ΔΥΟ ΚΙ (Ε)ΝΑ ΚΑΙΕΙ!

Μηνύματα
4.869
Reaction score
3.929
Κωστα ειναι απλα τα πραγματα.
Οποιος ανεβει πρωτος (Καστρουνης - Α Ζαπαντης) θα κανει αυτη την δουλεια.

Δεν προκειται ν ασχοληθω με εκμαθηση αλλα ουτε και να κανω πειραματισμους.
Επισης αυτο θα γινει οταν μου πουν οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να γινει.

Οι μπυρες πινονται και χωρις μετρησεις. Απολαμβανοντας την μουσικη και την καλη παρεα.
 

Μηνύματα
813
Reaction score
1.788
Καλά ντε δεν είπαμε και τίποτα. Αρχικά δεν είπα ότι πρέπει να τις κάνει ο Κώστας στον vastar απευθύνθηκα. Είχα την εντύπωση ότι είχε μικρόφωνο και περίμενα να δω πως αντιδρά ο χώρος σε όλα αυτά που δοκιμάζει.
 


Μηνύματα
813
Reaction score
1.788
Ναι παραπάνω είχα γράψει (στον vasτar προφανώς) πότε θα ανεβάσεις μετρήσεις. Σε αυτό απάντησες εσύ Κώστα ότι δεν έχουν γίνει μετρήσεις για διάφορους λόγους και στην απάντησή μου σου υπογράμμισα μια φράση (δεν μετράμε μέχρι να τελειώσουμε) ότι προσωπικά διαφωνώ και τους λόγους για αυτό.

Αν κόλλησες στο κομπλεξικοί, το οποίο πάλι δε πήγαινε σε κάποιον προσωπικά (για αυτό και ο πρώτος πληθυντικός), να το εξηγήσω: Το να μπει ένας φίλος και να μας δείξει ένα τέλειο χώρο, με τέλειες μετρήσεις (ή πολλές φορές "πειραγμένες" για να κρύψουν θέματα), δεν έχει κανένα άλλο νόημα πέρα από το να πω "Μπράβο" σε όποιον το έφτιαξε. Καλό είναι και αυτό αλλά γνώση δεν προσφέρει σε κανένα. Αντίθετα η εξέλιξη ενός στησίματος όπως κάνει ο vastar , αν συνδυαστεί και με μετρήσεις (πχ. ποιο ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε στις γωνίες που πολύ το σκέφτονται) γίνεται εξαιρετικά χρήσιμη και για άλλους φίλους.

Δεν υπονόησα ότι πρέπει να το κάνεις εσύ ξαναλέω, ούτε ότι πρέπει να γίνει σώνει και καλά. Μια πρόταση έκανα επειδή νόμιζα ότι ο vastαr είχε μικρόφωνο.
 

Μηνύματα
4.869
Reaction score
3.929
Δεν θα διαφωνησω σ αυτα που γραφεις αλλα υπαρχει μια προυποθεση. Να ειμαι ετοιμος τοσο με μηχανηματα μετρησεων και να εχω τις γνωσεις για να τις κανω.

Δεν μ ενδιαφερει ουτε ν αποκτησω τετοια μηχανηματα ουτε ν αποκτησω τετοιες γνωσεις. Μπραβο σ ολους οσους προσπαθουν ν αποκτησουν και το ενα και το αλλο.

Προσωπικα εχω αλλη αποψη. Αν το αφησω σε καποιον που εχει πολυχρονη και μεγαλη εμπειρια θα εχω ενα αποτελεσμα που για μενα θα ειναι εγγυημενα καλυτερα απ οτι ερασιτεχνικο κανω ο ιδιος. Θα ερμηνευσει τα γραφηματα με αριστο τροπο.

Δεν θελω ν ασχολουμαι με ολα, ουτε και να ειμαι παντογνωστης. Με τα χρονια αποκταμε γνωσεις πανω σε ποιους να εμπιστευτουμε. Αυτο μου αρκει. Οτι και να με παρουν θα ειναι εντος μπατζετ. Ακομη κι αν δεν ειναι λιγο υπομονη. Σιγα τ αυγα.

Παμε ομως και στο φιλο Dionis. Δεν με πειραξε τιποτα απολυτως στα γραπτα σου.
Αν μελλοντικα οταν γινουν μετρησεις εχουν κατι καλο να δειξουν αυτο πανω απ ολα θα ειναι για μενα. Εγω μενω στο χωρο μου, εγω ακουω, επομενως επιβεβαιωνουν μονο προσωπικα το οτι θετικο κανω και μου λεει που να σταματησω και που να συνεχισω να κανω κατι για την βελτιωση του ηχητικου αποτελεσματος.

Παντως ηδη με το μεχρι τωρα αποτελεσμα ειμαι ευχαριστημενος και ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσο ακομη μπορει να βελτιωθει αυτο που ακουω. Νιωθεις οτι το συστημα εχει πιασει την κορυφη. Σταθμες εκκωφαντικες μπασο απυθμενο, και να μην μπω σε λεπτομερειες.
Οταν βαζω να παιξουν sacd, λεω αυτο το πραγμα αποκλειεται να μπορεσουν να το βγαλουν δυο ηχεια μονα τους. Και δεν εχει σημασια ποσο κοστιζουν. Απο την αλλη ειναι γεγονος οτι σ ολα τα sacd δεν εχουν δωσει την απαραιτητη προσοχη. Μερικα εξ αυτων παιζουν περιπου σαν δικαναλο. Σε καποια άλλα ειναι φανερο οτι εχουν γραφτει απο βινυλιο κι ακουγεται ο χαρακτηριστικος θορυβος. Αυτα διαγραφονται αμεσως. Υπαρχουν ομως κι αρκετα διαμαντια. Κατι αντιστοιχο γινεται και με τα DVD A. Ενας αλλος κοσμος.

Εχω κι αλλο ενα πλεονεκτημα. Το γεγονος οτι ο χωρος ειναι μικρος και η αποσταση που καθομαι ειναι εξ αναγκης μικρη με βαζει στο να ειμαι εντος των αμμεσων αντανακλασεων. Δηλαδη ο χωρος δεν επιδρα οπως αν πχ ημουν σε 40 τ.μ. και 3 μετρα τριγωνο ακροασης. Ισως εδω οφειλεται και το γεγονος οτι τα ADAM βρηκαν τον χωρο τους.

Τι χανω. Υποθετω οτι αν ειχα 5 ηχεια απο πιο ακριβη σειρα θα μεγαλωνα λιγο τη θεση της ακροασης και θ απολαμβανω καποια προτερηματα απο τη μεγαλυτερη σειρα της ιδιας εταιριας. Ωστοσο, μεγαλυτερη σειρα σε 5 ηχεια σημαινει χοντρικα 3.000 ευρω ακομη. Ευχαριστω δεν θα παρω. Εχω αλλου ειδους μακροπροθεσμα σχεδια.
Εχω αρχισει να αμφιβαλω κατα ποσο στο εγγυς μελλον θα πραγμοτοποιηθει.

Οποτε εδω ειμαι, απολαμβανω το υπαρχων συστημα κι ευχαριστω τους Ζαπαντη και Κωστα για την ολη βοηθεια στην πραγμοτοποιηση του εγχειρηματος.
 









Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
αν είναι, πριν πόσα χρόνια;
10 χρόνια διαφορά έχουν με την εικονιζόμενη, δεν είναι μεγάλη η πιέτρα. Ο μποέμ τύπος της είναι που μεγαλοδείχνει.
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.873
Reaction score
34.215
Ρε υπεργ@μ@τοι μουσικοφιλοι- μουσικολαγνες, την Beth Hart δε γνωριζετε παναθεμα σας;
Αν σας βαλω φωτο απο 3 παρομοια ηχεια θα βρειτε πως ειναι διαφορετικα, εδω τιποτις βρε;;;
Βρε θα μου πεσουν και τα μαλλια τα λιγα που εμειναν μ αυτους τους φαλακρους που εμπλεξα θα γινω ιδιος παναθεμα σας!!!
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.873
Reaction score
34.215
Λοιπον, περα απ την πλακα , παντα περναμε ομορφα με τον φιλο Βασιλη και περασαμε και για μια ακομα φορα υπεροχα παρεα στο χωρο του αυτη τη φορα , με το πληρες ενεργο πολυκαναλο συστημα που κανει τη διαφορα!

Βαζω μερικες φωτο κι επανερχομαι γιατι οσο ελειπα οι γυναικες στολισαν το σπιτι!

270E014E-D264-421D-B257-7C18992ABA46.jpeg



0E76A2F5-848D-40EA-97B5-B962023E98F1.jpeg



5BF5E346-24EE-4FF8-9E20-57A6BC792D80.jpeg
 


wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.442
Reaction score
15.129
Τα βιβλία είναι επιμελώς ατημέλητα για έξτρα σκέδαση; :p
Μια χαρά σας; βρίσκω, αυτά είναι!
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.617
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top