Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.525
- καλημέρα spitonoikokurhs , προσοχή κάπου στα 160 hz , τα ηχεία πρέπει να κατεβαίνουν ίσως και κάτω των 4Ω
καλημερα! Επειδη δεν εχω ακομα ιδεα σχετικα με αυτα που μου λες, πως θα τα ρυθμιζω-προσεχω ?- καλημέρα spitonoikokurhs , προσοχή κάπου στα 160 hz , τα ηχεία πρέπει να κατεβαίνουν ίσως και κάτω των 4Ω
- όχι , προτιμώ τον Yamaha RX-V481 , μπορεί να έχει κάπως μικρότερη ισχύ , ανεβάζει watt όμως καλλίτερα , όσο πέφτει η ωμική αντίσταση , και μόνο που παίζει και στα 2Ω , λέει πολλά
Αν έπρεπε αναγκαστικά να κινηθούμε σε αυτήν την κατηγορία, η yamaha είναι μονόδρομος!- όχι , προτιμώ τον Yamaha RX-V481 , μπορεί να έχει κάπως μικρότερη ισχύ , ανεβάζει watt όμως καλλίτερα , όσο πέφτει η ωμική αντίσταση , και μόνο που παίζει και στα 2Ω , λέει πολλά
- τώρα τι να πώ ; , αυτή η μέτρηση ανατρέπει τα προηγούμενα , εάν ισχύουν και οι 2 , αναγκαστικά αντιμετωπίζουμε και τους δύο ενισχυτές , ως παρόμοιους από πλευράς δυνατοτήτων οδήγησης , με τον yamaha , πάντα λίγο ποιο γλυκό-μουσικόοχι, δυστυχως βρισκομαι επαρχια και η γκαμα εδω ειναι πολυ περιορισμενη.
δεν εχω ψαξει να πω την αληθεια αλλα οποτε εχει τυχει δεν βρισκω ουτε κατι στο παραπλησιο!
εδω ειναι μια προχειρη συγκριση μεσω ενος site.
![]()
- το θέμα μας είναι τι γίνεται στα 4Ω
Τα Watts τους ειναι μετρημενα στα 8 ohms και στους 2
θα παρω σε λιγο τηλ να δω
υ.γ. γιατι στα 4Ω?
- όπως σου έγραψα εδώ , , , #24 , η ικανότητα του ενισχυτή να αυξάνει την ισχύ του 4Ω , μας δείχνει ότι έχει και αποθέματα ισχύος , κάτι που το γούφερ του klipsch το χρειάζεται , παρά την ονομαστική του ευαισθησίαθα παρω σε λιγο τηλ να δω
υ.γ. γιατι στα 4Ω?