Διπολα ηχεια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Διπολα ηχεια

επιπλεον ο 3ος ειναι διαχειριστης πλεον :126:

Reaction score
460

Μου αρεσουν τα πολιτισμικα σοκ και τα σοκ που προκαλουνται απο χαμηλες συχνοτητες και απο οτι βλεπω τα μαγκαλια πρεπει να ειναι πολλων θερμιδων,δεν μενει να μας πεις που και ποτε?(παντως παιδια οι ''σομπες''οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων αν παιζουν το μισο απο οτι οπτικα δειχνουν θα πρεπει να ειαι σουπερ)

Reaction score
29.534

επιπλεον ο 3ος ειναι διαχειριστης πλεον :126:
Ναι το ξέρω , του έστειλα και συγχαρητήριο τηλεγράφημα.Τα συχαρίκια που λέμε.:116:

Reaction score
29.534

Μου αρεσουν τα πολιτισμικα σοκ και τα σοκ που προκαλουνται απο χαμηλες συχνοτητες και απο οτι βλεπω τα μαγκαλια πρεπει να ειναι πολλων θερμιδων,δεν μενει να μας πεις που και ποτε?(παντως παιδια οι ''σομπες''οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων αν παιζουν το μισο απο οτι οπτικα δειχνουν θα πρεπει να ειαι σουπερ)
To kανονίζουμε.

Reaction score
460

Ναι το ξέρω , του έστειλα και συγχαρητήριο τηλεγράφημα.Τα συχαρίκια που λέμε.:116:
Παιδια επειδη το εχασα λιγο ο REBELOS ειναι τωρα τι?και τι ηταν?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

μωρο μου οριτζεν οθονατο ειχα πριν 3-4 χρονια

Αργύρη δεν είχε βγει το S21T τότε και είχα Zalman οθονάτο. Άστο με τα Computer γιατί θα σου φύγει το καφάσι αν σου πω τι έίχα και ποτε. Αλλά και τώρα έχω 5 σπίτι κι 2 Laptop.

Η αρώστεια μου ήταν τα PC! Δεν φαντάζεσαι τι έχω πάρει σε υδρόψυξη και εξαρτήματα για PC.

Μετά ευτυχώς με χτύπησε το HC και γλίτωσα γιατί εκεί κι αν είναι πεταμένα.

Να δεις 10,000 Ευρώ PC να το πουλάς 1500 Ευρώ δυο χρονια μετά και να κλαις!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

Σωτηρη σε θαυμαζω μονο και μονο που θυμασαι ολα αυτα που εχεις!!!Το συστημα σου ωφειλω να πω οτι ειναι σουπερ και ακριβο,πιστευω να εισαι ικανοποιημενος απο την αποδωση του γιατι ενα περιπου ιδιο συςτημα εχει ενας γνωστος μου και μου αρεσε πολυ,βεβαια τα 800 ειναι καταπληκτικα ηχεια αλλα αλλης σχεδιαστικης αντιληψης απο τα δικα μου(εχεις δοκιμασει με τα 800 τους 28β)Σου ευχομαι καλες ακροασεις και θεασεις και να χαιρεσε το σουπερ συστημα σου!!(Αληθεια ποτε θα του κανουμε τεστ ντραιβ?)

Αντώνη thanks αλλά έχω κι εγω αρκετό δρομο μπροστά μου ακόμη.

Πάντως θα ήθελα να ακούσω τα δικά σου και κυρίως σε μουσική γιατί έχω διαβάσει ότι είναι οι μόνες κόρνες που δεν έχουν κορνίλα και έτσι λένε και οι άλλοι που τα άκουσαν. Με άλλα λόγια έχω ακούσει ότι στη μουσική είναι εξαιρετικά!

Σχετικά με τους Βryston αν κρίνω από τον δικό μου τον 14BSST ναι μου αρέσουν πολύ αλλά μου αρέσουν και οι NEMO. Δεν έχω κάνει λεπτομερές συγκριτικό βέβαια και κάποια στιγμή θα το κάνω.
Από κάποιον άλλο χρήστη με τα ηχεία μου πάντως τα σχόλια ήταν πολύ καλά.

Μου έχουν πει μερικοί βέβαι ότι με Bryston και B&W θα είμαι για ψυχιατρίο αλλά κατά τη γνώμη μου αυτά είναι κολοκύθια.

Αντώνη πάντως κάτι πρέπει να κάνεις με την εικόνα μιας και προβλημα στο χώρο δεν βλέπω για προβολέα.

Έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήχο και ΜΙΝΙ εικόνα. Μην πετάξεις λεφτά σε μεγάλη τηλεόραση γιατί δεν έχει σχέση κατά τη γνώμη μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

Αργύρη δεν είχε βγει το S21T τότε και είχα Zalman οθονάτο. Άστο με τα Computer γιατί θα σου φύγει το καφάσι αν σου πω τι έίχα και ποτε. Αλλά και τώρα έχω 5 σπίτι κι 2 Laptop.

Η αρώστεια μου ήταν τα PC! Δεν φαντάζεσαι τι έχω πάρει σε υδρόψυξη και εξαρτήματα για PC.

Μετά ευτυχώς με χτύπησε το HC και γλίτωσα γιατί εκεί κι αν είναι πεταμένα.

Να δεις 10,000 Ευρώ PC να το πουλάς 1500 Ευρώ δυο χρονια μετά και να κλαις!
η αρωστεια σου δεν ειναι τα pc εσυ εισαι η αρωστια
ειχε βγει ψααξε στην παραγκα να δεις ποτε το ειχα
οσο για το τι εχεις εγω την βγαζω με 2 λαπτοπ
1 πανω που ειναι λαιτ μονο και μονο για το ιντερνετ
και ενα καλο λαπτοπ για το οντισι προγκραμ
μιας και ειναι βαρυ για βιστα και θελει γερο επεξεργαστη και μνημη λογο αναβαθμισεων
κατα τα αλλα ειναι μηχανηματα του διαβολου
οσο αφορα το τι ηταν ρωτα τον στρατο στο χακ

Reaction score
460

Πάντως θα ήθελα να ακούσω τα δικά σου και κυρίως σε μουσική γιατί έχω διαβάσει ότι είναι οι μόνες κόρνες που δεν έχουν κορνίλα και έτσι λένε και οι άλλοι που τα άκουσαν. Με άλλα λόγια έχω ακούσει ότι στη μουσική είναι εξαιρετικά!

Σχετικά με τους Βryston αν κρίνω από τον δικό μου τον 14BSST ναι μου αρέσουν πολύ αλλά μου αρέσουν και οι NEMO. Δεν έχω κάνει λεπτομερές συγκριτικό βέβαια και κάποια στιγμή θα το κάνω.

Μου έχουν πει μερικοί βέβαι ότι με Bryston και B&W θα είμαι για ψυχιατρίο αλλά κατά τη γνώμη μου αυτά είναι κολοκύθια.

Αντώνη πάντως κάτι πρέπει να κάνεις με την εικόνα μιας και προβλημα στο χώρο δεν βλέπω για προβολέα.

Έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ήχο και ΜΙΝΙ εικόνα. Μην πετάξεις λεφτά σε μεγάλη τηλεόραση γιατί δεν έχει σχέση κατά τη γνώμη μου.
Μπορουμε οποτε θελεις να το κανονισουμε.Οσο αφορα το θεμα εικονας οταν ερθεις σπιτι θα καταλαβεις το προβλημα του χωρου,ειμαι αρκετα προβληματισμενος για το θεμα αυτο.

Reaction score
460

Πιστευω οτι τα 800 με τους 28β θα παρουν αυτο που τους λειπει για να απογειωθουν!Ειχα τα 801 πριν 3.5 χρονια και ειχα κανει πολλες δοκιμες.Τελικα τα εδωσα γιατι ηθελα κατι ποιο ζωντανο,αν ακουσεις τα jbl θα καταλαβεις τι εννοω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef