Δίσκοι βινυλίου από CD

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Όπως λέει και ο Allan Parsons
Ατυχης γενικευση ακομη και απο εναν Allan Parsons......
Δηλαδη καποιος δεν μπορει να ακουει την μουσικη του (Allan) και αλλων σε ενα καλυτερο συστημα??????

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Δυστηχως...δεν εχω ακουσει

...πολυ...

..Σημερα...

...Αλλα ειναι μονο...10:30... :p
και αλλος "νεος"...? που παμε ωρε

δεν πιστευω να παρεξηγηθεις και εσυ και να αρχισεις να μιλας για οπισθια! χαχααχχαα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.208
.. Bowie μονο 6 χρονια στο repeat. Πριν ακουγα αλλο στο repeat.
:lolsign:
..δεν συνηθηζω να παρεξηγω... δεν παρεξηγουμε συχνα..ή λογο αντιληψης (μυαλου ας πουμε)... δεν θα το καταλαβω οτι με βριζεις...
Το νεος σχετικο...τις τελευταιες μερες...με λενε "κυριο Ντεκ"...!!!!!! ×₩~》`{=¥《》<>{{ !!!!!!!!!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.208
Συνεχίζεις να προκαλείς...:p
...προκλητικο αγορι..:lolsign:.. ναι δεν ειμαι του κλασικου (ουτε του μπαλετου...) πιο πολυ του δρομου...... προσπεραστηκε καπως λογω προτεραιοτητων..
:)
Υγ: το περιεργο θα ηταν να εχω αγορασει κ cd... το 93...ή να ειψα αντιγραμμενη κασετα...απο το 1990..

Reaction score
107
Ναι..το ξεχασα...οχι phono..αυτη η εισοδος περιεχει προενισχυση για πικαπ (κεφαλη χαμηλης εξοδου)
Pc -> usb -> dac -> ενισχυτης..line in rca
Το dac παιρνει το σημα του αρχειου (σαν καρτα ηχου) κ το φτιαχνει σε ενα αποδεκτο προτυπο πχ 96hz/24bit... που παιζει πολυ καλητερα απο σχετο mp3 συνδεμενο στο line in..
μμμ μια ταιλευται ερωτηση... δηλαδη αν το αρχειο ειναι mp3 το dac το κανει ανωτερο σε ποιοτητα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.208
Δεν το λες και "κλασσικό..."

Κλασικο ως γενικο ακουσμα..οχι κλασικ ροκ...περισσοτερο..
Συμφονω για το( super)sonic επιπεδο.. των pink floyd.. αλλα ο ηχος τους σαν συνολικη συνθεση...ή μεμονομενα πχ στη κιθαρα (αρμονηκες κ κλιμακες) ...λογω δικιας μου ανικανοτητας στο οργανο κ κομπλεξ.. :download:..not my cup of tea.. πρωτοποροι κ πολυ καλοι μουσικοι .. οκαυ..respect..
Δεν ετυχε να διαθεσω λεφτα για να αγορασω κατι ..τουλαχιστων οχι ακομα..
...επισερχεται ενα αλλο θεμα τωρα..
-οκαυ... ο Ντεκ..(ιπταμενο μαιμου αγνωστου πλανητη).. δεν ετυχε να ακουσει (led zep) ή να ξετρελαθει.. πιτσιρικας (εστω) ειναι μπορει να μαθει κ να παθει αργοτερα.. ^^
Τα παιδια σημερα.. πανω απο 18.. μεχρι 20-25... ομως τι? (Ρητορικο..κ εξεταζεται σε καποια αλλα θρεντ)..ενα θεμα που με απασχολει... μιας κ εχω πεσει σε ατομα της παραπανω ηλικιας..κολλημενους με ..l.z. p.f. queen...μιας κ αναφερθηκε..
Χανοντας το υπολοιπο μουσικο δασος..κ ανακαλυψη μουσικης..
Δε το συζητω μεσω youtube..

μμμ μια ταιλευται ερωτηση... δηλαδη αν το αρχειο ειναι mp3 το dac το κανει ανωτερο σε ποιοτητα;
Το πισι/λαπτοπ εχει ενα κονβερτορα(dac)..οπως κ καρτα γραφικων onboard.. they suck. Ναι τα φτιαχνει ολα.. απο mp3..τα ψιλοαποσυμπιεζει καπως..δεν μπορω να στο πω τεχνικα ..γιατι δεν το γνωριζω τελεια-κ το θεμα εδω ειναι αλλο. :)

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos