Γνωμη για ηχεια

Reaction score
1
Απάντηση: Γνωμη για ηχεια

Λοιπον φιλε μου σου προτεινω κατι οικονομικο αρκετα καλο για τα Watt του και τα λεφτα που διαθετεις....

2 τετοια κομματια 850ε
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/PA/Active-speakers/Behringer-B815NEO-/art-PAH0009751-000

Και απο γουφερ....

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR...ni-GVX-SUB15P-15-Subwoofer/art-PAH0009611-000

Και νομιζω εισαι παλικαρι....Δεν σου προτεινω μαρκες οπως η Yamha Jbl Rcf
γιατι παντα τα ενεργα ηχεια ειναι ποιο ακριβα απο τα παθητικα και ξεφευγουμε παμε δλδ καπου στις 2000.....

Με αυτα οχι 300-400 ατομα καλυπτεις....μην σου πω και παραπανω...
Εγω αυτο θα προτιμουσα...

Reaction score
0

Λοιπον φιλε μου σου προτεινω κατι οικονομικο αρκετα καλο για τα Watt του και τα λεφτα που διαθετεις....

2 τετοια κομματια 850ε
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/PA/Active-speakers/Behringer-B815NEO-/art-PAH0009751-000

Και απο γουφερ....

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR...ni-GVX-SUB15P-15-Subwoofer/art-PAH0009611-000

Και νομιζω εισαι παλικαρι....Δεν σου προτεινω μαρκες οπως η Yamha Jbl Rcf
γιατι παντα τα ενεργα ηχεια ειναι ποιο ακριβα απο τα παθητικα και ξεφευγουμε παμε δλδ καπου στις 2000.....

Με αυτα οχι 300-400 ατομα καλυπτεις....μην σου πω και παραπανω...
Εγω αυτο θα προτιμουσα...
behringer;;;;τα φοβαμαι λιγο οπως και τα gemini!!!!ta mackie giati dn soy aresoyn!!!!σε ευχαριστω παντως για ολα !!!εχω κολησει σε εταιριες οπως peavy ,jbl,mackie,electrovoice....τις αλλες μου εχουν πει να μην τις εμπιστευομαι και πολυ!

Reaction score
1

Kοιτα αν κοιτας για μαρκες οπως η Jbl Yamaha ElectroVoice(φημιζεται για τον φλατ ηχο της)
ξεφευγουμε για τον απλουστατο λογο.....Γιατι θελουμε πολλα Watt!!
Εγω εχω 2 τετοια Βehringer στο δωματιο μου παθητικα με τα οποια ομως δεν εχω σηκωσει εκδηλωση ακομα....

http://static.musiciansfriend.com/derivates/19/001/368/366/DV020_Jpg_Jumbo_501604.jpg

Kαι ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση τους....και να φανταστεις οτι τα δουλευω με εναν ολοκληρωμενο ενισχυτη ε;;; 80w rms στο καθε καναλι και τα ηχεια ειναι 300watt rms το ενα!!!!!.....
Κι εχω ξεσηκωσει τον τοπο....

Αυτα τα οποια σου προτεινω εγω ειναι ενεργα και σχεδον τα διπλασια και...watt απο τα δικα μου...
Για τα λεφτα τους ειναι τιμια μηχανηματα....
Γιατι ομως δεν κοιτα κατι παθητικο και οχι ενεργο να ριξεις λιγο το κοστος και να εχεις περισσοτερες επιλογες;;;

Και τα Mackie που προτεινεις ειναι πολυ καλα ηχεια και επαγγελματικα.....
δες σχετικα βιντεο στο youtube...

Απο Peavey και ακριβα ειναι και λιγα watt εχουν οποτε δεν μας συμφερει....
Τα Gemini που προτεινεις εσυ ειναι....αστο καλυτερα....το sub Που σου προτεινω εγω ομως ειναι η επαγγελματικη σειρα της gemini....και σαφως καλυτερο....

Εγω παντως θα εχτιζα ενα παθητικο συνολο(δεν με πειραζει το να κουβαλαω...)

Reaction score
0

απο οτι διαβαζα απο αποψη αξιοπιστιας δν ειναι πολυ καλα τα behringer και τα φοβαμαι λιγο!!!οπως και τα gemini....

τα peavey που σου εδειξα κοστιζουν γυρο στα 1200 ευρω για την ακριβεια 1700$ ειναι πολυ δυνατα απο οτι λενε σε watt αλλα μου εχουν πει οτι δν πρεπει να κοιταζω μονο τα watt αλλα και το spl max!!!τα mackie thump 15 a δν λενε spl!!!μπορεις να μου πεις τι σε χαλαει στα mackie;ποσο δυνατα ειναι; ειναι ποιο δυνατα απο τα behringer που μου προτεινες;

οσο εκει που μου λες να δω σχετικα video στο youtube λιγο δυσκολο να καταλαβω γτ δν το εχω πολυ με τα αγγλικα!!!

τα eon 515;(jbl) γυρω στα 1200 ευρω τα δυο ηχεια!

τι αλλες προτασεις εχεις;

sorry σε εχω πρηξει αλλα θελω λιγο να καταλαβω καποια πραγματα!!!!σε ευχαριστω παντως παρα πολυ!!!!

Reaction score
1

Κοιτα φιλε μου νουθεσιες να λεμε ουτε το 2018 δεν προκειτε να παρεις ηχεια αν δεν πας εσυ ο ιδιος σε ενα μαγαζι να ακουσεις με το αυτι οσυ τι σου αρεσει....

Αλλα ηχεια με 500watt παραδειγμα μπορει να χανουν σε μπασσο και να εχουν καλες ψηλες και μεσαιες....αλλες να τονιζουν τα μπασσα....
Οποτε οπως καταλαβαινεις απο το forum δεν μπορουν να γιουν και πολλα....

Αν τα φοβασαι τοτε μην τα παιρνεις καθολου....δεν υπαρχει λογος να παρεις ενα συστημα και να εισαι με τρεμαμενη ψυχη....πρεπει να νιωθεις σιγουρια!!!
Τα peavey δεν στα προτεινω γτ τα εχω ακουσει οταν εψαχνα κι εγω και υστερουνε σε μεσαιες και ψηλες αλλα εχουν καργα μπασσο...

Σωστα δεν πρεπει να κοιταζεις μονο watt αλλα και spl
(δεν θυμαμαι να στο εξηγησω ακριβως αυτο) καθως και την ευαισθησια οπως ειπαμε του ηχειου ε;;;....

Οριστε λοιπον αναλυτικα το ηχειο που κοιτας...
http://www.thomann.de/gr/mackie_thump_th15a.htm

Δεν με χαλαει τιποτα στο συστημα Mackie που προτεινεις αυτο ειναι ενα καλο compact συστημα εγω σου μιλουσα για αλλο μοντελο με 2 γουφερ το καθε ηχειο και πανακριβο....Αν επιμενεις να παρεις παντως αυτο και να καλυπτεις εκδηλωσεις 300-400 ατομα εισαι μια χαρα καθως ειναι πολυ δυνατο....
Αλλα εγω θα εβαζα 2 ηχειακια ακομα παθητικα οχι ενεργα σε εναν ενισχυτη για ομορφη κατονομη του ηχου στον χωρο....

Παντως αν θελεις να ασχοληθεις με ηχο πρεπει να αρχιζεις να διαβαζεις κανενα βιβλιο κανενα αρθρο για να μαθεις τι σημαινουν καποιες ορολογιες.... και να φωτογραφιζειςκατ ευθειαν το ηχειο στο μυαλο σου μονο με τα χαρακτηριστικα....
κι εγω το ιδιο εκανα και ειμαι σε ικανοποιητικο βαθμο...

Reaction score
0

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!δηλαδη με δυο ακομα παθητικα γτ θα ειναι ποιο ομοιομορφοσ ο ηχος;
ta mackie einai poioi dunata apo ta systhma pou mou proteines;τελευταια ερωτηση γτ νιωθω οτι σε εχω πρηξει!

Reaction score
0

ok θα ψαχτω αλλα δν ξερω σε τι καταστημα να παω ειμαι απο χανια!!!!

Reaction score
1

Για πρωτη επισκεψη πηγενε σε ενα καταστημα Φιλλιπος Νακας να σε κατατοπισουν λιγο
πηγενε και στο πενταγραμμο...ειναικαλα παιδια και ξερουν να σου προτεινουν...

Φυσικα θα ειναι καλυτερα με 4 ηχεια γτ αλλο 2 αλλο 4 πως να το κανουμε και απο αποψη εντασης και απο αποψη ομοιομορφιας....ρωτα οποιον θες και παρε γνωμες...
Να σαι καλα...

Οτι χρειαστεις αλλο σφυρα...

Reaction score
0

Reaction score
1

Φιλε Γιωργο...φανταζομαι εχεις το Νickname ετσι απο το ονομα σου...
Εγω θα επερνα το πρωτο πακετο δηλδη τα Mackie μονο και μονο επειδη μου εχεικ αι το sub μεσα
ενω τα jbl δεν δινουν sub....
2 βασεις εχει το πακετο και 2 βαλιτσες...σιγα...τα περνεις και αργοτερα αυτα...

Το κυριοτερο ειναι το sub για να μπορεις να δινεις ογκο εκει που δεν υπαρχει...σε εξωτερικο χωρο δηλαδη δεν φτανει το μπασσο απο τους δορυφορους μονο θελεις κι ενα εξτρα οποτε αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη λυση και μην ξεχνα οτι η Mackie δεν βγηκε τωρα στην αγορα...εχει καποιες δεκαετιες στην πλατη της...πρωσοπικα την εχω συναντησει μονο σε επαγγελματιες ηχοληπτες!!

Απο κατι αναζητησεις που εκανα τωρα μου λεει οτι τα Mackie ειναι 400watt το ενα ηχειο
Ενω στα Jbl υπαρχει μια μικρη διαφορα....λενε 450watt και ψηφιακος ενισχυτης Class-D δλδ...
Τωρα τι να σου πω....δεν ειναι καμια σημαντικη διαφορα μην νομιζεις σιγα...ανεπαισθητη ειναι!
Εγω στην θεση σου θα προτιμουσα τα Mackie με το Sub Και αργοτερα θα επερνα και 2 ακομα
Για αρχη παντως ειναι πολυ καλα...μακαρι ολοι να μπορουσαν να παρουν Mackie για αρχη...

Τωρα αν ενδιαφερεσε για αγορα....εγω θα προτεινα να μην αγορασεις απο τοπικο μαγαζι
αλλα απο ιντερνετ εστω και απο ελλαδα γιατι στο ιντερνετ οι τιμες ειναι ποιο χαμηλες απ οτι στο μαγαζι....Ειδικα ο Νακας ειναι φαρμακειο....

Απο που εισαι;;;ειχα ερθει στα χανια για 3 μηνες το 2007 εκανα πρακτικη στο επαγγελμα...
Μαγειρας ειμαι....εσυ απο που εισαι;

Reaction score
0

πραγματικα σε ευχαριστω πολυ γενικα για τις συμβουλες σου!!!ειμαι απο το καστελι κισαμου!36 χιλιομετρα μακρια απο τα χανια!!!δν ξερω εαν εχεις περασει!!!!

Reaction score
1

Σωπα μωρε τι ευχαριστας....
Εχω περασεια απο εκει για να παω Φαλασαρνα Ελαφονησι και γενικα Νοτια...
αλλα αμα μου πεις τωρα να ξαναπαω δεν ξερω....μονο μεσα στα Χανια ξερω να κινηθω
Εγω δουλευα στο Γερανι στο Caldera Beach

http://www.calderabeach.com/

Eχεις ανεβει ποτε εσυ προς τα πανω εδω στα μερη μας;;

Reaction score
0

τα mackie δν βιαζομαι ομως θα ψαχτω λιγο ακομα!θα ερθω βολο μαλλον το χειμωνα για βολτα αν ειναι θα σου πω!!!να πιουμε και τα τσιπουρα που λες!!!!

Reaction score
1

Καλα κανεις και θα ψαχτεις...παντως ειναι μια πολυ καλη επιλογη τα Mackie...

Μεχρι φλεβαρη ελα οποτε θες γτ μετα θα παω στην μαμα πατριδα...
Και ξερω και κατι τσιπουραδικα με μεζεδια...αλλο πραγμα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef