ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Reaction score
73
Καταλαβαινω οτι ειναι πολιτικη του φορουμ να βαζει διαφημισεις αλλα θα πρεπει κατα τη γνωμη μου
να μπαινουν με τετοιο τροπο ωστε να μην ενοχλουν η να εξοργιζουν τον χρηστη.

Παρακαλώ θερμά τον admin του φορουμ να σταματησει τη διαφημιση της KEF που μας ερχεται
στα μουτρα με το που ανοιγουμε το φορουμ
. Δεν ξερω αν σας το εχει πει κανεις αλλος ... αλλα
ειναι εξαιρετικα εκνευριστικό να ψαχνουμε το "close" για να την κλεισουμε.... καθε φορά...

Βρειτε αλλον τροπο σας παρακαλουμε να φαινεται η διαφημιση... τροποι υπαρχουν..

Ετσι πιστευει η KEF οτι θα με κανει πελατη της... εξοργίζοντας με καθημερινά...? Περιεργη λογικη

Εντελως φιλικα ολα τα παραπανω...

Reaction score
11.756
Εγώ έχω κάνει συντόμευση να μου ανοίγει στα unread posts και δεν βλέπω καθόλου την κεντρική σελίδα, με ό,τι αυτή περιέχει.

Reaction score
73
ουδεν κακον αμιγες καλου
Αγαπητε μου Συντονιστα επιτρεψε μου να σου πω οτι καθε κακο-καλο παντα μπορει να βρει εναν τροπο
ωστε να μην εξοργιζει .... και να κανει τη δουλειά του... Το να απανταμε ετσι σκετα
σαν να λεμε στον αλλον... αμα σου αρεσει... δεν ειναι οτι το καλυτερο...

Γιατι να μην εμφανιζεται η ΚEF οπως και οι αλλες διαφημισεις στο πλαισιο της εκτός του κεντρικου πεδιου..?

Τελος παντων... προφανως η γνωμη μας και η ενοχληση μας δεν μετραει....:112:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελος παντων... προφανως η γνωμη μας και η ενοχληση μας δεν μετραει....:112:
Προφανώς και μετράει φίλε μου. Γι αυτό και έχουμε καλό server με υψηλά bandwidth, το site πάει "σφαίρα" και εξυπηρετείται ο κόσμος. Από κάπου βέβαια όλα αυτά πρέπει να πληρωθούν. Μιας και δεν θεωρούμε σωστό το donation οποιασδήποτε μορφής, ο μόνος τρόπος που μένει η είναι η διαφήμιση. Εάν λοιπόν ο διαφημιζόμενος πληρώνει, μπορούμε να κάνουμε, σε λογικά, πλαίσια ότι ζητήσει.

Πιστεύω ότι για ένα μέλος που αγαπάει το site, δεν είναι δα και τόσο τραγικό να κάνει ένα κλικ παραπάνω, ειδικά όταν απολαμβάνει ένα πολύ γρήγορο και τρομερά λειτουργικό portal.

...

Reaction score
73
.... Εάν λοιπόν ο διαφημιζόμενος πληρώνει, μπορούμε να κάνουμε, σε λογικά, πλαίσια ότι ζητήσει.
..
Aγαπητέ Νικο αυτο το καταλαβα οτι η KEF πληρωνει για μια τετοια προβολή .... αλλα δεν ειναι κακο
να την ενημερωσετε οτι ενα μερος των μελων του site εξοργιζεται απο τον τροπο προβολής της.
Ισως στους δυσκολους καιρους που διανυουμε να μετρησουν ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ περισσοτερο
την ενοχληση που προκαλουν στα μελη του site.

Ναι στη διαφημιση εφοσον ετσι αποφασισατε εσεις που κανατε το site ... αλλα και σεβασμός σε καποια στανταρτ
συμπεριφορας και μη οχλησης... των μελων του...

Τελος παντων ειπα την αποψη μου...

παντα φιλικα

Reaction score
73
Γιατί δεν μπαίνεις απευθείας εδώ να ξενοιάσεις;
http://www.avsite.gr/vb/index.php
Φιλε sothoms το ξερω και το εχω κανει... αλλα για μενα ειναι θεμα αρχης να κοινοποιω στους αρμοδιους
αυτα που θεωρω οτι πρεπει να κοινοποιηθούν για το καλο του φορουμ .... και αυτοι ας κανουν αυτο
που θεωρουν σωστό.... Φορουμ δεν ειμαι μονο εγω αλλα καποιοι χιλιαδες που μπορει να αισθανονται
ασχημα με τη διαφημιση της KEFνα πεταγεται με το καλημερα στα μουτρα τους ...
Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν ενοχλει τους αρμοδιους... μιας και η KEF πληρωνει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η διαφήμιση, όπως και κάθε διαφήμιση δεν είναι κάτι ευχάριστο για τον καθένα. Όμως δεν είναι όλα εύπεπτα σε αυτόν τον κόσμο. Οι "αρμόδιοι" δεν πληρώνονται, προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα για το site. Κι όλα αυτά, επαναλαμβάνω για να απολαμβάνεις ένα site ΠΡΟΤΥΠΟ ταχύτητας και ευχρηστίας (όσοι κάνουν τις συγκρίσεις τους το γνωρίζουν).

Σε περίπτωση που έχεις κάποιον τρόπο να εξασφαλίσουμε όσα θα χάσουμε αν βγάλουμε αυτήν την διαφήμιση, στείλε μου pm. Μέχρι τότε και επειδή όπως λες αγαπάς το site, κάνε την παραχώρηση που σου ζητάμε, δηλαδή ένα παραπάνω κλικ. Διότι αν δεν κερδίσουμε το joker, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει η διαφήμιση πριν συμπληρώσει τον κύκλο της.

...

Reaction score
73
Δημήτρη καλά όλα αυτά αλλά από ένα σημείο και μετά, η άποψή σου την οποία καλά έκανες και εξέθεσες, βλέπω ότι διαμορφώνεται ως εξής: "Αφού διαφωνείτε μαζί μου είστε υποχρεωτικά ....... γιατί εγώ έχω δίκιο και δεν ενδιαφέρεστε για τα μέλη".

...
...

Nικο σταματω εδω... ειναι σαφες... οτι δεν επιασες ουτε το νοημα ουτε τις γραψιμο μου...

Αν με ηξερες απο κοντα ... θα ηξερες οτι οι αρχες μου αλλα και η ηλικια μου αλλα και η μορφωση μου
μου απαγορευουν να χρησιμοποιησω τετοιου ειδους εκφρασεις και αποψεις για τους admin ενος φορουμ
μιας και εχω αντιστοιχα καθηκοντα σε αλλο φορουμ και σεβομαι απολυτα τη δουλεια σας.

Σε καλω λοιπόν να αποσυρεις ΑΜΕΣΑ κανοντας χρηση των δικαιωματων του admin την παραπανω φραση σου
καθοσον δεν εχει καμμια σχεση με μενα.

Δεχομαι οτι εκανα "σκληρη" κριτικη ... ομως ΔΕΝ σας εβρισα ... γιαυτο και ζητω να σβησεις την παραπανω φραση
μιας και δεν με εκφραζει....

Σου ευχομαι το καλυτερο και καλες γιορτες

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
OK Δημήτρη, δεκτό και απολύτως κατανοητό. Απλά, εφόσον έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση, καταλαβαίνεις ότι ορισμένες φορές ότι και να κάνεις, πάντα κάποιος θα έχει παράπονο. Όταν αυτό εκφράζεται κόσμια όπως στην δική σου περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σου εύχομαι επίσης να έχεις καλές γιορτές.

...

Reaction score
73
Χαίρομαι για την Ευαισθησια σου και την αμεση ανταπόκριση σου γιαυτο και εγω αισθανομαι
την αναγκη να εκφρασω την δημοσια συγνωμη μου ... αν κατα καποιο τροπο σας "στριμωξα" και σας στεναχωρησα
σε τετοιες μερες... Δεν εχουμε τιποτε να χωρισουμε.... και πολλα που μας ενωνουν για την ανιχνευση
τελειων ηχητικών και θεασης διαδρομών....:144:

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΥΓ.: Το ατιμο το πληκτρολογιο πολες φορές αποκρυπτει συναισθηματα και υφος προσωπου και οδηγει σε παρεξηγησεις
που δεν θελει κανεις...:120:

Reaction score
8
Αν μου επιτρεπεις και την δικη μου γνωμη φιλε hal9000...

Κι εμενα με ενωχλει φοβερα το διαφημιστικο της KEF.
Φανταζομαι οτι θα ενοχλει και πολλους αλλους φιλους.
Καποια στιγμη θελησα κι εγω να το αναφερω, αλλα απο την αλλη εκατσα και σκεφτηκα οτι αυτο εδω το site το οποιο για καποιους εχει γινει το "λιμανακι" τους (πρωτος ο γραφων), εχει καποια λειτουργικα εξοδα, τα οποια δεν πληρωνουμε εμεις αν και μας προσφερονται,πραγματικα, αψογες υπηρεσιες.
Τι κανω λοιπον ??? Την κλεινω απλα και τωρα μου εχει γινει συνηθεια και το ποντικι παει απο μονο του.
Καλη διαθεση να υπαρχει φιλε hal9000 και ολα τα αλλα ειναι...απλως διαφημησεις (οπως λεμε οδοντοκρεμες) :114:

Με εκτιμηση
Β.Β

Reaction score
1
με firefox,

πηγαινεις στο εργαλεια--->επιλογες--->φραγη αναδυομενων παραθυρων

...και δεν ξαναβρισκεις μπροστα σου το ενοχλητικο μηνυμα της kef

Reaction score
10
με firefox,

πηγαινεις στο εργαλεια--->επιλογες--->φραγη αναδυομενων παραθυρων

...και δεν ξαναβρισκεις μπροστα σου το ενοχλητικο μηνυμα της kef