Δίσκοι βινυλίου από CD

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
@wizzy ..ναι βεβαια.. ραδιοφωνο.. mtv .. η σε καποιο παρτυ , ή σε καποιο μαγαζι καποιο χιτακι.. δισκογραφικα ποτε ομως.. δεν ετυχε..
Nirvana μου'ρθε κ ακουσα πριν 10 χρονια :)
Οταν ακουγαν οι αλλοι (συμμαθητες) νιρβανα κτλ, ακουγα ηδη metallica.. οταν τους εμαθα τους metallica... ακουγα ηδη punk..ανεπιστρεπτη.. (94-96...δημοτικο γυμνασιο..).
Ε κοιτα..ειμουν κ παραμενω ουρανιο τοξο αθλιοτητας... μυαλο δεν βαζω..
Oldy.. wow.. δεν το ξερα... τι λες τωρα!!!! Κουκλιαααα!!!! Μοδιστρες ολου του κοσμου ενωθητε!!!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
tmp_18422-IMG_-h7ahtb-605437636.jpg

Bluesαριστό country.. γυναικεια φωνητικα.. η τυπισσα πρεπει να εχει περισσοτερα@$&** ^^ ..απο μενα..λολ..
Στιχοι ...ξυπνησα το πρωι κ δεν εβρισκα το σουτιεν μου κ τα ρεστα... κ εχει κ το cd μεσα.... σωστοι οι τυποι..

Reaction score
1.019
View attachment 67968
Bluesαριστό country.. γυναικεια φωνητικα.. η τυπισσα πρεπει να εχει περισσοτερα@$&** ^^ ..απο μενα..λολ..
Στιχοι ...ξυπνησα το πρωι κ δεν εβρισκα το σουτιεν μου κ τα ρεστα... κ εχει κ το cd μεσα.... σωστοι οι τυποι..
Voodoo record....έισαι ωραιος λεμε!

Reaction score
107
καλησπερα σας ειδα οτι πολοι απο εσας εχετε γνωσεις στο θεμα του ηχου, για να μην ανοιξω αλλο θεμα εχω να κανω μια ερωτηση η οποια μπορει να ειναι και χαζη, θελω να ρωτησω... καπου ειδα στο ιντενρνετ οτι υπαρχουν καποιοι μετατροπες ηχου που αλλαζουν το ψηφιακο σημα σε αναλογικο dac νομιζω πως τους λενε, δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζηταω, συγκεκριμενα θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια συσκευη που να μπαινει στην υποδοχη phone του ενισχυτη και να παιζει αρχεια wav και flac απο τον υπολογιστη αλλα το σημα να βγαινει αναλογικο και οχι ψηφιακο. γινεται αυτο;αν μπορει καποιος ας μου απαντησει. ευχαριστω

Reaction score
14.663
... λοιπον... νομιζω...οτι καποια στιγμη θα πρεπει να ακουσω λεντ ζεπελιν..!
καλα ρε που στο κορακα ειναι αυτοι οι συντονιστες διαχειριστες..να του ριξουν κανα μηνα μπαν αυτουνου του αγλητ@μπουρα....:D:D...ααααααα τον αθεοφοβο..ουτε εξορκισμος δεν τον σωζει αυτον:smg::D:D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
Κοιτα..με κασετες κ μετα cd μεγαλωσα ..κ λιγο βινυλιο που κ που ..
*λευκη σημαια*

...καλα μαιμουδια κ οι Led Zeppelin..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
καλησπερα σας ειδα οτι πολοι απο εσας εχετε γνωσεις στο θεμα του ηχου, για να μην ανοιξω αλλο θεμα εχω να κανω μια ερωτηση η οποια μπορει να ειναι και χαζη, θελω να ρωτησω... καπου ειδα στο ιντενρνετ οτι υπαρχουν καποιοι μετατροπες ηχου που αλλαζουν το ψηφιακο σημα σε αναλογικο dac νομιζω πως τους λενε, δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζηταω, συγκεκριμενα θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια συσκευη που να μπαινει στην υποδοχη phone του ενισχυτη και να παιζει αρχεια wav και flac απο τον υπολογιστη αλλα το σημα να βγαινει αναλογικο και οχι ψηφιακο. γινεται αυτο;αν μπορει καποιος ας μου απαντησει. ευχαριστω
Σωστα dac (digital to analogue converter) .. και κανει ακριβως αυτο.. ολοι ετσι ακουνε..τιμες οσο θες! :) εχει κατηγορια σχετικη..νομιζω καπου στα ψηφιακα..

Reaction score
107
Σωστα dac (digital to analogue converter) .. και κανει ακριβως αυτο.. ολοι ετσι ακουνε..τιμες οσο θες! :) εχει κατηγορια σχετικη..νομιζω καπου στα ψηφιακα..
ωραιααα... αλλα ειναι σιγουρο πως μπαινει στην υποδοχη στο phone του ενισχυτη; θελω να μαθω γιατι εχω εναν ενισχυτη που εχει καλυτερη ποιοτητα το phone του

Reaction score
715
Καλημέρα!

Τώρα τα είδα αυτά. Τι τουφεκιά ήταν αυτή με τους Zeppelin που μας έσκασες πουλάκι μου;
Παρόλα αυτά αφού είναι ο server ακόμα στην θέση του συνιστώ ψυχραιμία! Και..
Ξεκινάς εντατικά με αυτό:
_DSC6541.JPG

Συνεχίζεις με αυτό:
_DSC6542.JPG

διάλειμμα τώρα να χαλαρώσεις:

_DSC6543.JPG

Reaction score
30.455
ωραιααα... αλλα ειναι σιγουρο πως μπαινει στην υποδοχη στο phone του ενισχυτη; θελω να μαθω γιατι εχω εναν ενισχυτη που εχει καλυτερη ποιοτητα το phone του
phone????
Αν εννοείς phono...όχι δεν θσ συνδέσεις εκεί το ντακ.

Reaction score
107
phone????
Αν εννοείς phono...όχι δεν θσ συνδέσεις εκεί το ντακ.
ναι phono εννοω στην υποδοχη του πικαπ. μηπως μπορεις να μου πεις πια η λειτουργια του dac; αλλαζει η ποιοτητα του ηχου επειδη γινεται αναλογικο;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.424
... λοιπον... νομιζω...οτι καποια στιγμη θα πρεπει να ακουσω λεντ ζεπελιν..!

- καλά δεν θα έρθεις σπίτι μου καμμιά φορά . . . τότε θα δείς τι θα πάθεις . . . εν τω μεταξύ δες πάλι το κουρδιστό πορτοκάλι για να δείς τι σε περιμένει . . .

. . . γμτ την καρέκλα με τα λουριά τι την έχω κάνει . . .

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
Να σου πω.. εχω αυτη τη στιγμη γυρω στα 200+ αλμπουμ κατεβασει..
Καμια 15 cd κ αλλα τοσα βινυλια
για ακροαση...(μην βαλουμε την δευτερη κ τριτη ακροαση..θα παθω ακροαστικα..λολ)
Καμμια 20ρια βιβλια στα χαρακομματα..
Κ ενα μυαλο τιγανητα...απο τα electroshock/electrospock.. ^^

Βρηκα αυτο τις προαλες:
tmp_17690-20170103_1712591668457743.jpg

Room 101 - αλλα 1984...g.orwell... πειραματα σε μαιμουδες....κ τα ρεστα παγωτο...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227
ναι phono εννοω στην υποδοχη του πικαπ. μηπως μπορεις να μου πεις πια η λειτουργια του dac; αλλαζει η ποιοτητα του ηχου επειδη γινεται αναλογικο;
Ναι..το ξεχασα...οχι phono..αυτη η εισοδος περιεχει προενισχυση για πικαπ (κεφαλη χαμηλης εξοδου)
Pc -> usb -> dac -> ενισχυτης..line in rca
Το dac παιρνει το σημα του αρχειου (σαν καρτα ηχου) κ το φτιαχνει σε ενα αποδεκτο προτυπο πχ 96hz/24bit... που παιζει πολυ καλητερα απο σχετο mp3 συνδεμενο στο line in..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.227

Y

Yiannis_B

Guest
Είναι καλός αυτός ο David Bowie? :rolleyes:

...όλο καινούργια ονόματα βάζετε στο παιχνίδι.

:roflmao:

...στο χειρότερο πάμε. 8-)

Last edited by a moderator:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads