Γάμος

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.445
Είμαι ακόμα παιδί, θέλω άλλα δέκα-δώδεκα χρόνια να ωριμάσω, και μετά θα το σκεφτώ σοβαρά. :135:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Γάμος

Είναι ένα θέμα που με απασχολεί περίπου 10 χρόνια και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... :414:

:137:
Εδω εχουμε...35, κι ακομη αναρωτιομαστε:135:

Reaction score
2.897

Τα πράματα είναι απλά , σε πολλά πράγματα θα αποκτήσεις.......... κεχαγιά :410: ............εντάξει , ίσως σε πάρα πολλά .

Από την άλλη , αμέτρητες θα είναι οι στιγμές χαλάρωσης , στοργής και αγαλλίασης , ειδικά όταν με το καλό έρθουν και παιδάκια .

Και θα αρχίσουν τα βάσανα και το άγχος , τι ώρα θα γυρίσουν , που και πως θα σπουδάσουν , τι δουλειά θα κάνουν .

Και γερόντια πια (πάντα καλώς εχόντων των πραγμάτων με την βοήθεια του Θεού) και με τα παιδιά τακτοποιημένα , θα χαίρεστε να βλέπετε από μια γωνιά αυτό που δημιουργήσατε .

Θα χάσεις πολλά και θα κερδίσεις πολλά , ίσως περισσότερα , ίσως λιγότερα , για αυτό και λένε καλό τυχερό , γιατί είναι και θέμα τύχης .

Reaction score
384
Απάντηση: Re: Γάμος

Πάντως ο"παλιός"* είναι υπέρ!
:107:

*που ως γνωστόν είναι αλλιώς!
'Είπε στην εφημερίδα ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στη νύφη. «Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ», κατέληξε ο υποψήφιος γαμπρός, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι...'

Ο,τι να' ναι δηλαδη.
Πως λεμε ''ο,τι κινειται γ@#!$ται''...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Είμαι ακόμα παιδί, θέλω άλλα δέκα-δώδεκα χρόνια να ωριμάσω, και μετά θα το σκεφτώ σοβαρά. :135:

Nαι-ναι......εισαι πανω στην ακμη τωρα εσυ βρε παιδι μου!!!!!!!!:143::143::143:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

απο τοτε που παντρευτηκε η τζουλια ειδα τα ονειρα μου να γκρεμιζονται:114::114::114:

Reaction score
54

Είναι ένα θέμα που με απασχολεί περίπου 10 χρόνια και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... :414:

Εγώ το βλέπω μόνο γύρω μου, αφού οι περισσότεροι φίλοι μου το έκαναν...
άλλοι, είναι καλύτερα και άλλοι όχι.
πάντως, όλοι άλλαξαν τρόπο ζωής.

Υπάρχουν και μερικοί που μόνο το μυστήριο έκαναν και δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από πριν και μερικοί άλλοι που το μετάνιωσαν και τον διέκοψαν χωρίς να "τρέχει τίποτα"..

Εγώ το έχω φανταστεί όπως στα έργα... :138:
Να αγαπιέστε δηλαδή, να θέλετε να είστε μαζί, να περνάτε καλά, κτλ ...
υπάρχει τέτοιο πράγμα ή μόνο στα έργα είναι ??

Ο σοφότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει μου έχει πει ότι παλιά το έκαναν από ανάγκη επιβίωσης...:124: μοίραζαν τι δουλειές και έκαναν οικονομία χρόνου αλλά όχι μόνο.(συμβίωση)
Τελευταία φορά μου είπε: "τώρα δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς, καλύτερα θα περνάς μόνος".

Για πείτε, να δούμε.... πως το ζείτε , τι άλλαξε στις ζωή σας, κτλ :137:

Για να το συζητάς σημαίνει πως είσαι έτοιμος.
(Ίσως έλειψε κάτι ζεστό και σπιτικό στις γιορτές.)
Ο γάμος δεν είναι μόνο συμβιβασμοί και υποχωρήσεις.
Είναι και συντροφικότητα, κοινή πορεία, κάποιος σε νοιάζεται, για κάποιον νοιάζεσαι.
Με εκείνο το "τώρα δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς, καλύτερα θα περνάς μόνος". θα συμφωνούσα αν ο χρόνος κύλαγε αντίστροφα, αν μικραίναμε αντί να μεγαλώνουμε. Αλλά στα 40 προλαβαίνει κανείς μια χαρά "να φτιάξει τη ζωή του" , όντας χορτάτος ,συνήθως, από αυτά που λείπουν στους παντρεμένους.
Και καλά μόνος στα 39, τα 40, τα 45. Στα 60; Ένα άδειο σπίτι;
Μετά την ημερομηνία λήξης τι;
Επίσης θα ήθελα να ομολογήσει κάποιος από τους μπαμπάδες, που έγραψαν τη χαρά να ακούς να σε αποκαλεί ένα πλασματάκι μπαμπά.
Παντρεμένος από τα 22 έχασα πολλά, αλλά δε βαριέσαι, φευγαλέα θα ήταν... αυτά που κέρδισα μένουν όμως , όπως ένα παλικάρι και μια δεσποινιδούλα, χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, στιγμές, αντιθέσεις, λύπες, χαρές.....

Reaction score
5.279
Re: Απάντηση: Γάμος

Παντρεμένος από τα 22 έχασα πολλά, αλλά δε βαριέσαι, φευγαλέα θα ήταν... αυτά που κέρδισα μένουν όμως , όπως ένα παλικάρι και μια δεσποινιδούλα, χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, στιγμές, αντιθέσεις, λύπες, χαρές.....

Να τους χαίρεσαι! :119:

Reaction score
5.279

Άσχημη είναι η χαριτωμενιά του "Γιώ";

Καθόλου. Όπως το ότι με βλέπει και μου δίνει φιλάκι στη μύτη. :119:

Όταν δεν πάει να την ξεριζώσει. :138:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.803

Εμένα η 1,5 έτους ανηψιά μου με λέει "Γιώ"!

Πιάνεται; :138:
Όχι. Λείπει η απόλυτη εξάρτηση.

Αλλά το θέμα είναι ο γάμος / κοινή διαβίωση, όχι η τεκνοποιΐα.

Reaction score
5.279
Re: Απάντηση: Re: Γάμος

Όχι. Λείπει η απόλυτη εξάρτηση.

Αλλά το θέμα είναι ο γάμος / κοινή διαβίωση, όχι η τεκνοποιΐα.

Απλά, ήταν ένα μικρό off-topic. :107:

Reaction score
89

Είναι και το άλλο.
Αν είσαι παντρεμένος ζεις σαν το σκυλί σε όλη σου τη ζωή, αλλά πεθαίνεις σαν άνθρωπος.
Ενώ σαν ελεύθερος ζεις μια ζωή σαν άνθρωπος και πεθαίνεις σαν το σκυλί.
Καλα μιχαλη τι εμπνευσεις ειναι αυτες βραδιατικα???? :143::143:

λεγε κ αλλα λεγε σου λεω!!!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.037
Members
38.639