ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Reaction score
54
και που να δεις οταν βγαλει το τριστροστρο δισκαι στα 50 γιγα
ερε γλεντια
και που εισαι ακομα
Τα γλεντια θα αρχισουν οταν οι συσκευες πρωτης γενιας δεν θα μπορουν να αναπαραγουν δισκους triple player.
Και εγω υποστηριχτης της toshiba ειμαι αλλα δεν μπορω να δοξαζω καθε τεχνολογικο πυροτεχνημα.

Reaction score
62
Τα γλεντια θα αρχισουν οταν οι συσκευες πρωτης γενιας δεν θα μπορουν να αναπαραγουν δισκους triple player.
Και εγω υποστηριχτης της toshiba ειμαι αλλα δεν μπορω να δοξαζω καθε τεχνολογικο πυροτεχνημα.
Μπορεί όμως και τα να αναπαράγουν με ένα firware update!!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Εχει ανακοινωθεί στο παρελθον πως μονο για το πρωτο Toshiba θα υπάρχει πρόβλημα μη αναπαραγωγής αυτων των δισκων ( μιλω για το E1 )
Στα μεταγενέστερα μοντελα υπόσχονται πως με firmware θα παιζουν κανονικα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν ομιλω για ντραιβερ για πισι αλλα κανονικη συσκευη πλαγκ εν τ πλει
αλλα μιλαμε για 98 $ δηλαδη γυρω στα 60 ευρω
για να δουμε ποσο θα αντεχει να ματωνει η σονι?:happy_4: :cool_4:

Reaction score
0
Η Toshiba πούλησε στα 98$, άρα αυτή ματώνει. Ήταν προσφορά για 1-2 μέρες πάντως, σε μια αλυσίδα.
Πάντως και στα 199$ που δίνει το HD-A3 μπαίνει μέσα. Αν βάλεις και όλες τις ταινίες που χαρίζει μαζί μιλάμε για χοντρό κοντύλι.

Reaction score
0

:happy_4::happy_4:

Reaction score
1
Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η sony εχει δωσει τα ρεστα της για την υποστηριξη του blu ray? Και βλεπω να πηγαινει μεχρι τελους. Απλα δεν μπορει να χασει αυτον τον πολεμο. Εχει τον καλυτερο πολιορκητικο κριο, το ps3. Το οποιο ειναι ηδη εγκατεστημενο σε εκατομμυρια σπιτια. Δηλαδη εκατομμυρια σπιτια εχουν ενα blu ray player.

Πως εξηγεις την πωληση hd δισκων, παγια υπερ του blu ray με 60%, ακομα και τωρα που ειναι ισαξια κατανεμημενα τα movie studios?

Και κατι ακομα, το hddvd σωθηκε, προς το παρον, με την άπλα της M$ του να δινει χρημα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το ps3 για μενα ειναι ....
η εξηγηση ειναι μια
ποιος ειναι ο mr sony ξερεις? μαλλον οχι
το μπιλ γκειτς το ξερεις?
παλι οχι
ε αυτος θα ειναι ο προφητης που ειχε πει πριν 8 χρονια οτι το 2005 το πολυ ολοι θα ειναι με ενα σκληρο στην τσεπη( βλεπε φλασακι)
ο προφητης μιλησε
το hdvd ειναι πιο κοντα στο dvd και πολυ πιο φτηνο σαν κατασκευη
ισως εχεις μαθει οτι εξω παει χοντροκαλα και ας ξεκινησε δευτερο
συν η σονι εχει τη ρετσινια της γρουσουζας
κοντος ψαλμος αλελουια
αλλα και τοτε δεν θα ψωνισω θα περιμενω πλειερς τουλαχιστον τριτης γενιας
μεχρι τοτε θα καθομαι
οποιος και να χασει εμεις κερδιζουμε:happy_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

οποιος και να χασει εμεις κερδιζουμε:happy_4:
Εδω συμφωνουμε. Ας τελειωσει επιτελους, με οποιοδηποτε νικητη, μπας και δουμε... ελληνικα!

Reaction score
5
Αφου πουλανε και τα δυο το ιδιο... (ειμαστε τοσο μαμακες δηλαδη)...
Αυτοι θα συνεχισουν τον χαβα τους...

Reaction score
0
ειχε δικιο ο προφητης...
Αλητεία! :cool_11:

Πάντως η Toshiba στην Αμερική έχει καταφέρει να σπρώξει αρκετά players τον τελευταίο καιρό (αν και πολύ λιγότερα απ' όσα είχε θέσει ως στόχο στην αρχή του χρόνου) πουλώντας τα σε εξευτελιστικές τιμές μέσω εκπτωτικών σούπερ-μάρκετ.
Όταν πουλάς το player 99$ και χαρίζεις και 5 ή 10 ταινίες μαζί σε ένα κοινό χαμηλών οικονομικών δυνατοτήτων δεν ξέρω αν θεωρείται έκπληξη ότι αυτοί οι άνθρωποι μετά αγοράζουν λίγες συγκριτικά ταινίες που κοστίζουν 30$ η μία.
Μπορεί να της βγει τελικά της Toshiba αυτή η τακτική - θα δούμε πώς θα πάει και ο Δεκέμβριος - αλλά προς το παρόν μου φαίνεται ότι έχει τοποθετηθεί εντελώς λάθος στην αγορά.

Reaction score
4
Αυτη η toshiba που θα φτιαχνει τους cell που θα μπαινουν στο ps3 και που αυτο εχει blue ray , και που καθε κονσολα που θα βγαινει θα βγαζει λεφτα , τι λετε να κανει?
Εσεις στην θεση της τι θα κανατε?
Απλα ρωταω και δεν το παω πουθενα γιατι εχω αυτη την απορια.:cool_4:

Reaction score
5
Αυτη η toshiba που θα φτιαχνει τους cell που θα μπαινουν στο ps3 και που αυτο εχει blue ray , και που καθε κονσολα που θα βγαινει θα βγαζει λεφτα , τι λετε να κανει?
Εσεις στην θεση της τι θα κανατε?
Απλα ρωταω και δεν το παω πουθενα γιατι εχω αυτη την απορια.:cool_4:

Έλα τώρα... μην μου πεις ότι λες έμμεσα οτι υπάρχει περίπτωση να τα έχουν βρει οι δυο τους...

Reaction score
4
Έλα τώρα... μην μου πεις ότι λες έμμεσα οτι υπάρχει περίπτωση να τα έχουν βρει οι δυο τους...
Δεν γνωριζω δεν απαντω αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις γιατι το δουλεμα παει συννεφο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef