Γελοίοι vs. σοβαροί

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έναι πραγματικά άξιον απορίας, πως ένα θέμα που αναφέρεται στα συστήματα αναφοράς των ριβιούερς καθώς και στην ενίοτε γεμάτη φρου φρου κι αρώματα περιγραφή τους, καταλήγει στο μανιφέστο ενός επαγγελματία του hi end που προσπαθεί να πείσει την ομύγυρη ότι είναι τι χρησιμότερο μέλος ενός φόρουμ και σε ερωτήσεις για μια αγγελία.

Η ταμπακιέρα Γιώργο, είναι αυτή που θέλει ο εκάστοτε αναγνώστης - χομπιστας και όχι αυτή που συμφέρει τον καθένα, με βάση τα κριτήρια που αυτός πληροί. Εσύ είπες κάποτε ότι ούτε καν έχεις σύστημα στο σπίτι σου. Ξέρεις ποιά είναι η άποψη της πλειοψηφίας των αναγνωστών για τα συστήματα που είναι στημένα σε καταστήματα και τις εμπειρίες που εξάγονται από την ακρόαση αυτών? Και αν ξέρεις, σε ενδιαφέρει το θέμα ή περιορίζεσαι στις δηλώσεις περί χρησιμότητας, εμπειρίας και παντογνωσίας των επαγγελματιών?

Και τελικά, αν με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούμε νε την πούμε στον Κόγια, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά να μην χαλάμε τα θέματα. Απαντάτε επι του θέματος ή φιάχνετε καινούρια. ;-)

...

Reaction score
0
10.000 παλιοδισκους και......τους εχω στο.....παταρι.....

Τι να ακουσω τωρα μωρε? Μουσικη και αηδιες....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Ελα μου ομως που επισης ειπες σε αλλη μας συνομηλια που αφορουσε τα cd player (θυμασαι που σου ελεγα ποσο ωραια σε σχεση με κατι αλλα επαιζε ενα burmester) οτι δεν υπαρχουν διαφορες και τοσο ακριβα προιοντα εχουν μονο σκοπο να κανουν εμας τους εμπορους και φυσικα τους κατασκευαστες πλουσιους? Τοτε γιατι δεν αγοραζεις κανενα σονυ η κανενα blue sky και ψαχνεις σε HI-END μηχανηματα? Γιατι το audia flight ειναι εξαιρετικης ποιοτητας? Ειναι εξαιρεση? Εχεις δει και αλλα και εχεις κανει συγκριση? Εχεις ακουσει πχ burmester? Τελος παντων επειδη δεν εχει νοημα η ολη φαση μαζι σου σηκωνω τα χερια ψηλα! Ενα παντως εχω να σου πω. Αν στο Βολο υπηρχε μαγαζι με hi-end μηχανηματα θα ησουν σιγουρα ο καλυτερος πελατης!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4:

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ...(και πολυχρονος)!

Αν και δεν σε γνωριζω προσωπικα, ΣΕ ΠΑΩ. Και τον....εξυψωνεις τον Ορφεα γενικα, με το ηθος σου.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το BURMESTER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το AUDIA.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Reaction score
0
Ρεεεε πάλι άρχισες το ποτό? :happy_9:

...

Επαναλαμβανω οτι η δουλεια μου ειναι το σπιτι μου....

αλλα ξεχασα να προσθεσω οτι.....και το σπιτι μου ειναι η δουλεια μου!!:cool_4:

Απλα επικρατει χαοτικη κατασταση γιατι οι συσκευες αλλαζουν ΣΥΝΕΧΩΣ! Εκει ακουω τα μηχ/τα.....των αλλων! Ειμαι υποχρεωμενος να το κανω για να εχω ιδια αποψη, πλουσια εμπειρια και να ειμαι γνωστης και συνεπης με τον πελατη...
Να μην "πεταω" δηλαδη..... μ...κιες για συσκευες, σαν κατι αλλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos