- Reaction score
- 1
Σχετικά με τα κουραφέξαλα του κυρίου Μενιδιάτη περί εγκυρότητας των όσων γράφονται κλπ κλπ, ειλικρινά βαριέμαι να αρθρώσω έστω και μια λέξη. Η άποψη που θα σχηματίσει ο συγκεκριμένος κύριος (αν υπάρχει) μου είναι πλέον αδιάφορη. Έτσι και αλλιώς μου ήταν αδιάφορος από την πρώτη στιγμή που διάβασα το γράμμα του, παρόλα αυτά όμως προσπάθησα να του εξηγήσω κάτι που θα καταλάβαινε και ένα μικρό παιδί. Δυστυχώς όμως απέτυχα. Αλλά δεν βαριέστε... την ικανοποίηση την αντλώ από χιλιάδες αναγνώστες και από πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς high end κοινότητας που σε καθημερινή βάση μου εκφράζουν την εκτίμηση τους. Εμένα αυτό μου αρκεί.
Πέρα από αυτό, οφείλω να ανεβάσω την φωτογραφία του Edge G3 που δοκίμασα, η οποία έχει δύο σημαντικές διαφορές από αυτή που ανεβάσατε εσείς. Και για μαντέψτε που βρίσκονται οι διαφορές;;; Να το πάρει το ποτάμι;;; Άντε να το πάρει. Λοιπόν, οι διαφορές εντοπίζονται στους πυκνωτέέέέέές. Οι "δικοί μου" γράφανε 6800.
Υ.Γ.: Καφάτε τρελόπαιδο, μου φαίνεται ότι πρέπει να μου δώσεις βραβείο. Κάθε φορά που ανοίγω θέμα, γίνεται της πουτ@n@$. Το περίεργο δε, είναι ότι όλοι οι τσαμπουκάδες ξεκινάνε κάθε χρόνο περίπου στις αρχές του Ιουνίου και διαρκούν μέχρι και την λήξη του καλοκαιριού, όπου τότε όλοι αποφασίζουμε να σοβαρευτούμε.
Πέρα από αυτό, οφείλω να ανεβάσω την φωτογραφία του Edge G3 που δοκίμασα, η οποία έχει δύο σημαντικές διαφορές από αυτή που ανεβάσατε εσείς. Και για μαντέψτε που βρίσκονται οι διαφορές;;; Να το πάρει το ποτάμι;;; Άντε να το πάρει. Λοιπόν, οι διαφορές εντοπίζονται στους πυκνωτέέέέέές. Οι "δικοί μου" γράφανε 6800.

Υ.Γ.: Καφάτε τρελόπαιδο, μου φαίνεται ότι πρέπει να μου δώσεις βραβείο. Κάθε φορά που ανοίγω θέμα, γίνεται της πουτ@n@$. Το περίεργο δε, είναι ότι όλοι οι τσαμπουκάδες ξεκινάνε κάθε χρόνο περίπου στις αρχές του Ιουνίου και διαρκούν μέχρι και την λήξη του καλοκαιριού, όπου τότε όλοι αποφασίζουμε να σοβαρευτούμε.