- Reaction score
- 79.445
Είμαι ακόμα παιδί, θέλω άλλα δέκα-δώδεκα χρόνια να ωριμάσω, και μετά θα το σκεφτώ σοβαρά. :135:
Εδω εχουμε...35, κι ακομη αναρωτιομαστε:135:Είναι ένα θέμα που με απασχολεί περίπου 10 χρόνια και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... :414:
:137:
'Είπε στην εφημερίδα ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στη νύφη. «Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ», κατέληξε ο υποψήφιος γαμπρός, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι...'
Είμαι ακόμα παιδί, θέλω άλλα δέκα-δώδεκα χρόνια να ωριμάσω, και μετά θα το σκεφτώ σοβαρά. :135:
απο τοτε που παντρευτηκε η τζουλια ειδα τα ονειρα μου να γκρεμιζονται:114::114::114:
Είναι ένα θέμα που με απασχολεί περίπου 10 χρόνια και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... :414:
Εγώ το βλέπω μόνο γύρω μου, αφού οι περισσότεροι φίλοι μου το έκαναν...
άλλοι, είναι καλύτερα και άλλοι όχι.
πάντως, όλοι άλλαξαν τρόπο ζωής.
Υπάρχουν και μερικοί που μόνο το μυστήριο έκαναν και δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από πριν και μερικοί άλλοι που το μετάνιωσαν και τον διέκοψαν χωρίς να "τρέχει τίποτα"..
Εγώ το έχω φανταστεί όπως στα έργα... :138:
Να αγαπιέστε δηλαδή, να θέλετε να είστε μαζί, να περνάτε καλά, κτλ ...
υπάρχει τέτοιο πράγμα ή μόνο στα έργα είναι ??
Ο σοφότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει μου έχει πει ότι παλιά το έκαναν από ανάγκη επιβίωσης...:124: μοίραζαν τι δουλειές και έκαναν οικονομία χρόνου αλλά όχι μόνο.(συμβίωση)
Τελευταία φορά μου είπε: "τώρα δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς, καλύτερα θα περνάς μόνος".
Για πείτε, να δούμε.... πως το ζείτε , τι άλλαξε στις ζωή σας, κτλ :137:
Παντρεμένος από τα 22 έχασα πολλά, αλλά δε βαριέσαι, φευγαλέα θα ήταν... αυτά που κέρδισα μένουν όμως , όπως ένα παλικάρι και μια δεσποινιδούλα, χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, στιγμές, αντιθέσεις, λύπες, χαρές.....
Άσχημη είναι η χαριτωμενιά του "Γιώ";
Όχι. Λείπει η απόλυτη εξάρτηση.Εμένα η 1,5 έτους ανηψιά μου με λέει "Γιώ"!
Πιάνεται; :138:
Όχι. Λείπει η απόλυτη εξάρτηση.
Αλλά το θέμα είναι ο γάμος / κοινή διαβίωση, όχι η τεκνοποιΐα.
Καλα μιχαλη τι εμπνευσεις ειναι αυτες βραδιατικα???? :143::143:Είναι και το άλλο.
Αν είσαι παντρεμένος ζεις σαν το σκυλί σε όλη σου τη ζωή, αλλά πεθαίνεις σαν άνθρωπος.
Ενώ σαν ελεύθερος ζεις μια ζωή σαν άνθρωπος και πεθαίνεις σαν το σκυλί.