Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?
Τι πεταγεσαι σα τη τσουτσου?

Α.....και με την ευκαιρια....

3 φορες τη μερα, μετα το φαγητο..

Για τον φιλο cosmarpan....μετα ομως απο τη θεραπεια για τον καθαρισμο των αυτιων του.

STEVE WINWOOD - NIGHT TRAIN (1980)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
:lolsign:
Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?
Τι πεταγεσαι σα τη τσουτσου?

Α.....και με την ευκαιρια....

3 φορες τη μερα, μετα το φαγητο..

AOR χλαπατσα για παντελως τελειωμένες καταστασεις, ρεματα ΜΙΧΑ.:lol:
Λοιπον εχουμε και λεμε. Συμπερασματα, τρως 3 φορες την ημερα, κανεις μπατονετες επισης 3 φορες την ημερα (γιατι τοσο πολυ κερι ρε φιλε μελισσα εισαι?) :lolsign:, ώστε να μπορεις, εστω και δυσκολα όπως λες, να ξεχωρισεις ποια από τις 2 εκτελεσεις είναι η καλυτερη.
Σε προτείνω ανπιφυλακτα DJ στο πλοιο της αγαπης η στο κεντρικο μπαρ του λομπι του Μεγαλη Βρετανια.:lolsign:

Reaction score
6.582
:lolsign:

AOR χλαπατσα για παντελως τελειωμένες καταστασεις, ρεματα ΜΙΧΑ.:lol:
Λοιπον εχουμε και λεμε. Συμπερασματα, τρως 3 φορες την ημερα, κανεις μπατονετες επισης 3 φορες την ημερα (γιατι τοσο πολυ κερι ρε φιλε μελισσα εισαι?) :lolsign:, ώστε να μπορεις, εστω και δυσκολα όπως λες, να ξεχωρισεις ποια από τις 2 εκτελεσεις είναι η καλυτερη.
Σε προτείνω ανπιφυλακτα DJ στο πλοιο της αγαπης η στο κεντρικο μπαρ του λομπι του Μεγαλη Βρετανια.:lolsign:
Kοιτα. Πλακα πλακα καθε πραμα στο καιρο του...κλπ κλπ.
Ο Steve Widwood υπηρξε μεγαλη μορφη και με Spencer Davis Group, και με Traffic και με Blind Faith, κλπ κλπ.
Οκ μετα απο ολα αυτα ηταν για μουσικη εστιατοριου ψιλοσυμφωνω.
Και ο Cocker το ιδιο οκ.
Εχουν πει ομως κομματαρες και οι δυο οταν ηταν νεανισκοι.
Π.Χ (προ Χριστου)
Αξεπεραστη διασκευη αυτο.

JOE COCKER - DON'T LET ME BE MISUNDERSTOOD (1969)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Prime Movers - Matter of Time from compilation LP "Nobody Gets On The Guest-List!" (1984) exclusive track

Οι καταπληκτικοι Βοστονεζοι Prime Movers, εβγαλαν ένα φανταστικο mini-LP, 1 single κι αυτή την καταπληκτικη power pop κοματαρα exclusively για την παραπανω συλλογη με Βοστονεζικες μπαντες από την Throbbing Lobster. 5 views στο ΥΤ, ελεος. :headbang:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Turbines - I Get Excited from compilation LP "Nobody Gets On The Guest-List!" (1984) exclusive track

Άλλη μια κοματαρα από την ιδια συλλογη, exclusive track και αυτό, δεν το παιζουν πουθενα αλλου. Ονομα και πραγμα, τουρμπινοκινητο ροκ'ν'ρολ με πολύ τσαγανο, αψογο παιξιμο, art διαθεση και μια ερμηνεια του τραγουδιστη για Oscar, δεν καταλαβαινει τιποτα το παλληκαρι.
ΜΙΧΑ και τα 2 για παρτυ σου μωρο μου παρεξηγιαρικο :lolsign:

Reaction score
6.582
Turbines - I Get Excited from compilation LP "Nobody Gets On The Guest-List!" (1984) exclusive track

Άλλη μια κοματαρα από την ιδια συλλογη, exclusive track και αυτό, δεν το παιζουν πουθενα αλλου. Ονομα και πραγμα, τουρμπινοκινητο ροκ'ν'ρολ με πολύ τσαγανο, αψογο παιξιμο, art διαθεση και μια ερμηνεια του τραγουδιστη για Oscar, δεν καταλαβαινει τιποτα το παλληκαρι.
ΜΙΧΑ και τα 2 για παρτυ σου μωρο μου παρεξηγιαρικο :lolsign:
Ωραια και τα δυο Κωστα θενξ.
Ποιο πολυ με αρεσε το κομματι των Prime Movers.
Και απο εμενα ενα για cosmarpan και Σταθη και Χριστιανα και για ολους τους freaks που κανουν εκπομπες εδω.
Απο τον πρωτο δισκο των Pretenders, που εκεινη την εποχη κατι ελεγαν.

PRETENDERS - THE WAIT (1979)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
:lolsign:Johnny Carbonaras - Mexicanski from LP "Johnny Carbonaras" (2014)

Κρίση τελος! Γι'αυτο λοιπόν πάμε να αποσυμφόρησουμε λιγο την κατάσταση με λιγο καλο σερφ και να χαβαλεδιασουμε με τον απίθανο Johnny Carbonara κι ενα κοματι απο το περσινό ομωνυμο διςκο του στην Green Makaroni records :lolsign::roflmao::lol::roflmao: Αθάνατη Σαλονικα

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Mε τα ακουστικά κάνεις δουλειές και πατινάζ;:roflmao:

Current 93 All The Pretty Little Horsies
Έχω ασύρματα βρε.
Εγώ οτι κάνω,το κάνω μετά μουσικής.

Να σου πω τώρα...
Τραγουδάρα έβαλες δε λέω,αλλά εγώ θέλω να κάνω δουλειές,
όχι να πέσω να κοιμηθώ.Κάτι πιο ξεσηκωτικό έχει το πρόγραμμα;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Έχω ασύρματα βρε.
Εγώ οτι κάνω,το κάνω μετά μουσικής.

Να σου πω τώρα...
Τραγουδάρα έβαλες δε λέω,αλλά εγώ θέλω να κάνω δουλειές,
όχι να πέσω να κοιμηθώ.Κάτι πιο ξεσηκωτικό έχει το πρόγραμμα;
A ωραία Χριστιάνα ,εδώ είναι και ραδιόφωνο και οτι ζητήσεις γίνεται το κατάλληλο για να κάνεις χορευτικά τις δουλειές σου και να γυαλίσεις και το παρκέ ειναι αυτό χα χα! :lolsign:

BOBBY O - she has a way 1982

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
A ωραία Χριστιάνα ,εδώ είναι και ραδιόφωνο και οτι ζητήσεις γίνεται το κατάλληλο για να κάνεις χορευτικά τις δουλειές σου και να γυαλίσεις και το παρκέ ειναι αυτό χα χα! :lolsign:

BOBBY O - she has a way 1982
Αυτά είναι...
:roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members