Απλά εγω το βλέπω απο μια διαφορετικη σκοπιά το θεμα και εχω την ταση να πηγαινω κατευθειαν στα καλα μηχανηματα
που επιτρεπει η τσεπη μου... το οποίο εν κατακλειδι μπορει να ειναι και λαθος με τη λογικη σου... γιατι δεν επιτρεπει
την ευκολη αναβαθμιση... Κια να δωσω παραδειγμα... Αγόρασα το SONY RDR HX-1010 DVD-Recorder και αναρωτιεμαι
αν εκανα καλα...
Αν αργησουν να ερθουν τα Blue Ray - HD_DVD σαν μηχανηματα και κυριως σαν τιτλοι στα ΒΙΝΤΕΟ-CLUBεκανα καλα... αν ομως ερθουν γρηγορα και σε σχετικά χαμηλές τιμές... εκανα λαθος επιλογη χρονου αγορας και μηχανηματος.
Ολα μεσα στο παιγνιδι... ειναι... θα δειξει... Γιαυτό δεκτές οι θεσεις σου και οι διαφορετικες απόψεις σου 100%...!!!
Πολύ καλά έκανες γιατί εσύ ήδη χαίρεσαι άριστη ποιότητα τόσο από την πηγή σου όσο και από την tv που πήρες και στην τεχνολογία αν είναι να περιμένεις πάντα το " επόμενο " μια ζωή θα περιμένεις... Έχει και το περίμενε τη λογική του ειδικά αν είσαι σε μεταβατική περίοδο αλλά κυριότερος λόγος είναι το...πόσα έχεις να διαθέσεις τη συγκεκριμένη στιγμή. Με βάση αυτά πας φυσικά στην καλύτερη δυνατή λύση. Για τον laki εγώ πρότεινα απλώς το πιό οικονομικό για να μη... τρομάξει από το που μπορεί να φτάσει (σε λίγο καιρό.... 8) ).
Όσο για το πρόβλημα της tv που ανέφερες αν και άλλοι είναι πιο ειδικοί να σου απαντήσουν κατά 99% είναι πρόβλημα στο μαστερινγκ του δίσκου και όχι κάτι στην τηλεόραση. Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τα άσπεκτς δεν μπορούσα να βρω ποιό είναι το κατάλληλο γιατί στο ένα παραμόρφωνε η εικόνα στο κέντρο στο άλλο στα άκρα και πάει λέγοντας και νόμιζα ότι έφταιγε ο προβολέας μέχρι που έβαλα ένα star wars για να ρυθμίσω λίγο και με το THX optimizer που έχει και εκεί είδα ότι ο προβολέας είναι άψογος απλά ότι του δώσεις να παίξει αυτό και θα παίξει.
τώρα για τα BD κτλ. Πιστεύω ότι μέχρι το φθινόπωρο όλα θα είναι ...εδώ, έτοιμα στο πιάτο μας, αλλά να σου πω και τη δικιά μου γνώμη δε νομίζω ότι θα τρεξω να γίνω και από τους πρώτους beta testers και ειδικά αν είχα dvdp σαν το δικό σου, οι διαφορές νομίζω θα είναι τόσο μικρές (τουλάχιστον στις αρχές και στις λίγες ίντσες) ώστε να μην καίγομαι ότι χάνω και κάτι το σημαντικό στην εικόνα μου.