Διπολα ηχεια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Διπολα ηχεια

Και το θεμα ειναι αντε και πηρες ενα ηχειο των 9000 ευρω και δεν σε ικανοποιει τι το κανεις τετοια εποχη!το τρως.Η μηπως νομιζετε οτι εχει ο αντιπροσωπος τετοιο ηχειο τετοια ηχεια για ακροαση?εαν ρωτησετε εαν ξερουν το jbl s1a θα το ξερουν?σας πληροφορω πως ΟΧΙ!!Μην αναρωτηθω τι θα γινουν οι lexicon που κυκλοφορουν μετα απο την ελευση των 3d κλπ ντροπη πια.
ζητα να ακουσεις στον χωρο σου κατι παραπλησιο, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ , μιλαμε για μεγαλο ηχειο παντα.

Reaction score
460

Αργυρη δεν εχω το τηλεφωνο σου εαν θελεις το δικο μου ειναι xxxxxxxx ,δεν ξερω να στελνω η να λαμβανω μυνηματα εαν μπορεις παρεμε και να μιλησουμε απο σταθερο γιατι αυριο ειναι η τελευταια μερα.Σε ευχαριστω πολυ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σου στελνω το σταθερο μου στο κινητο σου

Reaction score
460

Αργυρη σε ευχαριστω πολυ θα τα πουμε αυριο εαν ολοκληρωθει η αγορα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εγινε και αυτο, τωρα πως εγινε?
η απαντηση ειναι οτι ειμαι μαζι σου

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
οκ.

Αντώνη 2 λογάκια πρό της αγοράς.
Η τοποθέτηση που θα κάνεις είναι λάθος ασχέτως αν είναι δίπολα ή μονόπολα.
Μπορεί να συνέλθει κάπως αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μετρήσεις τα db που βγάζει κάθε ηχείο στην θέση ακρόασης και να τα φέρεις ίδια μέσω του πολυκάναλου.
Ο ενισχυτής σου έχει την ισχύ για να το κάνει αυτό;Χονδρικά θα έχεις 6db διαφορά μεταξύ τους οπότε θές το αριστερό κανάλι να δίνει τη διπλάσια(τουλάχιστον) ισχύ ή το δεξί να δουλεύει στην μισή ισχύ σε σχέση με το αριστερό.
Και φυσικά θα πρέπει να έρθουν και σε αναλογία με τα 3 μπροστινά κανάλια.

Να στο πώ και με νούμερα:
Η κατά thx μέση στάθμη αναφοράς(δλδ η ομιλία) είναι τα 85db στην θέση ακρόασης.
Μπορεί να βγεί αυτή η στάθμη από το πίσω αριστερά στην θέση ακρόασης;Αν ναι,με πχ 100watt στο πίσω αριστερά,τότε το δεξί πρέπει να τρώει 50watt και τα μπροστινά ισχύ ανάλογη ώστε να βγούν τα 85db(αν έχουν την ιδια ευαισθησία και απόσταση με το πίσω δεξί,τότε 50 watt και αυτά).Αν οι ευαισθησίες και οι αποστάσεις αλλάζουν τότε υπολόγισε περίπου πόσα(λογικά ξέρεις την σχέση db και watt).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Yποψιν και αυτο που μου επαναλαμβανει συχνα ο κυριακακης:
Ακουμε σε τοσο υψηλες σταθμες?
συνεχως?
Καπου πανω εκει, φτιαξανε 3 τεχνολογιες απο thx- audyssey -dolby, μιας και οι υψηλες σταθμες κουραζουν .

Reaction score
460

Γιωργο καλημερα τα ενισχητικα μου εχουν την δυνατοτητα να διαχειριστουν τις σταθμες αυτες που αναφερεις το εχω δοκιμασει και με το αυτι και με το ντεσιμπελομετρο,για τα εμπρος παιζει ο Βryston 28bsst2,κεντρικο ο 4bsst2,και για πισω αλλος ενας 4bsst2,απο εντασεις καλυπτομαι.Εν περιπτωσει που δημιουργηθει προβλημα τετοιου ειδους η λυση ειναι πιστευω αλλος ενας 4β.Ειναι κατι το οποιο μπορω μια καποια στιγμη να προσθεσω εκ των υστερων ενω εαν παρω λαθος ηχεια πρεπει να μπω στην διαδικασια αντικαταστασης(πουλημα σε καποιον ,πολυ δυσκολα πλεον)με σιγουρη απωλεια χρηματων.Το βλεπω σωστα?

Reaction score
460

Οπθογραφικο λαθος - ενισχυτικα - το σωστο!

Reaction score
460

Γιωργο τι ενοεις εαν εχω λινκ για τα περιφεριακα?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.579

Γιωργο τι ενοεις εαν εχω λινκ για τα περιφεριακα?

Εννοεί να βάλεις λινκ (site) για τα περιφερειακά ηχεία, για να δει τα χαρακτηριστικά τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αντώνη απ την στιγμή που υπάρχει επάρκεια ισχύος τότε λιγοστεύουν τα ενδεχόμενα προβλήματα.

Reaction score
460

Καλησπερα μολις εφερα σπιτι τα διπολα jbl s1a ξεμεσιαστηκα αλλα τα καταφερα 32 κιλα το καθε ενα,Αργυρη ετοιμασου ατελοιωτα γκαζια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7