Γεννητούρια

Reaction score
364
φαντοζομαι ηδη τον Μαικ να αναβει καρβουνα και τη φαμιλια διπλα παρεταγμενη να τον κοιτουν επιμονα χαχαχαχααααα!!!! Ασε που μπορει να αναλαβουν και χρεη βοηθου αχχαχααχαααα :lol:

Χαχαχαχα, Η φωτό!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.155
Λοιπόν, τα μικρά είναι ήδη 2 μηνών και ζωήρεψαν αρκετά, κάνουν ζωή και κότα που λέμε.
Φαΐ, παιχνίδια, ξάπλες, ούτε άγχος, ούτε εφορία, ούτε ανεργία, όλα μια χαρά.
Η ταράτσα έγινε ο παιδότοπός τους.
Πάρτε κι ένα μικρό βιντεάκι που τράβηξα με το κινητό μου.

Reaction score
364
Να κάνω ένα ξέθαμα...(βρε πως πέρασε ένας χρόνος)

Γεννήσαμε. Πέντε. Δεχόμαστε συγχαρητήρια. Ο/Οι πατεράδες ακόμη δεν φάνηκαν αλλά δεν πειράζει.
Φωτογραφίες από τη σουίτα της μαιευτικής:

2015_02210008.JPG
2015_02210005.JPG
2015_02210003.JPG

Attachments

Reaction score
12.132
Κι εμάς μια αδέσποτη που ταΐζουμε από χρόνια, έκανε 5 πριν μια εβδομάδα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι πολλά τα 5. Όλο πίνουν γάλα και σπρώχνει το ένα το άλλο για μια θέση.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Reaction score
364
Είχε εξαφανιστεί τη περασμένη βδομάδα. Έλειπε 3 μέρες. Άμα γύρισε το Σάββατο για φαγητό ήταν ξεφούσκωτη. Της έβαλα να φάει. Μετά άρχισε να ανεβαίνει ψηλά στις κούτες στο υπόγειο νιαουρίζοντας. Έψαχνε κατάλληλο μέρος να τα κουβαλήσει. Την έβγαλα έξω και έφυγε βιαστικά. Από πίσω της εγώ τρέχοντας μη τη χάσω με μια ομπρέλα μες τη βροχή. Πηδούσε μαντρότοιχους και μέσα από χωράφια έφτασε σε ένα εγκαταλειμμένο μισογκρεμισμένο παλιόσπιτο καμιά 80αριά μέτρα μακριά από το σπίτι μας. Μπήκε κάτω από τη στέγη του πηδώντας από διπλανή ταράτσα.

Μπήκα μες το σπίτι (ανοιχτές διαλυμένες πόρτες, κυριολεκτικά αχούρι) και φωνάζοντάς της νιαούρισε πάνω από τη ξύλινη οροφή. Άκουσα και νιαουρίσματα.

Γύρισα σπίτι, πήρα τη μεγάλη αλουμινένια σκάλα και την κόρη μου κάτω απ' την ομπρέλα με μια χαρτόκουτα. Ανέβηκα μέσα στη στέγη και την είδα σε μια άκρη στα σκοτεινά με τα μικρά...

Είναι εντυπωσιακό το ένστικτο της γάτας να γεννήσει σε όσο το δυνατόν πιο απλησίαστο μέρος μακριά από ανθρώπους και αρσενικούς γάτους.

Τώρα είναι ευτυχισμένη στην ασφάλεια του γνώριμού της υπογείου. Το ίδιο χαρούμενη και η κόρη μου.

Reaction score
364
Κι εμάς μια αδέσποτη που ταΐζουμε από χρόνια, έκανε 5 πριν μια εβδομάδα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι πολλά τα 5. Όλο πίνουν γάλα και σπρώχνει το ένα το άλλο για μια θέση.
Ναι, όσο μεγαλώνουν τόσο ζορίζουν τη μάνα τους. Άμα βγουν από το καλάθι αρχίζουν τις διαβολιές.

Reaction score
12.132
Ναι το ξέρω. Είχαμε πρόπερσι πάλι 3 μικρά και μόλις άρχισαν να βγαίνουν άρχισαν τις διαολιές. Αλλά με 5 θα είναι χειρότερα.

Reaction score
364
2015_03210008.JPG
2015_03210017.JPG
2015_03210037.JPG
Πράγματι άρχισαν να βγαίνουν και οι διαολιές πάνε σύννεφο!

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO