Γάμος

Reaction score
4
Είναι ένα θέμα που με απασχολεί περίπου 10 χρόνια και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... :414:

Εγώ το βλέπω μόνο γύρω μου, αφού οι περισσότεροι φίλοι μου το έκαναν...
άλλοι, είναι καλύτερα και άλλοι όχι.
πάντως, όλοι άλλαξαν τρόπο ζωής.

Υπάρχουν και μερικοί που μόνο το μυστήριο έκαναν και δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από πριν και μερικοί άλλοι που το μετάνιωσαν και τον διέκοψαν χωρίς να "τρέχει τίποτα"..

Εγώ το έχω φανταστεί όπως στα έργα... :138:
Να αγαπιέστε δηλαδή, να θέλετε να είστε μαζί, να περνάτε καλά, κτλ ...
υπάρχει τέτοιο πράγμα ή μόνο στα έργα είναι ??

Ο σοφότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει μου έχει πει ότι παλιά το έκαναν από ανάγκη επιβίωσης...:124: μοίραζαν τι δουλειές και έκαναν οικονομία χρόνου αλλά όχι μόνο.(συμβίωση)
Τελευταία φορά μου είπε: "τώρα δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς, καλύτερα θα περνάς μόνος".

Για πείτε, να δούμε.... πως το ζείτε , τι άλλαξε στις ζωή σας, κτλ :137:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.195
Απάντηση: Γάμος

Είτε κάνεις την μία επιλογή, είτε την άλλη, θα μετανιώσεις που δεν έκανες το αντίθετο.
Η διαφορά για μένα είναι ότι στην μια περίπτωση το λάθος μπορεί να διορθωθεί, έστω και αργά.
Στην άλλη το λάθος μπορεί να μην διορθώνεται, ή να διορθώνεται αλλά αφήνοντας τραύματα.
Σε σένα, σε κείνη, σε κάποιο παιδί-ά

Reaction score
1.258
Για να παντρεύεστε να έχουμε δουλειά και εμείς οι φωτογράφοι !

Εγώ είμαι στον 7ο χρόνο και πάω για 8ο , Όχι γάμου , ΦΥΣΙΚΑ ! ! !

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.195

Είναι και το άλλο.
Αν είσαι παντρεμένος ζεις σαν το σκυλί σε όλη σου τη ζωή, αλλά πεθαίνεις σαν άνθρωπος.
Ενώ σαν ελεύθερος ζεις μια ζωή σαν άνθρωπος και πεθαίνεις σαν το σκυλί.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Νομιζω η υπογραφη σου τα λεει ολα:114:
Καλύτερα βασιλιάς στην κόλαση, παρά σκλάβος στον παράδεισο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.337

51% ναι

49% όχι

Για μένα πάντα που είμαι παντρεμένος 18 χρόνια και με καλή σύζυγο.

τώρα δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς, καλύτερα θα περνάς μόνος
Τώρα ναι, αργότερα;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.337

Είναι και το άλλο.
Αν είσαι παντρεμένος ζεις σαν το σκυλί σε όλη σου τη ζωή, αλλά πεθαίνεις σαν άνθρωπος.
Ενώ σαν ελεύθερος ζεις μια ζωή σαν άνθρωπος και πεθαίνεις σαν το σκυλί.

Με πρόλαβε ο Μιχάλης!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.469

Η διαφορά για μένα είναι ότι στην μια περίπτωση το λάθος μπορεί να διορθωθεί, έστω και αργά.
Ποτέ δεν είναι αργά...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1796859.stm

Αυτός 96, αυτή 95, σύνολο 191.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του παππά. Θα έπρεπε να ήταν τέρας αυτοελέγχου όταν θα έφτανε στο "μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος".

Reaction score
1.024

Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του:

- Γιατί η νύφη φοράει λευκά;
- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της, απαντάει η μητέρα της, όσο πιο απλά μπορούσε.

Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη, λέει:

- Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα;
:138:

Reaction score
3.912
Για μένα, το θέμα ήταν πάντα να είσαι με έναν άνθρωπο που σε λατρεύει και να συμβιώσεις μαζί του. Η τελετή δεν κάνει την κατάσταση πιο "σοβαρή".

Reaction score
4.906

Ο γάμος είναι το τυπικό της υπόθεσης, το θέμα ειναι αν θέλεις και μπορείς να συζήσεις επι σειρά ετών με κάποιον. Για να γίνει αυτό πάντως και πέρα απο τα συναισθήματα χρειάζεται να γίνουν και πολλές αμοιβαίες παραχωρήσεις και βέβαια ποτέ δεν θα μάθεις αν έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στα τελη Φεβρουαρίου κλείνω 30 χρόνια γνωριμίας μετα τις συζύγου και σε ότι μας αφορά αυτήν την ημερομηνία γιορτάζουμε και όχι την ημερομηνία του γάμου που συχνά την ξεχνάω...(Για τα 30 χρόνια και ...σε πείσμα του ΔΝΤ της ετοιμάζω ενα ταξίδι έκπληξη!)
Αυτό που μπορω να σου πω είναι ότι για τα παιδιά μου πρώτα με ενδιαφέρει να βρουν ενα καλό σύντροφο ζωής και μετα να έχουν καλή επαγγελματική επιτυχία, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων στην ζωή, εννοείται βεβαια πως δεν έχω πρόβλημα αν αλλοι σκέφτονται αντίθετα, απλά ευελπιστώ ότι τα παιδιά μου έχοντας πάρει τις ανάλογες αρχές απο το σπίτι θα αποφύγουν άτομα που σκέφτονται διαφορετικά....
Συμπέρασμα: Το θέμα ειναι καθαρά προσωπικό και πράτεις όπως νοιώθεις!

Reaction score
1

Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια, παντρευτήκαμε πριν 16, έχουμε δυό υπέροχα παιδιά και μιά υπέροχη οικογένεια.Δεν ήταν εύκολα πάντα τα πράγματα στον έγγαμο βίο μας, αλλά με αμοιβαία κατανόηση και αγώνα ξεπεράσαμε και ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια, μακάρι να μας έχει ο γιαραμπής καλά να χαιρόμαστε τη ζωή μας και τα παιδιά μας.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.455
Ο γάμος είναι το τυπικό της υπόθεσης, το θέμα ειναι αν θέλεις και μπορείς να συζήσεις επι σειρά ετών με κάποιον. Για να γίνει αυτό πάντως και πέρα απο τα συναισθήματα χρειάζεται να γίνουν και πολλές αμοιβαίες παραχωρήσεις και βέβαια ποτέ δεν θα μάθεις αν έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στα τελη Φεβρουαρίου κλείνω 30 χρόνια γνωριμίας μετα τις συζύγου και σε ότι μας αφορά αυτήν την ημερομηνία γιορτάζουμε και όχι την ημερομηνία του γάμου που συχνά την ξεχνάω...(Για τα 30 χρόνια και ...σε πείσμα του ΔΝΤ της ετοιμάζω ενα ταξίδι έκπληξη!)
Αυτό που μπορω να σου πω είναι ότι για τα παιδιά μου πρώτα με ενδιαφέρει να βρουν ενα καλό σύντροφο ζωής και μετα να έχουν καλή επαγγελματική επιτυχία, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων στην ζωή, εννοείται βεβαια πως δεν έχω πρόβλημα αν αλλοι σκέφτονται αντίθετα, απλά ευελπιστώ ότι τα παιδιά μου έχοντας πάρει τις ανάλογες αρχές απο το σπίτι θα αποφύγουν άτομα που σκέφτονται διαφορετικά....
Συμπέρασμα: Το θέμα ειναι καθαρά προσωπικό και πράτεις όπως νοιώθεις!
Γνωριστήκαμε πριν 20 χρόνια, παντρευτήκαμε πριν 16, έχουμε δυό υπέροχα παιδιά και μιά υπέροχη οικογένεια.Δεν ήταν εύκολα πάντα τα πράγματα στον έγγαμο βίο μας, αλλά με αμοιβαία κατανόηση και αγώνα ξεπεράσαμε και ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια, μακάρι να μας έχει ο γιαραμπής καλά να χαιρόμαστε τη ζωή μας και τα παιδιά μας.
Όπως τα λέτε. Απλά να προσθέσω ότι ένας γάμος για να αντέξει θέλει δουλειά και αρχές. Αν μάθουμε να ζούμε εγωιστικά και να περιστρέφονται όλα γύρω μας δύσκολα θα μας αρέσει ο έγγαμος βίος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ