lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.428
Hal9000 σε ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα μπερδεμενος με το τι θα επιλεξω. Αρχικα οπως ειδες πηγαινα για Φιλιπς που αποσυρθηκε και ανεμενα τις νεες φιλιπς (λογω πιξελπλας, εχω την 32αρα και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος - την παιρνει ο γιος μου!).Ειδα την ΑΜΟΙ στην Λαρισα να παιζει εντυπωσιακα στα 1080, μα τηλεοπτικα λογω κακου σηματος δεν ειδα.Για το πως θα βλεπω με προβολέα; επειδη ο χωρος ειναι στενομακρος υπαρχει η περιπτωση να μπει στη μικρη διασταση η οθονη οποτε η αποσταση θεασης θα ειναι τουλαχιστον 4 μ.Επειδη δεν εχω δει εικονα προβολεα και ειμαι επηρεασμενος απο τη λεπτομερεια του πιξελπλας φοβαμαι πως ισως απογοητευτω. Γι αυτο θα παω Αθηνα να δω προσεκτικα και θα αποφασισω. Βλεπω ελαχιστο απο το τρεχον τηλεοπτικο προγραμμα, οι επιλογες μου περιοριζονται σε dvd και δορυφορικα προγραμματα, και θελω να ειναι κατι το οσο το δυνατο πιο ποιοτικο σε εικονα. Αλλωστε δεν αγοραζονται καθε μερα. Γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος απο την 9830; (πρωτη επιλογη μου).Παντως αν βγαλει η Φιλιπς νεα μοντελα εντος του Μαίου με τα προσοντα της, αλλα λιγο φθηνοτερα θα την προτιμησω. Ολα τα χρονια Φιλιπς εχω και ειμαι ευχαριστημενος (λες να ηρθε η ωρα να δουμε κατι αλλο; ισως)
Ειναι μια αριστη λύση στα ποσά 1200-1500 Ε, ετσι κι' αλλιως