Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Status
Not open for further replies.

Reaction score
23
Ευτυχώς, που μου την έβαλες μικρή, αλλιώς θα πληγωνόμουνα και εγώ.

Θα έχανα το χιούμορ μου.

Θέλεις να γίνει διπλωματικό επεισόδιο με τον Κανακάκη; Να με παίρνει κάθε 10 λεπτά τηλ. και να μου ζητάει τη Ηρώ.

Δεν είσαι εντάξει. Άσε, που τώρα είμαι 10 κιλά λιγότερο από την φωτογραφία.

Όταν θα είμαι έτοιμος, θα έρθω να σου ποζάρω! Τώρα μεταξύ μας σαν φωτογράφος δεν λες και πολλά πράγματα.

Reaction score
10
Δολοφονακη απαιτω να μου πεις τωρα που και ποτε

φωτογραφηθηκες με τη κοπελα μου?:116:

Δεν εισαι να σε αφηνουμε μονο σου καθολου....:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Tελικα μπορει ο τιτλος του τοπικ να αφορα τους rewiers στο τελος ομως ολοι μας θα μαθουμε
οτ騨....Ο νεος συντονιστης μας εχει χασει 10 ολοκληρα κιλα,στον φιλο Κογια αρεσουν τα βερυκοκα,η Ηρω ειναι η γυναικα κλειδι στην υποθεση,ο Καφατος χορευε στα ποδια του τοv Νικολακι,o Sκαλουμπακας πρεπει να παρει αλλη φωτογραφικη μηχανη και τελος ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΡΤΕΛ ΟΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΜΕΓΑΛΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟREWIERS KAI YΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
δεν ερχεσαι ρε Βλασση να δουμε τον νεο προ της Μαραντζ;
παμε βρε Θανασαρα παρεα??????Ο Καφατος θα εχει και φουα γκρα ντενγκραντε !!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
εγω ειμαι μεσα φιλε μια και με ενδιαφερει και μενα το

μηχανακι
Στειλε μου κανενα τηλ. σου με πιεμι να τα πουμε μαστορα.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κό

Η υπομονή έχει και τα όρια της!!!!
Ο Προεδρος Σκαλουμπακας ειναι

πασιγνωστος για τους καυγαδες του

και τις σχεσεις του με τις ιντερνετικες

κοινοτητες.

Φημολογειται οτι ο μονος λογος

που τον ανεχονται ακομη και

τα μελη του ACA ειναι γιατι

ως αργοσχολος μπορει να

διεκπεραιωσει καποιες δουλειες.

Ειναι ανοησια να ασχολειται

καποιος μαζι του το ιδιο

προτεινω και για εσας.

Εντουτοις σε μερικα θεματα

μαλλον έχει δικιο.

Φανταστειτε να γραφαμε ολοι

ετσι οπως γραφετε εσεις.Εχω την

εντυπωση οτι το κάνετε επιτηδες

για να διαφερουν τα κειμενα σας

απο αυτα του σωρου, δηλαδη ων υπολοιπων

μελων.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν

ξερετε οτι δεν χρειαζεται να

πατατε το enter μετα απο τρεις

λεξεις και οτι δεν αφηνουμε κενα

αναμεσα στις γραμμες.

Μπορειτε να δειτε

πως γραφουν μερικοι αλλοι εδω για

παραδειγμα ο Κος Κώστας Κόγιας

ο Κος Νικος Τσαρουχας ο Κος Χουρμουζιαδης

Βασιλης ο Κος Μπλατσιος Σπυρος

η ο άρτι αφιχθεις Κος Γυζης των

οποιων τα κειμενα ειναι

παντα πολυ προσεγμενα.

Ειναι εξαιρετικα ασκημο το κειμενο

γραμμενο με αυτον τον τροπο

και βγαζει καποια αναγκη για

αυτοπροβολη.

Προσεξτε το.

vas

Reaction score
0
Μην φοβάσαι κούκλα μου, δεν σου παίρνω το παιχνίδι σου. Είναι καλύτερα εκεί που το έχεις... στα ζεστά. Ααα και αν ποτέ ξεμείνεις από δουλειά... ρε συ στείλε ένα βιογραφικό σε αυτή τη διεύθυνση, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Υ.Γ.: Καφάτε τρελό αγόρι, μετά και από αυτό το μήνυμα, περιμένω ποσοστά από το AVSite :135:, καθώς υπολογίζω τις θεάσεις να ξεπεράσουν πολύ σύντομα τις 10000.
Νίκο Κορακάκη, φυσιογνωμικά έχουμε γνωριστεί παλαιότερα και έχουμε ανταλλάξει και 5 κουβέντες. Δεν νομίζω ότι με θυμάσαι, εκτός να πέρασες από κάποια συνάντηση το τελευταίο καιρό στου Καραβίττη και εγώ δεν σε είδα.

Η έκφραση μου σχετικά με το δάχτυλο μπορεί να ήταν ενοχλητική αλλά ήθελα μόνο να είναι απλά δηκτική, για μια έκφραση φουσκωμένη και ίσως αλαζονική σχετικά με την εκτίμηση στο πρόσωπο σου των κατασκευαστών κλπ. Για την εκτίμηση των αναγνωστών δεν έχω κάτι να πω παρά το ότι είμαι και εγώ αναγνώστης του περιοδικού και εκτιμώ την προσπάθεια του.

Από το περιοδικό έχω περάσει δυο τρεις φορές και πιθανά θα ξαναπεράσω και στο μέλλον. Εξάλλου μένω δυο τρία τετράγωνα πιο πέρα. Επίσης ξέρουμε και οι δύο κοινούς ανθρώπους. Κάποια στιγμή που θα περάσω για καφέ θα δεις και μόνος σου ότι έχεις αντιδράσει λάθος και απλά θίγεις τον εαυτό σου και το περιοδικό.

Από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας στο χώρο, επώνυμος, ακόμα και γνωστός φυσιογνωμικά σε αρκετό κόσμο νομίζω ότι με τέτοιες απαντήσεις και στάση αδικείς τον εαυτό σου και πιθανά και το έντυπο στο οποίο γράφεις.

Αν εντούτοις επιμένεις για τα παραπάνω και το ενδιαφέρον σου για τη μελλοντική μου επαγγελματική τύχη, τότε δεν έχω αντίρρηση να σου φέρω το βιογραφικό μου προσωπικά και να δούμε επιτόπου και πως θα πάει και το interview. Αν έχεις περιέργεια για τα «προσόντα» μου. Ενδεικτικά πάντως από ότι έχω δει δεν είμαι του χεριού σου.

Τα χαιρετίσματα μου στο Μαρκουλή και στο Παναγόπουλο καθώς και στην πολύ γλυκιά και εξυπηρετική κοπέλα στη reception(ξεχνάω το όνομα της)

Φιλικά, παρ όλα αυτά
Βασίλης

Reaction score
8
Ο Προεδρος Σκαλουμπακας ειναι

πασιγνωστος για τους καυγαδες του

και τις σχεσεις του με τις ιντερνετικες

κοινοτητες.

Φημολογειται οτι ο μονος λογος

που τον ανεχονται ακομη και

τα μελη του ACA ειναι γιατι

ως αργοσχολος μπορει να

διεκπεραιωσει καποιες δουλειες.

Ειναι ανοησια να ασχολειται

καποιος μαζι του το ιδιο

προτεινω και για εσας.

Εντουτοις σε μερικα θεματα

μαλλον έχει δικιο.

Φανταστειτε να γραφαμε ολοι

ετσι οπως γραφετε εσεις.Εχω την

εντυπωση οτι το κάνετε επιτηδες

για να διαφερουν τα κειμενα σας

απο αυτα του σωρου, δηλαδη ων υπολοιπων

μελων.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν

ξερετε οτι δεν χρειαζεται να

πατατε το enter μετα απο τρεις

λεξεις και οτι δεν αφηνουμε κενα

αναμεσα στις γραμμες.

Μπορειτε να δειτε

πως γραφουν μερικοι αλλοι εδω για

παραδειγμα ο Κος Κώστας Κόγιας

ο Κος Νικος Τσαρουχας ο Κος Χουρμουζιαδης

Βασιλης ο Κος Μπλατσιος Σπυρος

η ο άρτι αφιχθεις Κος Γυζης των

οποιων τα κειμενα ειναι

παντα πολυ προσεγμενα.

Ειναι εξαιρετικα ασκημο το κειμενο

γραμμενο με αυτον τον τροπο

και βγαζει καποια αναγκη για

αυτοπροβολη.

Προσεξτε το.
Δεν θα διαφωνησω οτι σε αυτα που γραφεις εχεις δικιο, με καποιες παρατηρησεις. Ας παρουμε παραδειγμα τον τροπο γραφης του κ. Τσαντουλη και ας τον συγκρινουμε πχ. με τον δικο μου. Αν αναλυσουμε τα ποστ μου, θα δεις οτι ενα μικρο μερος αναφερεται στην ουσια του χομπι μας που ειναι ο ηχος και τα υπολοιπα σε πλακες σχολια κουτσομπολια κ.λπ., που για μενα ειναι επισης σημαντικα γιατι με βοηθουν να περναω ευχαριστα καποιες ωρες μου. Ο κ. Τσαντουλης γραφει μονον οταν ειναι κατι το σημαντικο και αφορα το χομπυ και ως εκ τουτου ο διαφορετικος τροπος γραφης δικαιολογειται τοσο απο την σοβαροτητα των θεματων, οσο και απο την συμπιεσμενη μορφη των συμπερασματων του, μια και αρκειται σε χαρακτηρισμους συντομους π.χ η στερεοφωνικη εικονα ηταν πολυ καλη και οχι αναλυσεις του στυλ απλωνοταν πλαγια πανω κατω εξω απο το σπιτι, ησουν μεσα πιο μπροστα πιο πισω απ την ορχηστρα κ.λπ., χωρις αυτος ο τροπος να ειναι κατακριτεος αεφαλως.
Ετσι λοιπον εκτος απο προσωπικος τροπος γραφης που τον χαρακτηριζει, εχει και πρακτικο λογο προσελκυσης του αναγνωστη στην ουσια των συμπερασματων του..

Reaction score
19
Μα είναι δυνατόν να κατακρίνουμε (και όχι κρίνουμε) έναν άνθρωπο που μας κάνει τη χάρη να γράφει για κάτι που άκουσε;

Ρε τσίπηδες, δεν τον πληρώνετε για να κάνει αυτό που κάνει και έχετε και απαιτήσεις από το άτομό του; Άμα ο καθένας θέλει ιδιαίτερο στυλάκι γραφής, να σας ανοίξει ένα λογαριασμό ο άνθρωπος να του βάζετε λεφτά και να του παραγγέλνετε κείμενα.

Άκου ρε απαιτήσεις.

Reaction score
1
Σου απαντάω λεπτομερώς σε κάθε μια παράγραφο.

Νίκο Κορακάκη, φυσιογνωμικά έχουμε γνωριστεί παλαιότερα και έχουμε ανταλλάξει και 5 κουβέντες. Δεν νομίζω ότι με θυμάσαι, εκτός να πέρασες από κάποια συνάντηση το τελευταίο καιρό στου Καραβίττη και εγώ δεν σε είδα.
Στην ζωή μου, έτυχε να ξέρω μόνο δύο άτομα που τα αποκαλούσαν vas. Ο πρώτος ήταν ο Μπορμπόκης όταν έπαιζε στη Sheffield United και ο δεύτερος ο vas vas όταν έπαιζε στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια. Επίσης, το όνομα Καραβίττης δεν μου λέει τίποτα. Συνεχίζω να μην σε θυμάμαι

Reaction score
1
Η έκφραση μου σχετικά με το δάχτυλο μπορεί να ήταν ενοχλητική αλλά ήθελα μόνο να είναι απλά δηκτική, για μια έκφραση φουσκωμένη και ίσως αλαζονική σχετικά με την εκτίμηση στο πρόσωπο σου των κατασκευαστών κλπ.
Γι' αυτό και εισέπραξες την ανάλογη απάντηση. Το ερώτημα είναι, αν έβγαινες με το ονοματεπώνυμο σου, θα είχες τα κότσια να γράψεις κάτι τέτοιο σε εμένα και πόσο μάλλον όλες αυτές τις προκλητικές διατυπώσεις στα υπόλοιπα μέλη του forum;;;

Reaction score
1
Για την εκτίμηση των αναγνωστών δεν έχω κάτι να πω παρά το ότι είμαι και εγώ αναγνώστης του περιοδικού και εκτιμώ την προσπάθεια του.
Σε ευχαριστούμε πολύ. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σου το ανταποδώσουμε.

Reaction score
1
Από το περιοδικό έχω περάσει δυο τρεις φορές και πιθανά θα ξαναπεράσω και στο μέλλον. Εξάλλου μένω δυο τρία τετράγωνα πιο πέρα. Επίσης ξέρουμε και οι δύο κοινούς ανθρώπους. Κάποια στιγμή που θα περάσω για καφέ θα δεις και μόνος σου ότι έχεις αντιδράσει λάθος και απλά θίγεις τον εαυτό σου και το περιοδικό.
Πρώτων, εγώ δεν εργάζομαι στο περιοδικό, οπότε δεν νομίζω να με πετύχεις για καφέ. Αυτό που κάνω το κάνω από μεγάλη αγάπη για το hobby. Δεύτερον, η αντίδραση μου στο μήνυμα σου ήταν αυτό που σου άρμοζε plus λίγη δόση πρόκλησης και προσβολής, για τον απλούστατο λόγο του ότι πίσω από το vas μπορεί να κρύβεται ο οποιοσδήποτε. Επειδή λοιπόν σιχαίνομαι την θρασύδειλη ανωνυμία, γίνομαι λίγο πιο επιθετικός και προσβλητικός με τους τυπάδες που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα.

Reaction score
1
Από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας στο χώρο, επώνυμος, ακόμα και γνωστός φυσιογνωμικά σε αρκετό κόσμο νομίζω ότι με τέτοιες απαντήσεις και στάση αδικείς τον εαυτό σου και πιθανά και το έντυπο στο οποίο γράφεις.
Αγαπητέ φίλε όποιος και να είσαι, το ότι γράφω σε ένα περιοδικό, δεν μου στερεί το δικαίωμα, ούτε να συμμετέχω στα forum, ούτε να δημοσιεύω αγγελίες μηχανημάτων, ούτε να γράφω και να εκφράζομαι όπως κρίνω ανά περίσταση. Αν η κρίση μου και η δράση μου είναι λανθασμένη, τότε το περιοδικό μπορεί να λάβει τα μέτρα του. Πίστεψε με όμως, ότι μέχρι στιγμή δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πολύ απλά ανταπέδιδα ευγένεια και σεβασμό, σε όλα τα επώνυμα μέλη, ακόμα και σε αυτά που μερικές φορές με προσέβαλαν. Τα μηνύματα μου είναι όλα στην διάθεση σου.

Reaction score
1
Αν εντούτοις επιμένεις για τα παραπάνω και το ενδιαφέρον σου για τη μελλοντική μου επαγγελματική τύχη, τότε δεν έχω αντίρρηση να σου φέρω το βιογραφικό μου προσωπικά και να δούμε επιτόπου και πως θα πάει και το interview. Αν έχεις περιέργεια για τα «προσόντα» μου. Ενδεικτικά πάντως από ότι έχω δει δεν είμαι του χεριού σου.
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την τελευταία σου παράγραφο. Πάντως, αν αυτό είναι μια πρόκληση... μετά χαράς αγαπητέ να δούμε ότι γουστάρεις, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μόνο έχε και στο νου σου ότι τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp