Γνώμες για το zerostat

ryk

Reaction score
925
τα δεκάδες χημικά ομως που περιέχουν τα υγρα πιατων και τα μαλακτικά ειναι οτι καλύτερο δηλαδή για τον δισκο.
βαζω λιγο απο την σαπουνάδα του σαπουνιού σε ψεκαστήρι με αποσταγμένο νερο δεν ειπα οτι βαζω το σαπούνι πανω στον δίσκο.
Θα σε στενοχωρήσω αλλά το θέμα δεν είναι τα δεκάδες χημικά που πέφτουν πάνω στον δίσκο, αλλά αν αυτά ξεπλένονται ή κολλάνε. Ούτως ή άλλως μιλάμε για μικροποσότητες.
Αφού όμως λες ότι σου δουλεύει, η γνώμη μου περισσεύει. Απλά κράτα την στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Reaction score
34
Θα σε στενοχωρήσω αλλά το θέμα δεν είναι τα δεκάδες χημικά που πέφτουν πάνω στον δίσκο, αλλά αν αυτά ξεπλένονται ή κολλάνε. Ούτως ή άλλως μιλάμε για μικροποσότητες.
Αφού όμως λες ότι σου δουλεύει, η γνώμη μου περισσεύει. Απλά κράτα την στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
ευχαριστώ για την συμβουλή.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Το σαπούνι ελαιόλαδου αφήνει τρομερά κατάλοιπα στις μπανιέρες και τις αποχετεύσεις, είναι ό,τι χειρότερο.
Γιατί να μην κάνει το ίδιο και στους δίσκους;

Reaction score
15.469
Το σαπούνι ελαιόλαδου αφήνει τρομερά κατάλοιπα στις μπανιέρες και τις αποχετεύσεις, είναι ό,τι χειρότερο.
ΟΧΙ ! αγαπητε ,το χρησιμοποιω χρονια και ... ΔΕΝ...
για τους δισκους δεν γνωριζω... αλλα υποθετω οτι απλα θελει καλο ξεβγαλμα...

ryk

Reaction score
925
ΟΧΙ ! αγαπητε ,το χρησιμοποιω χρονια και ... ΔΕΝ...
για τους δισκους δεν γνωριζω... αλλα υποθετω οτι απλα θελει καλο ξεβγαλμα...
Θα στενοχωρήσω και εσένα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, αφήνει κατάλοιπα. Όσοι άπιστοι, δοκιμάστε το τεστάκι που ανέφερα πιο πάνω. Αν θέλεις μπορώ να σου γράψω σελίδες μέχρι να σε πείσω. Όχι επειδή το λέω εγώ, χημεία είναι!;)
(Δοκίμασε να λουστείς με πράσινο σαπούνι......:whistling:)
(Γι' αυτό οι παλιοί χρησιμοποιούσαν ξύδι για ξέβγαλμα!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis