- Reaction score
- 30.237
Όπως λέει και ο Allan Parsons
Attachments
-
22,7 KB Προβολές: 3
Χαχαχα...Όπως λέει και ο Allan Parsons
Ατυχης γενικευση ακομη και απο εναν Allan Parsons......Όπως λέει και ο Allan Parsons
και αλλος "νεος"...? που παμε ωρεΔυστηχως...δεν εχω ακουσει
...πολυ...
..Σημερα...
...Αλλα ειναι μονο...10:30...![]()
Συνεχίζεις να προκαλείς...Πινκ φλοιντ εχω ακουσει... δεν εχω .

...προκλητικο αγορι..Συνεχίζεις να προκαλείς...![]()
.. ναι δεν ειμαι του κλασικου (ουτε του μπαλετου...) πιο πολυ του δρομου...... προσπεραστηκε καπως λογω προτεραιοτητων..Δεν το λες και "κλασσικό..."ναι δεν ειμαι του κλασικου (ουτε του μπαλετου...)
μμμ μια ταιλευται ερωτηση... δηλαδη αν το αρχειο ειναι mp3 το dac το κανει ανωτερο σε ποιοτητα;Ναι..το ξεχασα...οχι phono..αυτη η εισοδος περιεχει προενισχυση για πικαπ (κεφαλη χαμηλης εξοδου)
Pc -> usb -> dac -> ενισχυτης..line in rca
Το dac παιρνει το σημα του αρχειου (σαν καρτα ηχου) κ το φτιαχνει σε ενα αποδεκτο προτυπο πχ 96hz/24bit... που παιζει πολυ καλητερα απο σχετο mp3 συνδεμενο στο line in..
Κλασικο ως γενικο ακουσμα..οχι κλασικ ροκ...περισσοτερο..Δεν το λες και "κλασσικό..."
..not my cup of tea.. πρωτοποροι κ πολυ καλοι μουσικοι .. οκαυ..respect..Το πισι/λαπτοπ εχει ενα κονβερτορα(dac)..οπως κ καρτα γραφικων onboard.. they suck. Ναι τα φτιαχνει ολα.. απο mp3..τα ψιλοαποσυμπιεζει καπως..δεν μπορω να στο πω τεχνικα ..γιατι δεν το γνωριζω τελεια-κ το θεμα εδω ειναι αλλο.μμμ μια ταιλευται ερωτηση... δηλαδη αν το αρχειο ειναι mp3 το dac το κανει ανωτερο σε ποιοτητα;