- Reaction score
- 4
Re: Απάντηση: Βλέπετε το Euro 2008 σε HD?
΅Ευχαριστώ!
We are in business!!!
΅Ευχαριστώ!
We are in business!!!
Νικο το ελβετικο μονο με οριγκιναλ καρτα προς το παρονΓιατί εμένα μου λέει η Skystar ότι το ORF είναι 1920χ1080 και εσείς λέτε ότι είναι 720?
Χάνω τίποτε...????? Οχι ότι έχει διαφορά, μιας και ο Epson 720άρης είναι ο κακόμοιρος
Ποιός καλός άνθρωπος θα μου πεί και εμένα πως να βλέπω το Ελβετικό ? Το Αυστριακό είναι απλό, φροντίζει γιαυτό το κατάλληλο plugin... Το Ελβετικό?
Για το συγχρονισμό ήχου και εικόνας (επειδή δεν έχω δεύτερο δέκτη) έλεγα να πιάσω απο το USB tuner είτε απο το ιντερνετ stream κάποιον Έλληνικό αθλητικό (πχ sportfm) και με κάποιο προγραμαμτάκι να βάλω 2-3 (όσα χρειάζετε) δευτερα delay για να συγχρονίζει με την εικόνα.... Ξέρει κανείς κάποιο τετοιο πρόγραμμα? Σε συνδιασμό με τον 5.1 ήχο του Ελβετικού θα είναι όνειρο!!!
Καλές θεάσεις!
Δεν μας ειπες απο πιο καναλι βλεπεις.Κάνω λίγο zapping με την ΝΕΤ από ΝΟVA και αισθάνομαι προνομιούχος...
Είναι ναρκωτικό το ποδόσφαιρο σε HD!!!
ΟΡΦ φυσικά...Δεν μας ειπες απο πιο καναλι βλεπεις.
Και εγω μια απο τα ιδια ,ORFHD με τον χθεσινο αγωνα στον προβολεα , σημερα ομως συμβατικα απο την lcd.
Οσο σκεφτομαι οτι αν το προσπαθουσαμε νωριτερα υπηρχε περιπτωση να βλεπαμε HD με ελληνικη περιγραφη.....:141:
Tι ; Αυτο εφταιγε;Απο εκει ηταν τα εμποδια;δεν εχει σημασια πότε ξεκινάς την προεργασία αλλά σε ποιόν τοίχο θα βρείς που ετσι και αλλιώς θα ήταν αξεπέραστος...
ΝτΟυΒΑρι τοίχος ο κερατάς....
Προτίμησε το ORF. Στην θέμα εικόνα τους έφαγαν στην τελική ευθεία τους Ελβετούς. Το πλεονέκτημα των Ελβετών είναι η επιλογή στο θέμα ήχου (χωρίς σπηκάζ).Αύριο μπαίνουν δύο Gibertini
Η ελβετίδα είναι στη μοντούλα της και ο Humax 2000 έτοιμος.
Ήρθε την Παρασκευή και η 37ΡΧ80, οπότε αν όλα πάνε καλά bye bye NET...
Ότι πεις Γιώργο!Προτίμησε το ORF. Στην θέμα εικόνα τους έφαγαν στην τελική ευθεία τους Ελβετούς. Το πλεονέκτημα των Ελβετών είναι η επιλογή στο θέμα ήχου (χωρίς σπηκάζ).