- Reaction score
- 63
Στο Baby Oh! ας πούμε!!!loukitsa Λαμπρου said:Όμως επειδή είμαι δίκαιη και υπέρ της ισότητας θα προτιμούσα μαγαζί που να καλύπτει προτιμήσεις και των 2 φύλων.![]()
![]()

Στο Baby Oh! ας πούμε!!!loukitsa Λαμπρου said:Όμως επειδή είμαι δίκαιη και υπέρ της ισότητας θα προτιμούσα μαγαζί που να καλύπτει προτιμήσεις και των 2 φύλων.![]()
![]()

Δεν το ξέρω αυτό,αλλά αν έχει αυτό που εννοώ, ναι συμφωνώDIMITRIS K. said:Στο Baby Oh! ας πούμε!!!loukitsa Λαμπρου said:Όμως επειδή είμαι δίκαιη και υπέρ της ισότητας θα προτιμούσα μαγαζί που να καλύπτει προτιμήσεις και των 2 φύλων.![]()
![]()
![]()
![]()
πούνε ο rdoherty να σε διδάξει ότι το "Baby Oh" γράφεται "Baby O"!!!!giotamike said:χμ....μάλλον εκεί έχει Babies και άνδρες που κάνουν...oh.!!
Το Oh είναι όμως η σωστή λέξη, μιάς και θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του ανδρός, ο οποίος αντικρίζοντας το γυμνο του έτερου φύλλου, διακατέχεται απο μία.....................dream_GR said:πούνε ο rdoherty να σε διδάξει ότι το "Baby Oh" γράφεται "Baby O"!!!!giotamike said:χμ....μάλλον εκεί έχει Babies και άνδρες που κάνουν...oh.!!![]()
![]()
![]()

Και όχι μόνο,αν περιέχεται και ανδρικό show!!DIMITRIS K. said:Το Oh είναι όμως η σωστή λέξη, μιάς και θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του ανδρός, ο οποίος αντικρίζοντας το γυμνο του έτερου φύλλου, διακατέχεται απο μία.....................dream_GR said:πούνε ο rdoherty να σε διδάξει ότι το "Baby Oh" γράφεται "Baby O"!!!!giotamike said:χμ....μάλλον εκεί έχει Babies και άνδρες που κάνουν...oh.!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει και ανδρικό σόου. Αλλά αφού βγούν οι γυναίκες και μετά!!!loukitsa Λαμπρου said:Και όχι μόνο,αν περιέχεται και ανδρικό show!!DIMITRIS K. said:Το Oh είναι όμως η σωστή λέξη, μιάς και θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του ανδρός, ο οποίος αντικρίζοντας το γυμνο του έτερου φύλλου, διακατέχεται απο μία.....................dream_GR said:πούνε ο rdoherty να σε διδάξει ότι το "Baby Oh" γράφεται "Baby O"!!!!giotamike said:χμ....μάλλον εκεί έχει Babies και άνδρες που κάνουν...oh.!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

:mrgreen: :mrgreen:Που εισαι ρε Johnny?JohnnyWalker said:Και για όλα αυτά ξέρεις ποιος φταίει; (ένας φίλος σου με γκρίζα μαλλιά)
Αυτός μην δει άλλον άντρα να πλησιάζει γυναίκα - κάτι παθαίνει....
Νίκο δυστηχώς βρίσκομαι πολύ μακριά και αυτό μάλλον πρέπει να είναι πάλι δουλειά του φίλου σου με τα γκρίζα μαλλιά για να έχει ελεύθερο το πεδίο δράσης. Έτσι ενέργησε κατάλληλα και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του AVsite με έστειλε να κάνω παρέα με τις μαύρες καλλονές 8).....στην Αφρική! Γι αυτό μια συμβουλή σας δίνω : πέρα από τα μυστικά με τους προβολείς (και ειδικά τους DLP - διότι έχει και προτιμήσεις ο κύριος με τα γκρίζα μαλλιά) μην συζητήσετε πότε μαζί του για θηλυκιά ύπαρξη! Την ΒΑΨΑΤΕ!![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν παραγνωριστήκαμε.Εχουμε περιθώρια ακόμη....NLS said:παραγνωριστήκατε τελικά ε
(ζηλεύω μάλλον)