Γνωμη για ηχεια

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωμη για ηχεια

Κώστα ευχαριστώ ακόμα μια φορά !
Δεν νομίζω να προτιμήσω την λύση της εξωτερικής κάρτας ήχου, αφού η χρήση του πακέτου θα γίνεται 1-2 το πολύ 3 φορές ετησίως.
Σίγουρα θα προσπαθήσω να στερεώσω σωστά τα βύσματα και θα προσέξω και τα καλώδια ώστε να μην τραβηχθούν.
Όσον αφορά την ένταση του ήχου, η διαχείριση θα γίνεται απλά μέσω του φορητού ?

Reaction score
0

Με βοήθησες πολύ και σ ευχαριστώ για αυτό !
Αύριο κιόλας θα ψάξω στην ελληνική αγορά για τιμή κοντά στο Thomann 245€.
Μια πρώτη τιμή είδα και στο
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32367
στα 262€.Εάν γλυτώσω μτφ θα είμαι κερδισμένος.
Να είσαι καλά Κώστα !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.921

για αυτά δες και κατά Στόλα μεριά.

Reaction score
0

Ψάχνοντας σήμερα στις εταιρείες και συγκεκριμμένα στην Athens pro audio μιλησα με πωλητή και μου είπε να λάβω σοβαρά υπόψη μου το πιο κάτω πακέτο
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32599 + 2 βάσεις =500€

είναι οικονομικώτερο των ηχείων 2*262+βασεις 80+ καλώδια=650-700€
Πως θα το αξιολογούσατε sound dream team ??

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.921

προσωπικά δε το ξέρω καθόλου. Υποψιάζομαι ότι κάτι θα ξέρουν παραπάνω από μένα αυτοί που στο πρότειναν. Καλό θα ήταν, αν μπορείς, να το κάνεις ένα τεστ ντράιβ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ψάχνοντας σήμερα στις εταιρείες και συγκεκριμμένα στην Athens pro audio μιλησα με πωλητή και μου είπε να λάβω σοβαρά υπόψη μου το πιο κάτω πακέτο
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32599 + 2 βάσεις =500€

είναι οικονομικώτερο των ηχείων 2*262+βασεις 80+ καλώδια=650-700€
Πως θα το αξιολογούσατε sound dream team ??

Θα σου πρότεινα να περάσεις κι απο το
http://www.voltageonline.gr/
Εχει πολλά ηχεία ν ακούσεις και κάνει τιμές thomann.

Reaction score
0

Ευχαριστώ τον Κώστα και Κώστα που είχαν την καλωσύνη και απάντησαν και με την εμπειρία τους, με βοήθησαν να προσανατολισθώ στο τι ακριβώς (κατά την γνώμη μου), έπρεπε να πάρω...
Παρήγγειλα το σετ Alto OEX 400 και σύντομα θα σας πω εντυπώσεις.
Γιάννης

Reaction score
0

Λοιπόν επανέρχομια με γνώμη κι εντυπώσεις...:114:
Μια χαρά το σετάκι Alto OEX 400, φίλοι.Τα πήγε πολύ καλά κι αξιοπρεπώς !
Έπαιξα με το φορητό.Τα ηχεία πάνω σε τρίποδα.Γέμισε με ήχο ο κήπος άνετα και μάλιστα πληθωρικά θα έλεγα !
Βέβαια σε πολύ μεγάλες σκάλες του ενισχυτή, εννοείται πως βουτάει η ποιότητα,αλλά ο καλός του ήχος είναι κάτι παραπάνω από αρκετός για τον χώρο μου.
Είμαι ευχαριστημένος γιατί έδωσα λύση σε ένα μόνιμο θέμα, του summer garden party !! Και το πολύσημαντικό για μένα....σε 5 λεπτά το έχεις κάνει βαλιτσάκι κι έτοιμο για αποθήκευση, ακόμα και τα καλώδια παίρνει στην κοιλιά του.
Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά !!

Θα ήθελα την γνώμη σας και σε ένα ακόμα θέμα μου:
Παίζοντας ταινίες mkv από blue ray player με ένα απλό δικάναλο ενισχυτή,δεν ακούω ήχο...(φυσικό αφού δεν έχει DTS).Σκέφθομαι να πάρω κι έναν ενισχυτή από 75-100W 5,1-7,1, που να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και με 5+1 ηχεία Roister με max 300€
πχ είδα τον denon 1311 στα 300€ με το hdmi 1.4..(τι διαφορά έχει ο denon 3806 με 1,1; δεν θα έπαιζε τα mkv?)
Πέστε μου την καλή κι άξια γνώμη σας φίλοι.

Reaction score
0

Καλησπέρα, αλήθεια έχεις κοιτάξει για Γερμανούς κατασκευαστές? Αν αναφέρεσαι σε ποιότητα, βάρος, αξιοπιστία νομίζω ότι η Γερμανοί υπερέχουν σε όλα. Προσωπικά αν γνωρίζεις η Audio Zenit κατασκευάζει εδώ & αρκετά χρόνια σοβαρές λύσεις για όλα τα βαλάντια & πάντα παθητικά. Πλαστικές καμπίνες? μάλλον πρέπει να τις ξεχάσεις αν θέλεις ποιότητα & όχι κουδουνίστρα... Όσο για τα ΕΟΝ JBL (παλιά & καινούργια) άλλα & τα EV Sx κλπ καλύτερα να τα αποφύγεις, δυστυχώς είναι rubish (σκουπίδια). Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με τα ταμπελάκια... Μου αρέσει να ακούω σωστά ολοκληρωμένα & όσο πιο γραμμικά (ουδέτερα όπως λένε οι hi-fi ντελίστες). Έχω στη διαθεσή μου αρκετά EV Sx & JBL EON (τα σκότωσα όλα), έκανα μια καινούργια αρχή με αυτή την εταιρία (AudioZenit) &
ξέχασα πλέον καψίματα, διαφορετικές χροιές το ένα με το άλλο κλπ. Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι μετά από 2 χρόνια που τα δουλεύω κατάφερα & πήρα την αντιπροσωπία για την Ελλάδα. Αν θέλεις & έχεις το χρόνο κοίτα σ' αυτό το site www.sld.gr πιστεύω ότι θα καλύψει απόλυτα στην αναζήτησή σου.
Σου προτείνω για καλύψεις έως & 300-350 ατόμων ένα ζευγάρι CD-15ND με 15" woofer & 1" exit με αέρινες υψηλές πολύ καλό χαμηλό & πολύ αποκαλυπτικό για το κόστος του. Όσο από βάρος αγγίζει τα 21kg περίπου, ξύλινο (birch plywood) Μπορείς να το αναβαθμίσεις, αν θελήσεις αργότερα με την προσθήκη ενός ακόμα ζευγαριού & να καλύπτεις άνετα 500 άτομα ακόμα & σε εξωτερικούς χώρους. Βασικό επίσης ότι το ηχείο παίζει από μόνο του!!! Δηλ. δε χρειάζεται tunning, proccessors κλπ
Τώρα τελευταία είχαμε δώσει 2 ζευγάρια σ ένα γκρουπάκι ροκ, τοπικό, οι εντυπώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από καλές μετά από 6 live που έκαναν.

Αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού για ακρόαση. Πιστεύω ότι θα μείνεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος

Reaction score
0

paidia thelo na rotiso kati skeftomai na agoraso ayto :http://www.123dj.com/packages/pa/mackiethumpsystem.html

kai akoma tha ithela na rotiso poio pano lete gia diafora ixeia ....poia einai poio dynata se entasi!!!!tha me kaliptoun ego apla asxoloume me djing se baptiseis gamous aravones!

dn xero katholou apo ixeia ti prepei na prosexo;
mou eipan na koitazo ta spl ti einai ayto;
ta mackie dn lene!!!!paizoun dunata;

Reaction score
1

Αδερφε μου καλησπερα ποιο πανω θετεις ενα ερωτημα για το αν θα σε καλυπτουν σε ενταση αυτα τα ηχεια....Για να ξερουμε ομως κατι τετοιο πρεπει να μας πεις διαστασεις του χωρου....

Aς πουμε εγω εχω ακουσει απο φιλο ηχοληπτη τα Dynacord vl 152 Και στη κυριολεξια σκοτωνουν
σε εσωτερικο και εξωτερικο χωρο αρκει να φανταστεις οτι ειναι 500watt/8ohm....
Aλλα η τιμη τσουζει αρκετα...βεβεα αμα εισαι επαγγελματιας επενδυεις αν οχι περνεις κατι ποιο βατο...δεν υπαρχειλογος να δωσεις τοσα χρηματα...

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR...e-15-/1-4-500-Watt-/-8-Ohm/art-PAH0004430-000

Eξαρτατε βεβεα και για το τι δουλεια τα θες....αν πηγαινεις συχνα σε γαμους και αρραβωνες οπως μας λες εγω θα σου προτεινα κατι εξισου καλο και ασφαλως ποιο οικονομικο κοιτα λοιπον την σειρα της Yamaha....

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR...C115-V-500-W-RMS-8-Ohm-15-/art-PAH0002669-000

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR...5-/1-Passivbox/art-PAH0008911-000#FullDetails

Οσο για το τι πρεπει να προσεχεις να ξερεις σαν βασικο κανονα ενα πραγμα....
Οσο μεγαλυτερη ειναι η ευαισθησια ενος ηχειου τοσο ποιο δυνατα παιζει
Π.χ. αν εχουμε ενα ηχειο 500watt με ευαισθησια 92db και ενα ηχειο 500watt με ευαισθησια 98db
ποιο θα παιξει ποιο δυνατα;;; Ασφαλως το δευτερο γτ ειναι ποιο ευαισθητο....

Μackie μια φορα εγω ακουσα στην ζωη μου....πολυ καλα ηχεια αλλα ητανε γομαρια και ασηκωτα για μονιμες εγκαταστασεις...δεν θα σου προτεινα το μοντελο που ειδα....
Παντως για μαρκα ειναι απ τις πολυ καλες...

Reaction score
0

σε ευχαριστω!δεν ξερω για ποια απο τις δυο προσφορες μου λεσ!!!!δεν ειμαι επαγγελματιας απλα θελω να παρω ενα καλο συστημα , ενεργό κατα προτιμηση!!!για να μη κουβαλαω ενισχυτες!!!!να μην ειναι βαρια τα ηχεια και να παιζουν δυνατα!!!!και προφανος σε προσιτη τιμη!!!!τα mackie thump 15a λες οτι δν τηα μοθ προτεινες;;;ειναι δυνατά; γιατι δεν ξερω αν ειναι πραγματικα δυνατα σε εναταση!

Reaction score
0

εαν γινεται προτεινετε μου ακριβος ολο το συστημα!!!!δν θελω να δωσω περισσοτερο απο 1200 ευρω!δυο speaker και ενα sub!!!σας ευχαριστω και παλι!!!πρωτη φορα γραφω σε forum!

Reaction score
0

δν ξερω φιλε μου διαστασεις μπορει να τα χρειαστω για εξωτερικο χωρο!300 -400 (max) ατομα!

Reaction score
0

σε ευχαριστω!δεν ξερω για ποια απο τις δυο προσφορες μου λεσ!!!!δεν ειμαι επαγγελματιας απλα θελω να παρω ενα καλο συστημα , ενεργό κατα προτιμηση!!!για να μη κουβαλαω ενισχυτες!!!!να μην ειναι βαρια τα ηχεια και να παιζουν δυνατα!!!!και προφανος σε προσιτη τιμη!!!!τα mackie thump 15a λες οτι δν τηα μοθ προτεινες;;;ειναι δυνατά; γιατι δεν ξερω αν ειναι πραγματικα δυνατα σε εναταση!

δν ξερω φιλε μου διαστασεις μπορει να τα χρειαστω για εξωτερικο χωρο!300 -400 (max) ατομα!

εαν γινεται προτεινετε μου ακριβος ολο το συστημα!!!!δν θελω να δωσω περισσοτερο απο 1200 ευρω!δυο speaker και ενα sub!!!σας ευχαριστω και παλι!!!πρωτη φορα γραφω σε forum!

Reaction score
0

paidia thelo na rotiso kati skeftomai na agoraso ayto :http://www.123dj.com/packages/pa/mackiethumpsystem.html

kai akoma tha ithela na rotiso poio pano lete gia diafora ixeia ....poia einai poio dynata se entasi!!!!tha me kaliptoun ego apla asxoloume me djing se baptiseis gamous aravones!

dn xero katholou apo ixeia ti prepei na prosexo;
mou eipan na koitazo ta spl ti einai ayto;
ta mackie dn lene!!!!paizoun dunata;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος