Διορθωση ηχου σε λαθος τοποθετηση

Reaction score
2.655
Εαν δεν κανω λαθος, οι storm την εχουν αυτη την δυνατοτητα.

Μιας και τα τελευταια χρονια, διαφορα μου πηγαν στραβα, επιτελους ξεκιναω το σπιτι.
Την αλλη βδομαδα ερχονται για μετρησεις και να τους πουμε σαβ πρωτο βημα τι θελουμε για να ξεκινησει το 3d αναλυτικο σχεδιο για να δουμε τι θα κανουμε.

Παρακατω σας βαζω κατοψη, τι πιστευω πως μπορω να κανω και καποιες φωτογραφιες του χωρου. Θελει λιγη δουλιτσα. Δε μπορω με τιποτα να κλεισω τζαμαρια. Το τζακι θελω να το ξηλωσω μιας και το θεωρω παπαρια μεγαλη και στη θεση του θα μπει ή 100" τηλεοραση ή τηλεοραση μικροτερη και προβολεας. Η αλλη λυση ειναι να στηθει ενα μινι συστημα στον χωρο αριστερα. Πρεπει μεχρι την επομενη εβδομαδα να εχω αποφασισει. Δε βλεπω να μπορω να κανω κατι αλλο σε νορμαλ επιπεδα.
1000020268.jpg
1000020256.jpg
1000020260.jpg
1000020261.jpg
1000020262.jpg

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.180
Το λοιπον, ποιοι avr ή πολυκαναλοι προ μπορουν να διορθωνουν τον ηχο μιας λανθασμενης τοποθετησης ηχειων;
Σιγουρα ξερω πως ο trinnov το κανει αυτο αλλα ελπιζω να μην ειναι η μοναδικη επιλογη.
Μάντεψε... το είπες μόνος σου.
Διόρθωση θέσης ηχείου κάνει μόνο ο Trinnov.
Κανένας άλλος δεν το έχει (ούτε καν οι Trinnov based JBL, δεν έχουν το 3D Remapping feature που σε ενδιαφέρει εδώ).

Επίσης αν σκοπεύεις να βάλεις και Front Wide ηχεία, με το νέο update ο Trinnov τα αξιοποιεί αρκετά.
Οι άλλοι processors/AVRs... άστο καλύτερα, τζάμπα ηχεία σε αυτούς τα FW.

Σου έκανα την καρδιά περιβόλι, I know.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.701
Γιατί απλά δεν βάζεις τον καναπέ μισό μέτρο πιο μπροστά;

Reaction score
11.744
Ω ρε φίλε , το σπίτι φωνάζει ….. δεν θέλω home cinema , η κάτοψη είναι γμστ

παράδειγμα σχεδίασης για αποφυγή HC , καμιά παντόφλα το σχεδίασε :rolleyes:

από το υψόμετρο, συμπεραίνω ότι το διαμέρισμα είναι στον 2ο όροφο, αν υπάρχει τζάκι στο κάτω διαμέρισμα θα βρεις την καμινάδα του.

Last edited:

Reaction score
9.895
Εαν δεν κανω λαθος, οι storm την εχουν αυτη την δυνατοτητα.

Μιας και τα τελευταια χρονια, διαφορα μου πηγαν στραβα, επιτελους ξεκιναω το σπιτι.
Την αλλη βδομαδα ερχονται για μετρησεις και να τους πουμε σαβ πρωτο βημα τι θελουμε για να ξεκινησει το 3d αναλυτικο σχεδιο για να δουμε τι θα κανουμε.

Παρακατω σας βαζω κατοψη, τι πιστευω πως μπορω να κανω και καποιες φωτογραφιες του χωρου. Θελει λιγη δουλιτσα. Δε μπορω με τιποτα να κλεισω τζαμαρια. Το τζακι θελω να το ξηλωσω μιας και το θεωρω παπαρια μεγαλη και στη θεση του θα μπει ή 100" τηλεοραση ή τηλεοραση μικροτερη και προβολεας. Η αλλη λυση ειναι να στηθει ενα μινι συστημα στον χωρο αριστερα. Πρεπει μεχρι την επομενη εβδομαδα να εχω αποφασισει. Δε βλεπω να μπορω να κανω κατι αλλο σε νορμαλ επιπεδα. View attachment 377808 View attachment 377809 View attachment 377810 View attachment 377811 View attachment 377813
Θα πήγαινα τον καναπέ λίγο πιο κοντά και θα έκλεινα με ειδική ακουστική κουρτίνα το άνοιγμα. :)

Reaction score
5.722
Εγω παλι θα εκανα ενα δωματιο αυτονομο
Αποκλειστικα δικο μου
υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ;
μπορεις να διμηουργησεις εναν χωρο αποκλειστικα δικο σου ;
Οταν ξεκινησουν τα διαβασματα κλπ κλπ θα με θυμηθεις ….
Η το εχω πονοκεφάλο

Reaction score
2.655
Ω ρε φίλε , το σπίτι φωνάζει ….. δεν θέλω home cinema , η κάτοψη είναι γμστ

παράδειγμα σχεδίασης για αποφυγή HC , καμιά παντόφλα το σχεδίασε :rolleyes:

από το υψόμετρο, συμπεραίνω ότι το διαμέρισμα είναι στον 2ο όροφο, αν υπάρχει τζάκι στο κάτω διαμέρισμα θα βρεις την καμινάδα του.
Παντοφλα οντως ειχε τα ηνια....

Θα πήγαινα τον καναπέ λίγο πιο κοντά και θα έκλεινα με ειδική ακουστική κουρτίνα το άνοιγμα. :)
Κουρτινες θα μπουν οπως και να εχει...

Δεν ειμαι μονος. Πρεπει να παραμεινει και ψιλολειτουργικο το σαλονι.

Εγω παλι θα εκανα ενα δωματιο αυτονομο
Αποκλειστικα δικο μου
υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ;
μπορεις να διμηουργησεις εναν χωρο αποκλειστικα δικο σου ;
Οταν ξεκινησουν τα διαβασματα κλπ κλπ θα με θυμηθεις ….
Η το εχω πονοκεφάλο
Γνωριζεις τον χωρο. Ειναι αγγουρι.

Reaction score
9.895
Κουρτινες θα μπουν οπως και να εχει...

Δεν ειμαι μονος. Πρεπει να παραμεινει και ψιλολειτουργικο το σαλονι
Θα παραμείνει λειτουργικό όπως για παράδειγμα το παρακάτω. :)
Αρκεί να μπλέξεις με τους κατάλληλους ανθρώπους :biggrin:

WZKH-2.jpeg

Bildschirmfoto-2025-09-02-um-15.13.38.jpg

Bildschirmfoto-2025-09-02-um-15.13.10.jpg

Reaction score
2.655

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.962
Επίσης αν σκοπεύεις να βάλεις και Front Wide ηχεία, με το νέο update ο Trinnov τα αξιοποιεί αρκετά.
Ήδη τα front wide, με το εδώ και χρόνια λογισμικό της τρινοβ, είναι ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Με το νέο λογισμικό που έρχεται; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, κωμωδία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead