Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Σχετικά με τα κουραφέξαλα του κυρίου Μενιδιάτη περί εγκυρότητας των όσων γράφονται κλπ κλπ, ειλικρινά βαριέμαι να αρθρώσω έστω και μια λέξη. Η άποψη που θα σχηματίσει ο συγκεκριμένος κύριος (αν υπάρχει) μου είναι πλέον αδιάφορη. Έτσι και αλλιώς μου ήταν αδιάφορος από την πρώτη στιγμή που διάβασα το γράμμα του, παρόλα αυτά όμως προσπάθησα να του εξηγήσω κάτι που θα καταλάβαινε και ένα μικρό παιδί. Δυστυχώς όμως απέτυχα. Αλλά δεν βαριέστε... την ικανοποίηση την αντλώ από χιλιάδες αναγνώστες και από πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς high end κοινότητας που σε καθημερινή βάση μου εκφράζουν την εκτίμηση τους. Εμένα αυτό μου αρκεί.

Πέρα από αυτό, οφείλω να ανεβάσω την φωτογραφία του Edge G3 που δοκίμασα, η οποία έχει δύο σημαντικές διαφορές από αυτή που ανεβάσατε εσείς. Και για μαντέψτε που βρίσκονται οι διαφορές;;; Να το πάρει το ποτάμι;;; Άντε να το πάρει. Λοιπόν, οι διαφορές εντοπίζονται στους πυκνωτέέέέέές. Οι "δικοί μου" γράφανε 6800.

Υ.Γ.: Καφάτε τρελόπαιδο, μου φαίνεται ότι πρέπει να μου δώσεις βραβείο. Κάθε φορά που ανοίγω θέμα, γίνεται της πουτ@n@$. Το περίεργο δε, είναι ότι όλοι οι τσαμπουκάδες ξεκινάνε κάθε χρόνο περίπου στις αρχές του Ιουνίου και διαρκούν μέχρι και την λήξη του καλοκαιριού, όπου τότε όλοι αποφασίζουμε να σοβαρευτούμε.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Παρακαλώ λίγο ψυχραιμία.

2.343 θεάσεις, νομίζω ότι πάμε καλά.

Άντε να δούμε που θα μας βγάλει αυτή η όμορφη βραδιά.

Υ.Γ. g. kar, γιατί tα δέκα πρώτα βατ; Είναι τόσο σημαντικό…
Καθόλου ψυχραιμία!!!!!

Βάλλεται ελαφρά τη καρδία και μεθοδικά ένας χώρος που

αν ήταν βρώμικος και αναξιόπιστος θα είχες αποφύγει

να εμπλακείς σε αυτόν ενεργά και με αρμοδιότητες

συντονιστικές!

Εκτός αν υιοθετείς τα εις βάρος του site και εμού

προαναφερθέντα οπότε..........

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Διότι υπάρχει πάντα μία ομάδα ανθρώπων που ότι και να κάνει κάποιος αυτοί αλληθωρίζουν πάντα προς την άλλη μεριά.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα κατηγορούν αυτούς που δεν τα'χουν κάνει όλα.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Και από πότε ρε φίλε ένας ολόκληρος διαδικτυακός τόπος

χαρακτηρίζεται από τα κείμενα ενός αποκλειστικά μέλους του.

Μήπως Κόγιας=avsite και δεν το γνωρίζω ;;;

Για τις απίστευτα προσβλητικές επιθέσεις που δέχτηκα από

γνωστό σου άτομο θα έπρεπε να ζητήσω ευθύνες και από

εσένα επειδή μετέχεις στον ίδιο όμιλο;

Τι σημαίνει ο όρος "ΕΔΩ ΜΕΣΑ";;;;;;;

Ότι δυνατότητες έχω εδώ μέσα εγώ έχεις και εσύ!!!!

Μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να στηρίξεις

τις αντιρρήσεις σου με κόσμιο τρόπο και επιχειρήματα σοβαρά.

Και τότε κανείς δεν θα μπορεί να σου πεί ή να σου κάνει

τίποτε!!!!
Κύριε Τσαντουλή ΔΕΝ σε γνωρίζω και ΔΕΝ φωτογράφιζα εσένα όπως καλά κατάλαβες...Όμως από "ΕΔΩ ΜΕΣΑ" εκδιώχθηκα, μπαναρίστηκα και συνεχίζω να τυγχάνω αρνητικής μεταχείρησης όπως βλέπεις γιατί τόλμησα 1) Να αμφισβητήσω κάτι που και ο πιο αδαής θα απαιτούσε από ένα 'review' και 2) Να διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ με το γνωστό χαρακτηρισμό από το ίδιο άτομο του reviewer του stereophile...
Εκδιώχθηκα και μου συστάθηκε με προσωπικό μήνυμα να μην μπαίνω στο φόρο επειδή ανέφερα πράγματα που όλοι "ΕΔΩ ΜΕΣΑ" βλέπουν αλλά κανένας ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να αναφέρει και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια μην τους μαλώσει ο έτσι ο αυστηρός...

vas

Reaction score
0
Αλλά δεν βαριέστε... την ικανοποίηση την αντλώ από χιλιάδες αναγνώστες και από πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς high end κοινότητας που σε καθημερινή βάση μου εκφράζουν την εκτίμηση τους. Εμένα αυτό μου αρκεί.

Σιγά... μη φας... κανα δάχτυλο, ρε μεγάλε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Λοιπόν, σοβαρά τώρα, και κατά πρώτον, όσον αφορά εμένα. Βλέπω κάποια άτομα να διερωτώνται, σαν να βρίσκονται σε άλλο πλανήτη, πώς είναι δυνατόν αυτός ο Κόγιας να γράφει -και καλά- ρηβιού, χωρίς να έχει σύστημα high end, και να είναι και ντιούης συντονιστής από πάνω. Διότι, σου λέει, αν είχε ένα σύστημα της προκοπής, δηλαδή μάρκας χαϊεντάδικης, όχι Sony και άλλα τέτοια κονσουμεράδικα, ε, δε θα τό έγραφε; Θα το έγραφε. Να μην κάνει κι αυτός το κομμάτι του; Αλλά δεν αναφέρει τίποτα, ούτε ένα καλώδιο! Την ίδια νοοτροπία παρατήρησα και σε σχετική χαϊεντολαοσύναξη, όπου όλοι, όλοι ρε πούστη μου!, συστήνονταν ο ένας στον άλλο, και η πρώτη ερώτηση είναι τί σύστημα έχει ο καθένας.

Λοιπόν, ακούστε. Μπορεί αυτή η νοοτροπία να είναι η συνήθης στον κύκλο του high end, αλλά εμένα δεν με αφορά. Δεν έχω καμιά σχέση με αυτή, δεν σκέπτομαι έτσι, πώς το λένε. Μπορεί να είμαι λάθος, εντάξει, αλλά δεν γίνεται να αλλάξω, τι να κάνω τώρα. Και εκτός αυτού, η αναφορά του συστήματος με το οποίο ακούει ο καθένας είναι σχεδόν άχρηστο ως πληροφορία, διότι πολύ απλά είναι αδύνατο να εξαχθεί κάποιο έστω κάπως ασφαλές συμπέρασμα, για το πώς ηχεί αυτό το σύστημα. Εξαιρούνται βέβαια οι συσκευές που είναι τελείως διαφορετικής αρχιτεκτονικής μεταξύ τους. Για παράδειγμα, είναι εύκολο να μαντέψει κάποιος πώς διαφέρει η απόδοση ενός B&W 802 από κάποιο ηχείο με ένα full range μεγαφωνάκι των 6 ιντσών. Αλλά για παρεμφερούς τεχνολογίας συσκευές είναι αδύνατο να εξαχθούν συμπεράσματα. Διαφωνείτε σε αυτό; Οκ, μπορεί εσείς να έχετε αυτί ξυράφι, κι εγώ να μη ξέρω που πάν’ τα τέσσερα. Θυμάστε, όμως τι σας είχα σούρει παλιότερα για τα καλώδια, πόσοι συνδυασμοί υπάρχουν, πόσο μάλλον εδώ, όπου οι συσκευές που πωλούνται στην αγορά είναι πολύ περισσότερες από τα καλώδια. Άντε να βγάλετε άκρη...

Εκτός αυτού, να έχετε υπ’ όψη σας πως δεν έχω καμιά ανάγκη να πλασάρω μούρη, και ενδόμυχα να υποβάλλω τον αναγνώστη, ώστε αυτός να δώσει βάση στα γραφόμενά μου επειδής το σύστημά μου κοστίζει κάποια 50 ή 100 χιλιάρικα. Δεν έχω καμιά τέτοια ανάγκη. Ό,τι έχω γράψει, όση φαιά ουσία έχω ακουμπήσει στο Internet, το έκανα γιατί μου κάνει κέφι, και αν το θέλετε, και για να ικανοποιήσω τον προσωπικό μου εγωισμό και την αυταρέσκειά μου. Από εκεί και μετά, καθένας έχει μυαλό και γνώση, και αν θέλει, μπορεί να δώσει βάση σε αυτά που γράφω. Αν έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου, αν ζηλεύει –γιατί όχι, άνθρωποι είμαστε, ας είναι κι έτσι. Ας μη διαβάσει τί γράφω ρε παιδί μου, και ας πάει παρακάτω. Σήμερα έγραψα ένα ρηβιού. Αύριο θα φτιάξω μια ιδιοκατασκευούλα, μεθαύριο θα σχεδιάσω ένα ηχείο, αντιμεθαύριο θα είμαι εκθέτης στο high end show του Μονάχου. Δε με πάει με τίποτα; Δε με παραδέχεται; Ξίδι! Να μη μου μιλήσει ρε παιδί μου, ας πάει στο επόμενο περίπτερο. Αλλά μέχρι εκεί. Νομίζετε πως τα πήρα από την Audionet; Νομίζετε πως μου τα έμπηξε κάτω από το τραπέζι η Arcam ή η Kef; Νομίστε το, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να έχετε ένα προσωπικό λόγο γι’ αυτό, να ζηλεύετε, να μη με πάτε με τίποτα, κάτι ρε παιδί μου. Αν νομίσει τέτοιο πράγμα κάποιος ουδέτερος και άγνωστος, τότε ναι. Τότε θα έχω πρόβλημα.

Και καλά εμένα. Τον Τσαντουλή ρε μαλάκες; Εντάξει, εγώ είμαι στην επαρχία, δεν έχω γνωριμίες και άκρες στο «χώρο», τέλος πάντωνε δεν είμαι «του χώρου», βρήκατε και βαράτε. Ρε ηλίθιοι, όταν εσείς παίζατε με τις κούκλες, ο Τσαντουλής σχεδίαζε κροσόβερ για τη Roister, και βοηθούσε το Ζαφ να προλάβει τις παραγγελίες. Ο Τσαντουλής ήταν φίλος του μακαρίτη του Ζαΐμη. Γιου νόου Ζαΐμης; Μπα ε; Γνωρίζεται προσωπικά με τον Πετρόπουλο, το Τζιάφη, το Ζαφειριάδη, το Σαλαμούρη, το Μουρτζόπουλο, το Σταματάκο, ίσως και το Σπίνουλα. Νομίζετε ότι θα γινόταν ρόμπα δημοσίως για να μαγκώσει τζάμπα ένα κωλομηχάνημα που κάνει τρία, πέντε ή δέκα σκατοχιλιάρικα, γαμώ τα σκατολεφτά σας μέσα, γαμώ; Έχετε την εντύπωση πως έχει ανάγκη από ακόμα ένα μηχάνημα και δεν μπορεί να το αγοράσει; Και γιατί να το αγπράσει ρε; Μπορεί να έχει σπίτι του ό,τι θελήσει, για όσο χρόνο θελήσει, απλά με ένα τηλεφώνημα. Τί να σας πω ρε, ντρέπομαι για λογαριασμό σας...

vas

Reaction score
0
Λοιπόν, σοβαρά τώρα, και κατά πρώτον, όσον αφορά εμένα. Βλέπω κάποια άτομα να διερωτώνται, σαν να βρίσκονται σε άλλο πλανήτη, πώς είναι δυνατόν αυτός ο Κόγιας να γράφει -και καλά- ρηβιού, χωρίς να έχει σύστημα high end, και να είναι και ντιούης συντονιστής από πάνω. Διότι, σου λέει, αν είχε ένα σύστημα της προκοπής, δηλαδή μάρκας χαϊεντάδικης, όχι Sony και άλλα τέτοια κονσουμεράδικα, ε, δε θα τό έγραφε; Θα το έγραφε. Να μην κάνει κι αυτός το κομμάτι του; Αλλά δεν αναφέρει τίποτα, ούτε ένα καλώδιο! Την ίδια νοοτροπία παρατήρησα και σε σχετική χαϊεντολαοσύναξη, όπου όλοι, όλοι ρε πούστη μου!, συστήνονταν ο ένας στον άλλο, και η πρώτη ερώτηση είναι τί σύστημα έχει ο καθένας.

Λοιπόν, ακούστε. Μπορεί αυτή η νοοτροπία να είναι η συνήθης στον κύκλο του high end, αλλά εμένα δεν με αφορά. Δεν έχω καμιά σχέση με αυτή, δεν σκέπτομαι έτσι, πώς το λένε. Μπορεί να είμαι λάθος, εντάξει, αλλά δεν γίνεται να αλλάξω, τι να κάνω τώρα. Και εκτός αυτού, η αναφορά του συστήματος με το οποίο ακούει ο καθένας είναι σχεδόν άχρηστο ως πληροφορία, διότι πολύ απλά είναι αδύνατο να εξαχθεί κάποιο έστω κάπως ασφαλές συμπέρασμα, για το πώς ηχεί αυτό το σύστημα. Εξαιρούνται βέβαια οι συσκευές που είναι τελείως διαφορετικής αρχιτεκτονικής μεταξύ τους. Για παράδειγμα, είναι εύκολο να μαντέψει κάποιος πώς διαφέρει η απόδοση ενός B&W 802 από κάποιο ηχείο με ένα full range μεγαφωνάκι των 6 ιντσών. Αλλά για παρεμφερούς τεχνολογίας συσκευές είναι αδύνατο να εξαχθούν συμπεράσματα. Διαφωνείτε σε αυτό; Οκ, μπορεί εσείς να έχετε αυτί ξυράφι, κι εγώ να μη ξέρω που πάν’ τα τέσσερα. Θυμάστε, όμως τι σας είχα σούρει παλιότερα για τα καλώδια, πόσοι συνδυασμοί υπάρχουν, πόσο μάλλον εδώ, όπου οι συσκευές που πωλούνται στην αγορά είναι πολύ περισσότερες από τα καλώδια. Άντε να βγάλετε άκρη...

Εκτός αυτού, να έχετε υπ’ όψη σας πως δεν έχω καμιά ανάγκη να πλασάρω μούρη, και ενδόμυχα να υποβάλλω τον αναγνώστη, ώστε αυτός να δώσει βάση στα γραφόμενά μου επειδής το σύστημά μου κοστίζει κάποια 50 ή 100 χιλιάρικα. Δεν έχω καμιά τέτοια ανάγκη. Ό,τι έχω γράψει, όση φαιά ουσία έχω ακουμπήσει στο Internet, το έκανα γιατί μου κάνει κέφι, και αν το θέλετε, και για να ικανοποιήσω τον προσωπικό μου εγωισμό και την αυταρέσκειά μου. Από εκεί και μετά, καθένας έχει μυαλό και γνώση, και αν θέλει, μπορεί να δώσει βάση σε αυτά που γράφω. Αν έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου, αν ζηλεύει –γιατί όχι, άνθρωποι είμαστε, ας είναι κι έτσι. Ας μη διαβάσει τί γράφω ρε παιδί μου, και ας πάει παρακάτω. Σήμερα έγραψα ένα ρηβιού. Αύριο θα φτιάξω μια ιδιοκατασκευούλα, μεθαύριο θα σχεδιάσω ένα ηχείο, αντιμεθαύριο θα είμαι εκθέτης στο high end show του Μονάχου. Δε με πάει με τίποτα; Δε με παραδέχεται; Ξίδι! Να μη μου μιλήσει ρε παιδί μου, ας πάει στο επόμενο περίπτερο. Αλλά μέχρι εκεί. Νομίζετε πως τα πήρα από την Audionet; Νομίζετε πως μου τα έμπηξε κάτω από το τραπέζι η Arcam ή η Kef; Νομίστε το, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να έχετε ένα προσωπικό λόγο γι’ αυτό, να ζηλεύετε, να μη με πάτε με τίποτα, κάτι ρε παιδί μου. Αν νομίσει τέτοιο πράγμα κάποιος ουδέτερος και άγνωστος, τότε ναι. Τότε θα έχω πρόβλημα.

Και καλά εμένα. Τον Τσαντουλή ρε μαλάκες; Εντάξει, εγώ είμαι στην επαρχία, δεν έχω γνωριμίες και άκρες στο «χώρο», τέλος πάντωνε δεν είμαι «του χώρου», βρήκατε και βαράτε. Ρε ηλίθιοι, όταν εσείς παίζατε με τις κούκλες, ο Τσαντουλής σχεδίαζε κροσόβερ για τη Roister, και βοηθούσε το Ζαφ να προλάβει τις παραγγελίες. Ο Τσαντουλής ήταν φίλος του μακαρίτη του Ζαΐμη. Γιου νόου Ζαΐμης; Μπα ε; Γνωρίζεται προσωπικά με τον Πετρόπουλο, το Τζιάφη, το Ζαφειριάδη, το Σαλαμούρη, το Μουρτζόπουλο, το Σταματάκο, ίσως και το Σπίνουλα. Νομίζετε ότι θα γινόταν ρόμπα δημοσίως για να μαγκώσει τζάμπα ένα κωλομηχάνημα που κάνει τρία, πέντε ή δέκα σκατοχιλιάρικα, γαμώ τα σκατολεφτά σας μέσα, γαμώ; Έχετε την εντύπωση πως έχει ανάγκη από ακόμα ένα μηχάνημα και δεν μπορεί να το αγοράσει; Και γιατί να το αγπράσει ρε; Μπορεί να έχει σπίτι του ό,τι θελήσει, για όσο χρόνο θελήσει, απλά με ένα τηλεφώνημα. Τί να σας πω ρε, ντρέπομαι για λογαριασμό σας...
Ζείς;;

Είσαι στεγνός;;

http://www.indianajones.com/site/index.html

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κό

Κύριε Τσαντουλή ΔΕΝ σε γνωρίζω και ΔΕΝ φωτογράφιζα εσένα όπως καλά κατάλαβες...Όμως από "ΕΔΩ ΜΕΣΑ" εκδιώχθηκα, μπαναρίστηκα και συνεχίζω να τυγχάνω αρνητικής μεταχείρησης όπως βλέπεις γιατί τόλμησα 1) Να αμφισβητήσω κάτι που και ο πιο αδαής θα απαιτούσε από ένα 'review' και 2) Να διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ με το γνωστό χαρακτηρισμό από το ίδιο άτομο του reviewer του stereophile...
Εκδιώχθηκα και μου συστάθηκε με προσωπικό μήνυμα να μην μπαίνω στο φόρο επειδή ανέφερα πράγματα που όλοι "ΕΔΩ ΜΕΣΑ" βλέπουν αλλά κανένας ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να αναφέρει και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια μην τους μαλώσει ο έτσι ο αυστηρός...
Γράφε εσύ κόσμια και με επιχειρήματα χωρίς να δίνεις

άχρηστες αρνητικές αφορμές και αν σε διώξει άδικα κάποιος

τότε θα φύγω και εγώ μαζί σου !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάμε πάλι...

Εγώ λέω να τιμωρήσουμε τον καθηγητή με ανασκολοπισμό σαν τον Αθανάσιο Διάκο, που εν μέσω εξετάσεων και φροντιστηρίων έγραψε τις ακουστικές του εντυπώσεις στο AVSite και τόλμησε να μην μας αναφέρει... αυτά που αναφέρονται στο site της Halcro... Μάλιστα τον συγκρίνουμε με επαγγελματίες ριβιούερς που πληρώνονται για να γράφουν και γράφουν και μ@λακίες.

Πιθανολογώ πως, το γεγονός ότι το σύστημά του είναι καλύτερο από το 95% των συστημάτων αναφοράς που χρησιμοποιούν οι "πληρωμένοι" ριβιούερς, το ότι έχει και πέντε τεχνικές γνώσεις στο κεφάλι του, το ότι το κάνει για χόμπι και το προσφέρει δωρεάν, είναι θέματα που δεν απασχολούν κανέναν. Ιδίως δεν απασχολούν, αυτούς που δεν έστρωσαν ΠΟΤΕ τον κώλο τους κάτω για να γράψουν ένα κείμενο με σωστά Ελληνικά, μια παρουσίαση, ένα άρθρο σαν αυτά που φιλοξενούνται στις υποκατηγορίες της High End του AVSite. Μ@λάκες είναι να προσφέρουν;

...
Θέλω επίσης να τονίσω τέσσερα πολύ σημαντικά θέματα.
- Πρώτον, τα reviews καθώς και η αρθρογραφία του www.AVSite.gr, είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα που μπαίνουν πραγματικά στο μικροσκόπιο και συζητιούνται αναλόγως, καθώς η φύση του μέσου το επιτρέπει. Το επιβάλει θα έλεγα εγώ, διότι αυτή είναι η βασική δουλειά ενός σωστού τεχνικού αλλά και ενημερωτικού site. Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, (αν όχι όλοι), ότι αυτού του είδους η ενημέρωση και η διαδραστική ροή της πληροφορίας προς/με τους αναγνώστες, είναι το μέλλον της ενημέρωσης σε κάθε τομέα, πόσο μάλλον σε θέματα σαν κι αυτά που απασχολούν εμάς.

Ως μέλος της Δ.Ο. του site, προσκαλώ αλλά και ΠΡΟΚΑΛΩ και άλλους να πράξουν αναλόγως. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να βάλουν ένα κείμενο που μπορεί να σταθεί σε δημόσια θέα και είναι σε θέση (στα Ελληνικά: έχουν τα rxίδια) να δεχτούν ερωτήσεις, να απαντήσουν σε καλόβουλους ή κακόβουλους, ας προσέλθουν στην καρέκλα των βασανιστηρίων. Μπορεί το made by τάδε (που διάβασα πιο πάνω), να υποδεικνύει έναν επαγγελματία reviewer (που ειλικρινά δεν λέει απολύτως τίποτα σε πολύ κόσμο - μεταξύ αυτών κι εγώ), αλλά ένα επώνυμο post σε ένα forum σαν το δικό μας, υποδεικνύει έναν άνθρωπο που αγαπάει το χόμπι, θέλει να προσφέρει πραγματικά χωρίς ανταλλάγματα, έχει το θάρρος της γνώμης του αλλά έχει και το υπόβαθρο να την υποστηρίξει αναλόγως. Ένα άρθρο σε ένα έντυπο, πολλοί θα το διαβάσουν, λίγοι θα το καταλάβουν και ακόμη λιγότεροι είναι σε θέση να το... ξεψαχνίσουν. Κοινώς είναι παιχνίδι με σχεδόν μηδενικό ρίσκο, εν αντιθέσει με... το AVSite, όπου τον λόγο μπορεί να πάρει άμεσα ο καθένας και να ζητήσει εξηγήσεις.

Θεωρώ ότι αυτήν την δύσκολη δουλειά, μπορούν να την κάνουν αρκετοί εδώ μέσα όπως και αρκετοί reviewers που γράφουν σε περιοδικά. Εδώ να σημειώσω, ότι ο Νίκος ο Κορακάκης, είναι από τους ελάχιστους εμπλεκόμενους στον χώρο των περιοδικών του audio, που έχει γράψει και εδώ μερικές αράδες με την ίδια σοβαρότητα που γράφει και στο περιοδικό που εργάζεται. Κοινώς, αυτό το παιδί δεν κωλώνει και το έχει αποδείξει.

Μην φοβάστε αγαπητοί χομπίστες, reviewers, αναγνώστες. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να γράφει επωνύμως και ιδίως ανοιχτά, να αναγκάζεται να συζητά με τους αναγνώστες τα άρθρα του ή τα review του. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να προσφέρει. Ούτως ή άλλως όμως, πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη μορφή ενημέρωσης, από ένα σημείο και μετά θα κρίνεται μονίμως ανεπαρκής και κάποτε θα πεθάνει.

- Δεύτερον, Νικόλα φιλαράκι μ', με τον ΠέτροMeni έχω πιεί καφέ και έχω ακούσει ηχεία, οπότε επιβεβαιώνω αφ' ενός την ύπαρξή του και αφ' ετέρου το γεγονός ότι δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση με τον χώρο. Νομίζω δε, ότι αν βρεθείτε από κοντά και ανταλλάξετε κανά δυό κουβέντες, θα ταιριάξουν και τα χνώτα σας.

- Τρίτον, Μιχάλη διαβολάκο μας, εδώ είναι ένα αμιγώς χομπίστικο φόρουμ που έχει την μεγάλη τύχη να έχει στους κόλπους του κάποιους εμπλεκόμενους με τον χώρο. Αυτό δίνει "ουσία" στο site, γιατί βρίσκουμε ευκολότερα μηχανές προς ακρόαση, επίδειξη, review ή ακρόαση. Πρέπει να το δεις πολύ καλοπροαίρετα αυτό γιατί ακριβώς έτσι είναι. Αν δεν τα είχαμε αυτά, θα ήμασταν... άλλο ένα φόρουμ. Θα ήταν ευτύχημα, αν και άλλοι επαγγελματίες του χώρου μας δάνειζαν συσκευές, για να τις ακούσουμε, να τις μελετήσουμε και να τις παρουσιάσουμε. Κατανοώ τους φόβους τους, αλλά this is life και στο κάτω κάτω της γραφής, αν εμπιστεύεται κάποιος τόσο πολύ το προϊόν του δεν έχει παρά να το δώσει στον Κόγια και τον κάθε Κόγια για να το μελετήσει και να εκθέσει τις απόψεις του δημοσίως. Αρκεί να μη έχει κολλήματα του τύπου: το δικό μου είναι το καλύτερο του πλανήτη...

- Τέταρτον και σημαντικότερον, θα σας παρακαλέσω όταν θέλετε να μαλώσετε, να με ειδοποιείτε ώστε να μην λείπω σε πολυήμερο ταξίδι, ούτως ώστε να έχω την ευκαιρία να ρίξω κι εγώ άμεσα κανένα μπινελίκι, ένα infraction, ένα ban ρε παιδάκι μου. :137:

...

Reaction score
3.580
g.kar, γιατί τα δέκα πρώτα βατ; Είναι τόσο σημαντικό…
Τα πρώτα 10 watts είναι καθοριστικά, τουλάχιστον για τους κάτωθι λόγους:

1. Σε έναν τρανσιστοράτο ενισχυτή, τα ενεργά στάδια ενίσχυσης τάσης έχουν από μόνα τους αυτή τη μικρή δυνατότητα ισχύος (5-10W). Aν δηλαδή τα συνδέαμε απευθείας στην έξοδο του ενισχυτή μας, παρακάμπτοντας το τελικό στάδιο ενίσχυσης ρεύματος, θα απέδιδαν 5-10W RMS σε ωμικο φορτίο 8Ω.
Συνεπώς όταν αναφερόμαστε σε στοιχεία ποιότητας ενός ενισχυτή, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πρώτα στάδια ενίσχυσης της τάσης είναι εκείνα που καθορίζουν την τελική ηχητική ποιότητα ενός ενισχυτή σε χαμηλές στάθμες ακρόασης.

2. Το τελικό στάδιο ενίσχυσης ρεύματος είναι πλέον παρομοιότητο σχεδόν σε όλους τους τρανσιτοράτους ενισχυτές. Η μοναδική διαφορά μεταξύ τους είναι το πλήθος και η ποιότητα των συμπληρωματικών τρανσίστορς εξόδου καθώς και η χαμηλή σύνθετη αντίσταση του τροφοδοτικού τους.

3. Η ονομαστική ισχύς ενός τροφοδοτικού (stand alone) από μόνη της δεν είναι αρκετή όταν αυτή ποτέ δεν αποδίδεται σε πραγματικό φορτίο. Συνεπώς οι τεράστιοι πυκνωτές είναι η εύκολη λύση για τον σχεδιαστή, αλλά δεν είναι και η μοναδική λύση. Τους τεράστιους πυκνωτές τροδοδοσίας τους έχουν μάθει πλέον να τους αναγνωρίζουν όλοι οι δοκιμαστές και θέλουν να τους βλέπουν στα μηχανήματα για να έχουν και κάτι τεχνικό να σχολιάζουν. Οταν όμως οι συνθήκες και η φιλοσοφία της σχεδίασης το απαιτεί, ο ικανότατος σχεδιαστής μπορεί να αποδώσει περισσότερη ενέργεια ανά μονάδα χρόνου στα ηχεία και μάλιστα με πολύ μικρότερους πυκνωτές της επιλογής του.

Reaction score
3.580
Για αυτό το λόγο ποτέ μην σχολιάζετε αρνητικά έναν ενισχυτή κρίνοντας από το μέγεθος και μόνο των πρώτων πυκνωτών της τροφοδοσίας του. Δεν βρίσκεται εδώ η μαγκιά του σχεδιαστή. Η μαγκιά της σχεδίασης είναι αλλού .
Ο βλάχος ξέρει μόνο να διαβάζει την τιμή των πυκνωτών σε μικροφαράντ.

Reaction score
0
Τα πρώτα 10 watts είναι καθοριστικά, τουλάχιστον για τους κάτωθι λόγους:

1. Σε έναν τρανσιστοράτο ενισχυτή, τα ενεργά στάδια ενίσχυσης τάσης έχουν από μόνα τους αυτή τη μικρή δυνατότητα ισχύος (5-10W). Aν δηλαδή τα συνδέαμε απευθείας στην έξοδο του ενισχυτή μας, παρακάμπτοντας το τελικό στάδιο ενίσχυσης ρεύματος, θα απέδιδαν 5-10W RMS σε ωμικο φορτίο 8Ω.
Συνεπώς όταν αναφερόμαστε σε στοιχεία ποιότητας ενός ενισχυτή, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πρώτα στάδια ενίσχυσης της τάσης είναι εκείνα που καθορίζουν την τελική ηχητική ποιότητα ενός ενισχυτή σε χαμηλές στάθμες ακρόασης.

2. Το τελικό στάδιο ενίσχυσης ρεύματος είναι πλέον παρομοιότητο σχεδόν σε όλους τους τρανσιτοράτους ενισχυτές. Η μοναδική διαφορά μεταξύ τους είναι το πλήθος και η ποιότητα των συμπληρωματικών τρανσίστορς εξόδου καθώς και η χαμηλή σύνθετη αντίσταση του τροφοδοτικού τους.

3. Η ονομαστική ισχύς ενός τροφοδοτικού (stand alone) από μόνη της δεν είναι αρκετή όταν αυτή ποτέ δεν αποδίδεται σε πραγματικό φορτίο. Συνεπώς οι τεράστιοι πυκνωτές είναι η εύκολη λύση για τον σχεδιαστή, αλλά δεν είναι και η μοναδική λύση. Τους τεράστιους πυκνωτές τροδοδοσίας τους έχουν μάθει πλέον να τους αναγνωρίζουν όλοι οι δοκιμαστές και θέλουν να τους βλέπουν στα μηχανήματα για να έχουν και κάτι τεχνικό να σχολιάζουν. Οταν όμως οι συνθήκες και η φιλοσοφία της σχεδίασης το απαιτεί, ο ικανότατος σχεδιαστής μπορεί να αποδώσει περισσότερη ενέργεια ανά μονάδα χρόνου στα ηχεία και μάλιστα με πολύ μικρότερους πυκνωτές της επιλογής του.
+10000000000

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ????????

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ....ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ!

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ (ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ HIGH FIDELITY),ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ.

G.KAR. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟΣ.

ΕΥΓΕ

:444:

Reaction score
0
Ο βλάχος ξέρει μόνο να διαβάζει την τιμή των πυκνωτών σε μικροφαράντ.

ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ......!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" Η ΜΠΑΛΑ.....

Reaction score
4
Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

-OFF TOPIC-

Όταν πρωτο-μπήκα στο site και διάβαζα διάφορα μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά και η γλώσσα που χρησιμοποιούν μερικοί εδώ μέσα. Δεν το είχα δει στα άλλα fora που συμμετείχα στο παρελθόν. Μετά όμως κατάλαβα ότι κάτι συνηθισμένο στον κύκλο του Hi-End και δυστυχώς περνά και εδώ μέσα.
Αυτοσεβασμός, ευγένεια, τρόποι συμπεριφοράς, αξιοπρέπεια, . . . και όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την αξία ενός ανθρώπου, απουσιάζουν στον "κύκλο" αυτό.
O λόγος ;
Ποιανού είναι μεγαλύτερη και από τώρα και η ποιο βαριά :131:
Τίτλοι, μαγκιά, "ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε ;", "από τι ακούς ;", συνεργασίες, εμπόριο, "φιλίες", έχθρες, ....... και ουσία λίγη.

Οι κωλοτούμπες* έχουν αποκτήσει νέα διάσταση από τους διαγωνιζόμενους.
Καθίστε και απολαύστε τους, αντί να απαντάτε σε κακοήθειες και να χαλάτε την υγεία σας.

Όλα αυτά τα γράφω για να πω σε μερικούς να "ωριμάσουν" και να μην δίνουν σημασία στα λεγόμενα του καθένα.
Οι νέοι στην παρέα δικαιολογούνται αλλά να την πατάνε και οι παλαιοί που τα γνωρίζουν ;;;;;
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται από την συμπεριφορά του εδώ, δεν χρειάζονται όρκοι και αποδείξεις !

Reaction score
10
Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο το Βασιλη.

Ειλικρινα δεν ειχα καμια προθεση να τον θιξω προσωπικα. Τα κινητρα μου ηταν αλλα.

Ισως να μην εξεφρασα σωστα αυτα που ηθελα να πω.

Το ξερω οτι η δουλεια που κανει για αυτο το site ειναι ανεκτιμητη, εις βαρος του προσωπικου του χρονου και χωρις καμια ανταποδωση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ειλικρινα δεν ειχα καμια προθεση να τον θιξω προσωπικα. Τα κινητρα μου ηταν αλλα.

Το ξερω οτι η δουλεια που κανει για αυτο το site ειναι ανεκτιμητη, εις βαρος του προσωπικου του χρονου και χωρις καμια ανταποδωση.
Μπράβο σου Μιχάλη, χίλια μπράβο. :607:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

:624:

Reaction score
23
Τσαντουλής Βασίλης Καθόλου ψυχραιμία!!!!!

Η ψυχραιμία και η ώρα, που πρέπει να ειπωθούν ορισμένα πράγματα, είναι θέμα επιλογής του καθενός. Ειδικά όταν αφορούν συντονιστή, στο μέτρο του δυνατού, ψιλο-επιβάλεται.

Εγώ δεν υιοθετώ τίποτα. Ο καθένας σε ένα φόρουμ – καφενείο με ελεύθερη συζήτηση από διαφορετικούς ανθρώπους και γνώστες, εκτίθεται και κρίνεται για τα λεγομενα του.

Για να τα κάνω ... δίφραγκα και να επικοινωνούμε: αν εγώ τα πάρω από ένα αντιπρόσωπο δεν αφορά το site, ούτε κανέναν άλλον. Και αυτό γιατί εδώ δεν είναι ούτε ο εργασιακός χώρος μου, ούτε περιμένω να καταξιωθούν οι όποιες γνώσεις μου μέσα από ένα χομπίστικο φόρουμ. Ο μόνος λόγος, που γίνεται αυτό, είναι καθαρά η παρέα και το χόμπι. Έτσι το αντιμετωπίζω, τουλάχιστον εγώ ως Μιχάλης.

Να δανειστώ και κάτι, που έγγραψε ο Timbre και έχει απόλυτο δίκιο.
Timpre: Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται από την συμπεριφορά του εδώ, δεν χρειάζονται όρκοι και αποδείξεις !

Όσο για την θέση του συντονιστή, την έχω χώσει την καρέκλα στο κ@λο ορισμένων παλαιότερα και είναι στην διάθεση του καθένα να την βγάλω και να την τοποθετήσω καταλλήλως, όποτε χρειαστεί.

Ο μόνος λόγος, που είμαι συντονιστής αυτή την στιγμή, είναι για να μην έχει να μου κοπανάει ο Καφάτος ότι σε μια δεδομένη στιγμή δεν πήγα μαζί του. Έτσι και αλλιώς γράφω μερικές κοτσάνες, που και που, οπότε κάνω και τον συντονιστή στον Hi Endo-καφενέ. Έτσι για να πληρώνω και το αντίτιμο του καφέ. Το τσάμπα πέθανε.

Για την ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ τώρα. Για το πως πρέπει να μετριέται ένα μηχάνημα, με τι σύστημα αναφοράς κρίνεται μια συσκευή, περί γραφιάδων η μη κλπ. Εντός της ημέρας θα απαντήσω, για να δούμε αν θα περάσω το μάθημα.

Η άποψη μου ταυτίζεται με του g. kar, ούτως η άλλως ήμασταν εχθες μαζί σε μια ακρόαση και το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε αρκετά. Θα συμπληρώσω και εγώ μερικά πραγματάκια, έτσι για να υπάρχει και μια άλλη άποψη και να γίνεται κουβέντα.

Υ.Γ. Οι θεάσεις είναι αυτή την στιγμή 3.631 πάμε καλά.
Κορακάκη άνοιξε και ένα θέμα για τις καντίνες με τα βρώμικα. Τι σύστημα πρέπει να διαθέτει ο σωστός ψήστης.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καθόλου ψυχραιμία!!!!!
Βάλλεται ελαφρά τη καρδία και μεθοδικά ένας χώρος που αν ήταν βρώμικος και αναξιόπιστος θα είχες αποφύγει να εμπλακείς σε αυτόν ενεργά και με αρμοδιότητες συντονιστικές!​

Εκτός αν υιοθετείς τα εις βάρος του site και εμού προαναφερθέντα οπότε..........​

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ​

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ

(ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ)

ZETA – STABILINUM

60 κάψουλεςτων 500mg​

Άδεια ΕΟΦ 70750/31-10-2007​

*Βελτιώνει τη διάθεση *Τονώνει το ανοσοποιητικό *Βοήθημα σταθερών αποφάσεων σε περιόδους άγχους​

ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ​

Το μόνο στην ελληνική αγορά με εκχύλισμα ζίζυφου, λακτοφερίνης και πεπτίδια κολλαγόνου ψαριού

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ​

Πεπτίδια κολλαγόνου ψαριού. Φυσικό προϊόν απόλυτα εύπεπτο, πλούσια πρωτεϊνούχα και αμινοξική πηγή. Χαρίζει ενέργεια, αίσθηση ευεξίας σε περιόδους στρες. Μαγνήσιο. Τονώνει την παραγωγή ενέργειας. Σε συνδυασμό με ασβέστιο και φώσφορο ενισχύει την ισορροπία των νευρικών λειτουργιών. Ζιζυφιά. Καταπολεμά την αϋπνία και το αίσθημα άγχους κατά τη διάρκεια της ημέρας .Θειαμίνη. Ενισχύει την ικανότητα συγκέντρωσης.
Gaba.(Γ αμινοβουτυρικό οξύ). Χαλαρωτικό. Μειώνει το άγχος ενισχύοντας την ανοσία στο στρες. L-Theanina. Αυξάνει τα επίπεδα GABΑ του εγκεφάλου και τον προστατεύει από νευροτοξικότητα. Κολεός. Ρυθμίζει τη διάθεση ασκώντας αντικαταθλιπτική δράση. Γλυκίνη. Αμινοξύ, πηγή κρεατίνης απαραίτητη στη μυϊκή λειτουργία. Γλυκίνη και ταυρίνη είναι συμπαράγοντα του gaba, που συμβάλλουν στη σταθεροποίηση της ηλεκτρικής δράσης του εγκεφάλου. Ταυρίνη. Αντιοξειδωτικό. Απαραίτητη στις λειτουργίες νευρικού και μυϊκού ιστού. Προφυλάσσει από άγχος και συνέπειες του στρες. N-acetil-L-tirosina. Ανεβάζει τη διάθεση σε περιόδους άγχους, κατάθλιψης ή αϋπνία. Λακτοφερίνη. Βοηθάει στην τροφοδοσία όλων των κυττάρων με οξυγόνο. Τονώνει το ανοσοποιητικό​

Τιμή 27,50 €

Παραγγελίες – Πωλήσεις​

ECO – HEALTHtel. 210 9769610 fax 210 9769681
e-mail [email protected] www.ecohealth.gr

Υπεύθυνος κυκλοφορίας MRFFORMULAS Παρασκευάζεται από ERVOZETASA​

Reaction score
4
Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Ξέχασες να βάλεις λινκ του aca βρε. :138:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos