακομα να τα στειλει... Λεει δεν τα βλεπει στο λογαριασμο

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Λάθος φίλε Βάκη , τα ηχεία όταν τα βάζεις ψηλά , πρέπει να δώσεις συγκεκριμένη κλίση , αλλά και πάλι ποτέ δεν θα είναι σωστά.
Τα tweeter πρέπει να είναι στο ύψος του αυτιού ενός μέσου καθήμενου ακροατή.
Οποιο ''studio'' το κάνει αυτό , πρέπει να κλείσει και να γίνει μπακάλικο.

Εντάξει μάλλον έχεις δίκιο, πάντως κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν έκανα την εγκατάσταση! Από ήχο πάντως δεν είναι και άσχημο, υπάρχει κλήση φυσικά, και δημιουργείται sweetspot έστω και υποτυπώδες, σαν λύση ανάγκης το ανέφερα!

20130713_001348.jpg

Reaction score
1.187
- κάπου όμως λέει . . . Στα αριστερα (δεν το περιλαμβανω στην εικονα) ειναι η κουζινα. . .

- η οποία θα ''τραβήξει'' , κάμποσο μεσοχαμηλό
Εντάξει, ακόμα και με την κουζίνα 16,66 τ.μ. είναι ο χώρος. Δεν πιστεύω να υπάρχει AV ενισχυτής που να μην φτάνουν τα watts να καλύψει με άνεση έναν τόσο μικρό χώρο... Και μάλιστα οδηγώντας Klipsch!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
Εντάξει, ακόμα και με την κουζίνα 16,66 τ.μ. είναι ο χώρος. Δεν πιστεύω να υπάρχει AV ενισχυτής που να μην φτάνουν τα watts να καλύψει με άνεση έναν τόσο μικρό χώρο... Και μάλιστα οδηγώντας Klipsch!
- θέλουνε watt τα klipsch , και ας είναι οι αναφερόμενες ευαισθησίες ψηλά , οι πραγματικές είναι 3-4 db ποιο κάτω , άσε που βασικά θα παίζει ταινίες , που είναι πλούσιες σε μεσοχαμηλό

- οκ , δεν είναι λίγος ο yamaha , αλλά θα ζοριστεί κάποιες φορές , και καλό είναι αυτά τα ζορίσματα να μην τα ακούς με κόρνες , ξεμπροστιάζουν τα πάντα

Reaction score
495
καλησπερα! Ναι προς τον Denon βλεπω να πηγαινω, κατα 80% δηλαδη! Ειμαι σε ερευνα τωρα να δω απο που να τον παραγγειλω!
Καλωδια λεω να παρω 16 awg, μιας και τα μπροστινα θα ειναι απο 2 μετρα καλωδιο, το κεντρικο στο 1μιση και τα πισω γυρω στα 6!

ειναι καλο το παχος η να παρω πιο χοντρα-λεπτα?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518

Reaction score
403
για banana plugs θελουμε 4 για κάθε ηχείο;
(2 στο ηχειο, 2 στον ενισχυτη)

ειναι ευκολο να τα συνδέσουμε με τα καλώδια ή απαιτείται "ειδικός"
- μια χαρά είσαι , όσο για banana plugs , εγώ προτιμώ την κατευθείαν σύσφιξη των καλωδίων στις υποδοχές τους
θεωρείς οτι υπάρχει διαφορά στον ήχο με ή χωρις banana plugs;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
για banana plugs θελουμε 4 για κάθε ηχείο;
(2 στο ηχειο, 2 στον ενισχυτη)

ειναι ευκολο να τα συνδέσουμε με τα καλώδια ή απαιτείται "ειδικός"

θεωρείς οτι υπάρχει διαφορά στον ήχο με ή χωρις banana plugs;
- σε απλή καλωδίωση : (2 στο ηχειο, 2 στον ενισχυτή)

- τα συνδέεις εύκολα

- στον ήχο , όχι , στην τσέπη είναι η διαφορά , και στο να βάζουμε και να βγάζουμε τα καλώδια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis