- Reaction score
- 3
Θα το δοκιμάσω και αυτο...

Σε τι βοηθα το μαλακτικο ρουχων;και 4-5 σταγόνες μαλακτικού ρούχων
Το μαλακτικό δίνει την αντιστατικότητα που χρειάζεται!Σε τι βοηθα το μαλακτικο ρουχων;
Ηξερα για το υγρο των πιατων οτι βοηθα στην αντιστατικοτητα αλλα δεν το ηξερα για το μαλακτικο.Το μαλακτικό δίνει την αντιστατικότητα που χρειάζεται!
+ μια ελάχιστη λίπανση.
Καμία σχέση η δυνατότητα του ενός με το άλλο. Το ένα είναι φτιαγμένο να μαλακώνει και να αφαιρεί τους λεκέδες (και να τους εμποδίζει να ξανακάτσουν), ενώ το άλλο είναι να εξαφανίζει τον στατικό και να δημιουργεί ένα φίλμ "λιπαρότητας" -ας πούμε-. Δοκίμασέ το. Α, δεν πειράζει και το βινύλιο, έτσι;Ηξερα για το υγρο των πιατων οτι βοηθα στην αντιστατικοτητα αλλα δεν το ηξερα για το μαλακτικο.
THANKS![]()
Θα το δοκιμασω συντομαΚαμία σχέση η δυνατότητα του ενός με το άλλο. Το ένα είναι φτιαγμένο να μαλακώνει και να αφαιρεί τους λεκέδες (και να τους εμποδίζει να ξανακάτσουν), ενώ το άλλο είναι να εξαφανίζει τον στατικό και να δημιουργεί ένα φίλμ "λιπαρότητας" -ας πούμε-. Δοκίμασέ το. Α, δεν πειράζει και το βινύλιο, έτσι;
![]()
Έχω στα σκαριά ένα "αυτοσχέδιο" πλυντήριο δίσκων.Στην πρώτη δοκιμή που θα κάνω θα τεστάρω το διάλυμα που προτείνεις!!Καμία σχέση η δυνατότητα του ενός με το άλλο. Το ένα είναι φτιαγμένο να μαλακώνει και να αφαιρεί τους λεκέδες (και να τους εμποδίζει να ξανακάτσουν), ενώ το άλλο είναι να εξαφανίζει τον στατικό και να δημιουργεί ένα φίλμ "λιπαρότητας" -ας πούμε-. Δοκίμασέ το. Α, δεν πειράζει και το βινύλιο, έτσι;
![]()
Ανέβασε και καμιά φωτό!Έχω στα σκαριά ένα "αυτοσχέδιο" πλυντήριο δίσκων.Στην πρώτη δοκιμή που θα κάνω θα τεστάρω το διάλυμα που προτείνεις!!![]()
Μόλις είναι έτοιμο θα ανεβάσω!Ανέβασε και καμιά φωτό!
Φθείρουν ! Βέβαια χρειάζονται επανειλημμένες προσπάθειες, αλλά καλύτερα να μην πειραματιστείς!Ωραία! Κάπως έτσι το έκανα και εγω σήμερα και είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα!
Δαγκώνουν;;;Δηλαδή;
Καλα κανεις και το λες! Κι εγω στην αρχή λαθος το δουλευα....Συμφωνώ με τον skal...
Είχα πολλά χρόνια το Zerostat και πάντα έκανε καλή δουλειά.
Υπ όψιν ότι απελευθερώνει αρνητικά ιόντα στον αέρα όταν αφήνουμε τη σκανδάλη αργά (να μη κάνει τσάκ). Όταν πιέζουμε τη σκανδάλη δεν κάνει κάτι ενδιαφέρον...
Σε απόσταση περίπου 20 εκ από το κέντρο του δίσκου.
Είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε, αλλά το λέω για κάθε ενδεχόμενο.
ωχ!!! και το ειχα για καλυτερο !Φθείρουν ! Βέβαια χρειάζονται επανειλημμένες προσπάθειες, αλλά καλύτερα να μην πειραματιστείς!![]()
Δεν το συνιστώ. Αφήνει στερεά υπολείμματα.εγω χρησιμοποιώ αποσταγμένο νερο με πράσινο σαπούνι ελαιόλαδου πολλα χρόνια οι δίσκοι μου ειναι λες και τους αγόρασα χθες.
παλιά συνταγή......
τα δεκάδες χημικά ομως που περιέχουν τα υγρα πιατων και τα μαλακτικά ειναι οτι καλύτερο δηλαδή για τον δισκο.Δεν το συνιστώ. Αφήνει στερεά υπολείμματα.
Αν δεν με πιστεύεις σε ένα ποτήρι κάνε σαπουνάδα με υγρό πιάτων και σε ένα άλλο με σαπούνι. Θα δεις ότι το ένα είναι διαυγές, το άλλο θολό (στερεά υπολείμματα).