ΑVR με Klipsch RP-160m?

Reaction score
403
καλορίζικα! (οταν με το καλό παραλαβεις)
αν μπορείς, γραψε μας μερικες εντυπώσεις για τα ηχεία και τον ενισχυτή που θα επιλέξεις.
κανέναν ονκυο ή pioneer ειδες;

Reaction score
495
ευχαριστω ευχαριστωωω αν και με ταλαιπωρει ο ιταλος που τα παραγγειλα λιγακι!
ονκυο ειδα αλλα δε μου αρεσε τοσο (στο ματι)
pioneer δεν βρηκα κατι κοντα στις προδιαγραφες-τιμη που ηθελα αν και τωρα βγαινουν 3 καινουργια μοντελα δυνατα (αν και εκτος του μπατζετ μου)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
- τα ηχεία σου μεταφέρονται εύκολα , μόλις τα πάρεις πήγαινέ τα κάπου για ακρόαση , μαζί με μία μέτρια ηχογράφηση , πλούσια σε μεσουψηλά , ( για να τα ζορίσεις ) , και διάλεξε τον ποιο ξεκούραστο στο αυτί , ενισχυτή

Reaction score
495
θα παω στα 2 καταστηματα που εχουμε ηδη ηχου να δω τι εχουν απο εξοπλισμο.αν και οπως ειπα πριν, δεν πολυφερνουν πραγμα εδω, δεν πολυψαχνονται με αυτα εδω στην Κω-επαρχια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
θα παω στα 2 καταστηματα που εχουμε ηδη ηχου να δω τι εχουν απο εξοπλισμο.
2 ?
Ποιά είναι αυτά?

αν και οπως ειπα πριν, δεν πολυφερνουν πραγμα εδω, δεν πολυψαχνονται με αυτα εδω στην Κω-επαρχια
Ενώ σε pro sound ο Παράσχος έχει τα πάντα!

Reaction score
495
2 ?
Ποιά είναι αυτά?

Ενώ σε pro sound ο Παράσχος έχει τα πάντα!
ηλεκτρονικη λεγεται το ενα,ειναι στην εισοδο της πολης και
το αλλο νομιζω λεγεται ηχοκινηση

δεν εχω παει σε κανενα, ever!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ηλεκτρονικη λεγεται το ενα
Eίναι στις σημαίες και είναι του Αντώνη Παράσχου, πελάτης και φίλος απο 95, αλλά έχει δώσει όλο το βάρος και την προσοχή του στον επαγγελματικό ήχο.

Reaction score
495
χμμ μπορει να ριξω μια επισκεψη,
να παραγγειλω κιολας απο εκει το θεμα ειναι να εχει ανταγωνιστικες τιμες.
π.χ. τα ηχεια τα βρηκα απο ιταλια 170€ πιο φθηνα απο την χαμηλοτερη τιμη του σκρουτζ

Reaction score
495
ααα τι ωραια χαχα. θα ριξω μια επισκεψη παντως για καλο και για κακο. ισως να αλλαξε κατι, ισως οχι! χαχα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Πολλές φορές οι τιμές διαφέρουν (προς τα κάτω) από αυτές που υπάρχουν στο σκρουτζ.

Αν περάσεις από κάποιο κατάστημα, πρόσεξε την ποιότητα κατασκευής των av αυτής της κατηγορίας.
Αν ήσουν σε μία μεγάλη περιοχή και υπήρχε πχ ενα media m@rk, θα παρατηρούσες τα αναγραφόμενα παραπάνω.
Προσωπικά απογοητεύτηκα από αυτά που είδα, συγκριτικά με παλαιότερες υλοποιήσεις. Δεν γνωρίζω φυσικά τι γίνεται εσωτερικά και άν έχουν κάπου βελτιώσεις, αλλά εξωτερικά τα πράγματα είναι δράμα πραγματικά: Προσόψεις χωρίς καμία προσοχή με πλαστικό ευτελούς αξίας, πλήκτρα που δεν υπάρχουν ούτε σε κινεζιές τύπου turbo κλπ. Άσε την αίσθηση κατά την χρήση.

Καμία σχέση δηλαδή με προηγούμενες υλοποιήσεις τους, στον τομέα αυτό.
Όποιος αμφιβάλει από τους υπόλοιπους, μπορεί να περάσει από ένα πολυκατάστημα για του λόγου το αληθές.
Μέσα σε αυτούς υπήρχε και μια εταιρεία που ονομάζεται akai (φαντάζομαι καμία σχέση με την πάλαι ιστορική). Η τιμές της κυμαίνονται κάτω των 200 ευρώ και δεν έβλεπα καμία διαφορά από τους επωνύμους, ίσως και να είχε καλύτερη ποιότητα (εξωτερικά).

Προσοχή, για να μην απογοητεύσω, αναφέρομαι στα πολύ οικονομικά τους μοντέλα αυτά δηλαδή που ξεκινούν τις σειρές τους...

Αυτά.....

Last edited:

Reaction score
1.187
Καλησπερα σε ολους!

Παραγγειλα αυτη την εβδομαδα τα ηχεια της Klipsch, RP-160M.
Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια να τα παραλαβω!!
Επειδη τα πηρα απο εξωτερικο εχω μερικες μερες ακομα να τα βρω ενισχυτη να τα παντρεψω και στους επομενους 2-3 μηνες να προσθεσω center-surround και subwoofer. (RP-250C, RP-250S, R-110SW, ισως ενα κλικ μεγαλυτερο sub)
Το δωματιο θεασης ειναι περιπου 3.5 μετρα μηκος επι 2.3. Στα αριστερα (δεν το περιλαμβανω στην εικονα) ειναι η κουζινα.

Ψαχνω ενισχυτη με HDR, 4K μιας και η TV ειναι καινουργια και τα υποστηριζει.
Σαν πρωτη σκεψη-επιλογη εχω τον Yamaha rx-v481 στα 80 watt ανα καναλι συν οτι υποστηριζει HDR και 4K
Θα ειναι αρκετος να τα τροφοδοτησει? Θα βλεπω κυριως ταινιες κανενα παιχνιδακι στο pc και λιγοτερο μουσικη.

Ελπιζω να μην σας κουρασα! Απλα προσπαθω να το κανω οσο πιο αποδοτικο και ποιοτικο μπορω!
Ευχαριστω για τον χρονο σας

Μιχαλης
Τα περισσότερα watts είναι πάντα καλοδεχούμενα. Από τις διαστάσεις όμως που βλέπω, το δωμάτιο στο οποίο θα παίξει είναι μικρό. Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή ευαισθησία των Klipsch σημαίνει πως τα watts του μικρού Yamaha επαρκούν μια χαρά για να καλύψουν τον χώρο σου.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
Τα περισσότερα watts είναι πάντα καλοδεχούμενα. Από τις διαστάσεις όμως που βλέπω, το δωμάτιο στο οποίο θα παίξει είναι μικρό. Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή ευαισθησία των Klipsch σημαίνει πως τα watts του μικρού Yamaha επαρκούν μια χαρά για να καλύψουν τον χώρο σου.
- κάπου όμως λέει . . . Στα αριστερα (δεν το περιλαμβανω στην εικονα) ειναι η κουζινα. . .

- η οποία θα ''τραβήξει'' , κάμποσο μεσοχαμηλό

Reaction score
495
- κάπου όμως λέει . . . Στα αριστερα (δεν το περιλαμβανω στην εικονα) ειναι η κουζινα. . .

- η οποία θα ''τραβήξει'' , κάμποσο μεσοχαμηλό
σωστα, υπαρχει κουζινα στον ιδιο χωρο με διαστασεις 3,4Χ2,6

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
- συνυπολόγισε πως με klipsch , αργά ή γρήγορα θα ακούσεις δυνατά , λόγω έλλειψης παραμόρφωσης και στις ψηλές εντάσεις

- σε πάει μόνο του , είναι σαν να οδηγείς σωστό GTI , σε προδιαθέτει να το τρέξεις

. . . ωραίες κατόψεις φτιάχνεις

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.298
Θα (σκεφτομουν να) εβαζα (πανω δεξια) γωνια τα ηχεια (διπλα στη πορτα το ενα..το αλλο σχετικα κοντα στον τοιχο)
Καναπες στη μεση..κ λιγο λοξά..
Εχει να κανει με τις ανακλασεις στο χωρου. Ομως δεν εχω βρει καποιο σχετικο document/προτυπο (το οποιο ειχε προτεινει ενας αντιπροσωπος)****
Αλλα πανε μερικα χρονια απο τοτε κ δεν πολυθυμαμαι..
Δικαναλο ή πολυκαναλο?
Εχουμε καπου παραθυρο/α ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Όπως βλέπω και εγώ τον χώρο θα μπορούσαν τα ηχεία να τοποθετηθούν ψηλά, όπως στα στούντιο. Τα έχω δοκιμάσει στην κουζίνα μου με μεγάλη επιτυχία σε δικάναλο, αλλά και σε πολυκάναλο κάποτε με έναν marantz δεν τα πήγαινε και άσχημα.
Έτσι κερδίζεις και σε χώρο.
20160719_155855.jpg 20160719_155908.jpg

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.518
- το αυτόν και εγώ . . .

- για κριτικές ακροάσεις , πάντα . . .

- και για Κρητικές ακροάσεις . . .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads