Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Reaction score
63
loukitsa Λαμπρου said:
Όμως επειδή είμαι δίκαιη και υπέρ της ισότητας θα προτιμούσα μαγαζί που να καλύπτει προτιμήσεις και των 2 φύλων. :D :D
Στο Baby Oh! ας πούμε!!! :lol: :lol:

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
loukitsa Λαμπρου said:
Όμως επειδή είμαι δίκαιη και υπέρ της ισότητας θα προτιμούσα μαγαζί που να καλύπτει προτιμήσεις και των 2 φύλων. :D :D
Στο Baby Oh! ας πούμε!!! :lol: :lol:
Δεν το ξέρω αυτό,αλλά αν έχει αυτό που εννοώ, ναι συμφωνώ :D

Reaction score
63
dream_GR said:
giotamike said:
χμ....μάλλον εκεί έχει Babies και άνδρες που κάνουν...oh.!!
πούνε ο rdoherty να σε διδάξει ότι το "Baby Oh" γράφεται "Baby O"!!!! :p :p :p
Το Oh είναι όμως η σωστή λέξη, μιάς και θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του ανδρός, ο οποίος αντικρίζοντας το γυμνο του έτερου φύλλου, διακατέχεται απο μία..................... :lol: :lol:

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
dream_GR said:
giotamike said:
Το Oh είναι όμως η σωστή λέξη, μιάς και θέλει να εκφράσει τον θαυμασμό του ανδρός, ο οποίος αντικρίζοντας το γυμνο του έτερου φύλλου, διακατέχεται απο μία..................... :lol: :lol:
Και όχι μόνο,αν περιέχεται και ανδρικό show!!

Reaction score
63
loukitsa Λαμπρου said:
DIMITRIS K. said:
dream_GR said:
giotamike said:
Και όχι μόνο,αν περιέχεται και ανδρικό show!!
Έχει και ανδρικό σόου. Αλλά αφού βγούν οι γυναίκες και μετά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
13
Πάλι τα καταφέρατε και το τσακίσατε το topic :D

Κρίμα που δεν μπόρεσα να ειμαι και εγώ εκεί :(
Ας ελπίσουμε του χρόνου να το έχω κανονίσει έτσι και να είμαι μαζί σας διότι από ότι βλέπω και διαβάζω περάσατε άριστα :)

Reaction score
13
Και για όλα αυτά ξέρεις ποιος φταίει; (ένας φίλος σου με γκρίζα μαλλιά) :D
Αυτός μην δει άλλον άντρα να πλησιάζει γυναίκα - κάτι παθαίνει.... :D
Νίκο δυστηχώς βρίσκομαι πολύ μακριά και αυτό μάλλον πρέπει να είναι πάλι δουλειά του φίλου σου με τα γκρίζα μαλλιά για να έχει ελεύθερο το πεδίο δράσης. Έτσι ενέργησε κατάλληλα και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του AVsite με έστειλε να κάνω παρέα με τις μαύρες καλλονές 8).....στην Αφρική! Γι αυτό μια συμβουλή σας δίνω : πέρα από τα μυστικά με τους προβολείς (και ειδικά τους DLP - διότι έχει και προτιμήσεις ο κύριος με τα γκρίζα μαλλιά) μην συζητήσετε πότε μαζί του για θηλυκιά ύπαρξη! Την ΒΑΨΑΤΕ! :D :D :D :D

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
JohnnyWalker said:
Και για όλα αυτά ξέρεις ποιος φταίει; (ένας φίλος σου με γκρίζα μαλλιά) :D
Αυτός μην δει άλλον άντρα να πλησιάζει γυναίκα - κάτι παθαίνει.... :D
Νίκο δυστηχώς βρίσκομαι πολύ μακριά και αυτό μάλλον πρέπει να είναι πάλι δουλειά του φίλου σου με τα γκρίζα μαλλιά για να έχει ελεύθερο το πεδίο δράσης. Έτσι ενέργησε κατάλληλα και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του AVsite με έστειλε να κάνω παρέα με τις μαύρες καλλονές 8).....στην Αφρική! Γι αυτό μια συμβουλή σας δίνω : πέρα από τα μυστικά με τους προβολείς (και ειδικά τους DLP - διότι έχει και προτιμήσεις ο κύριος με τα γκρίζα μαλλιά) μην συζητήσετε πότε μαζί του για θηλυκιά ύπαρξη! Την ΒΑΨΑΤΕ! :D :D :D :D
Που εισαι ρε Johnny?
Τα μαλλια του φιλου μου δεν ειναι γκριζα.Ηταν .Τωρα λευκο της αγνοτητας ειναι το χρωμα!

Reaction score
0
Αν για το σχολιασμό του χρώματος του μαλλιού,ο Johny κινδυνεύει να πάει στη Μογγολία,ο λατρευτός μας σύντεκνος (ονόματα δε λέμε) με τόσο θάψιμο που δικαίως του έριξε που να κινδυνεύει να πάει άραγε?????
:?: :?: :?: :?: :?:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.261
Μα νομίζω πως τον έχει ήδη στείλει εκεί πολλάκις. Λεκτικά τουλάχιστον. :lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ